Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ostrzołek Henryk. Handel artykułami i materiałami budowlanymi, opałem

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Śląskie, 44-330 Jastrzębie-Zdrój Kasztanowa 4a
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 63% pozytywna 7x 4x

Jakość usług: 63% wysoka 7x 4x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 6x 1x 4x
Ceny usług: 55% niskie 5x 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2286
Data utworzenia profilu: 2010-04-09
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-09  

Opinie o Ostrzołek Henryk. Handel artykułami i materiałami budowlanymi, opałem

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Najpierw dzwoni jak upierdliwy, obiecuje solidną, szybko zrobioną robotę. Jednak nic z tego, bierze zaliczkę, rozkopuje podwórko i znika na min. tydzień, jak przychodzi w końcu rozliczenie to oczywiście kwota inna niż było mówione na początku. Proszę uważać co mówi i najlepiej to nagrywać bo wypiera sie wszystkiego.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2015-05-25 19:28:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma. Pan Henryk to uczciwy człowiek i doświadczony fachowiec. Robotę wykonał dobrze, jestem zadowolona. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-03-25 20:42:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Polecam Pana Henryka z czystym sumieniem! Kolejna robota załatwiona wtedy kiedy inni nie mają czasu albo boją się podjąć zadania ze względu na stopień skomplikowania! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek W. dnia: 2014-02-18 22:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam. Wykonanie podjazdu do domu jednorodzinnego to dla tej firmy pestka! Właściciel to człowiek godny zaufania. Dobry kontakt telefoniczny. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-18 20:32:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-18 20:19:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, wykonał odwodnienie i wszystko jest ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2014-02-18 18:53:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zgadzam się z opinią moich poprzedników, szkoda, że nie napisali jak była praca wykonana i za jaką cenę, jeśli chodzi o terminowość rzeczywiście długo trzeba czekać ale warto! Robota solidnie wykonana i tanio. Jeśli chodzi o zaliczki to wszędzie są pobierane ale jest spisana umowa. Wykonawca naprawdę godny polecenia,jestem bardzo zadowolona, mój plac wszyscy podziwiają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-27 11:39:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety zmuszony jestem dać opinię negatywną. Tak jak poprzednicy zostałem oszukany, wykonawca wyłudził zaliczkę i nie dokończył usługi. Rozgrzebał i zostawił, nie wiem co dalej. Nie odbiera telefonów, brak kontaktu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zgłoszono na policję
Opinia dodana przez: Max dnia: 2013-09-18 17:40:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przychylam się do opinii przedników, nieuczciwie, nie terminowo, wyłudza zaliczki a potem szukaj wiatru w polu. Brak kontaktu, olewające podejście do klienta, kłamca i os...ust. Brak mi słów, jak tylko się zbiorę w sobie oddam sprawę do sądu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Moszcz dnia: 2013-06-12 17:31:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę bezwzględnie unikać tego Pana. Bierze zaliczki i nie wykonuje prac!!! Kłamie w żywe oczy, bez żadnego wstydu ciągle podając nowy termin rozpoczęcia prac. I nie jestem sam - przypadkowo znalzałem jeszcze kilka osób w podobnej sytuacji. Wpłacili zaliczkę i na rozpoczęcie prac czekali ponad 1 rok!!! Skandal!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak obsługi
Opinia dodana przez: _Wkurzony dnia: 2012-09-04 19:58:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, tanio i solidnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-05-04 20:31:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją