Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

F.H.U. ALEX, Tomasz Kiszka Tomasz Kiszka

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Wielkopolskie, 62-020 Swarzędz Matejki 17
Telefon: (61) 817-25-32 Kom. 0504725381
Adres e-mail:
Strona internetowa:
NIP:
7772294962
Opis działalności: Stolarstwo Słowa kluczowe: stolarstwo, producent mebli kuchennych, meble kuchenne, meble na zamówienie, meble pod wymiar, kuchenne meble

Ocena: 50% pozytywna 3x 3x

Jakość usług: 50% wysoka 2x 1x 2x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 3x 3x
Ceny usług: 100% niskie 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2447
Data utworzenia profilu: 2010-04-10 15:50:26
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-10 15:50:26 

Opinie o F.H.U. ALEX, Tomasz Kiszka Tomasz Kiszka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Może fachowiec dobry, ale człowiek beznadziejny. Kompletnie nie liczy się z klientem, nie szanuje Jego czasu. Potrafi 10 razy się umówić i nie przyjechać. Ciągle się czymś wykręca, na ogół psuje się panu samochód. Wystawia naszą cierpliwość na wielką próbę. W końcu zrezygnowałam. Są bardziej odpowiedzialni fachowcy
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-01 09:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawna ekipa.Jako klient jestem bardzo zadowolona z pracy i z końcowego efektu. Polecam FHU ALEX Kiszka Tomasza każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dziubak dnia: 2012-11-14 22:40:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam się do pprzednich negatywnych opinii. Musiałam wziąc trzy dni urlopu zeby spotkaqc się na montaż z których nie przybył ani jednego z tych dni. Mąż musiał wziąć kolejne trzy żeby montaż doszedł do skutku. Jak juz w końcu dojechał to po 5 godzinach musiał skończyć bo miał kolejmny montaz u kogoś. Byłam świadkim telefonu od jakiejś innej klientki, która zadzwoniła zapytac gdzie jest - on po prostu o niej też zapomniał!! Masakra!!! Pan jest niesłowny, nieterminowy, klienta i jego czas traktuje bez szacunku. Ostrzegam wszystkich przed tym panem!!!! Każdy tylko nie Pan Kiszka!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-23 10:14:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja kuchnia wyszła bardzo ładnie - szybko i fachowo więc mogę tylko polecić tego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Zabrakło 2 uchwytów, ale po 3 dniach zostały zamontowane więc bez uwag.
Opinia dodana przez: Janusz Wakant dnia: 2012-03-16 18:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę zweryfikować wcześniejszą opinię. Opóźnienie faktycznie wynikało z winy producenta a nie dostawcy, i takie informacje jakie dostawał p. Kiszka przekazywał mi. Ubolewać zatem należy nad nieterminowością producenta i to niezależnie od czego ona zależała.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomasz Kozakiewicz dnia: 2010-05-20 22:00:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Fachowiec" jako podwykonawca firmy Black Red White ,źle wykonał pomiary mojej kuchni przez co elementy szafek wymagały docinania. Po długim czasie (ok 1,5 m-ca) zgodzi się szkodę naprawić. Niestety na naprawę (obecnie docięcie 1 sztuki panela szafkowego) czekam już ok 6 miesięcy. Osoba bardzo niesłowna i nieterminowa. Pomimo ciągłych (za tydzien ,za 2 itp.) obietnic dostarczenia panela efekt jest taki ,że dalej mam niekompletna kuchnię. Ostrzegam również klientów firmy BRW ,która nie bierze żadnej odpowiedzialności za swoich podwykonawców, którym oczywiście za pomiary trzeba zapłacić a jak sa żle zrobione to pozostaje użeranie się z właśnie takim "fachowcem".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Tomasz Kozakiewicz dnia: 2010-04-10 15:57:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją