Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jacek Porowski

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Małopolskie, Zaborze/Oświęcim
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: remonty mieszkań, domów Słowa kluczowe: nierzetelny, nieuczciwy, uwaga, nie umie kłaść płytek / fliz,

Ocena: 60% pozytywna 6x 4x

Jakość usług: 60% wysoka 6x 4x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 6x 3x
Ceny usług: 71% niskie 5x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2008
Data utworzenia profilu: 2009-11-26 12:50:55
Data ostatniej aktualizacji: 2009-11-26 12:50:55 

Opinie o Jacek Porowski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan porowski duża gada a mało robi. Niedokonczone sprawy, niedokupione rzeczy - tzreba z nim jeżdzić jak z dzieckiem. Telefony i sms od rana do konca roboty. Jak nie Ewka to Agnieszka, a za chwile problemy z kolejną panienką. pracownicy tylko słuchaja, opowiadają i wstyd na okolicę. Znam współpracowników pana porowskiego i opowiadają o jego zażyłościach. pilnuj pan roboty a nie bab.żenada
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: wkurwiona Agata dnia: 2018-04-20 13:30:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Porowski to dokładny i bardzo miły fachowiec ostatnio wykonywał u mnie cała lazienke nie było zadnych problemów z wykonaniem cena przystępna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-06 14:07:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan jacek to partacz jakich mało w okolicy, nie dotrzymuje terminow bardzo lubi się zajmować telefonami a nie robotą. do komentarza dodanego przez olo pan krzysiek maciborek to dwa lata temu nie wiedział co to jest poziomnica więc nie pisz że od kilku lat wykonują u ciebie roboty
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: porofski dnia: 2013-11-25 13:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek wraz z panem krzyskiem wykonuja różne prace u mnie od kilku lat, od drobnych remontów po centralne ogrzewanie docieplenie budynku i ogrodzenie. pan jacek jest bardzo dokładnym fachowcem zawsze trzyma porzadek na miejscu pracy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie byla potrzebna
Opinia dodana przez: OLO dnia: 2013-10-13 15:33:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek wykonywał u mnie całe wykonczenie domu, jest bardzo dobrym fachowcem. Zna sie na swojej pracy, potrafi doradzic w kwesti materiału, bardzo dobra cena usługi i terminowość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: lechu23 dnia: 2013-10-13 14:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry i uczcziwy fachowiec zna sie na wykonywanej pracy. zna rozwiazania sztuki budowlanej goraco polecam tego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: adi dnia: 2013-05-12 14:22:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: człowiek, który nie ma pojęcia o budownictwie, zwłaszcza jednorodzinnym.Bardzo niedokładny( różnice w szerokości pomieszczenia do 15cm)Nie dotrzymuje umówionych terminów. typowy Pan MAJSTER (ponoć z zawodu nauczyciel)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: nie istnieje
Opinia dodana przez: poru dnia: 2012-07-17 17:24:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista od wszelakich usług remontowo-budowlanych. Bardzo dokładny, zna się na rzeczy i potrafi dobrze doradzić. Pierwsza opinia, to albo zazdrosna konkurencja, albo pomylił Pana Jacka z kimś innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: abc dnia: 2012-03-28 11:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen zakres usług,fachowośc i dobra jakość. Nie rozumiem poprzednika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: cyrko dnia: 2011-12-05 22:01:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja remontu mojego mieszkanie przez tego pseudofachowca skończyła się dużymi poprawkami i dodatkowymi kosztami nie tylko robocizny prawdziwego fachowca ale również dodatkowymi kosztami materiałów, które np. płytki gresowe trzeba było położyć w miejsce źle, nierówno przyklejonych poprzednich. Nawet płytki na podłodze zostały przyklejone bez trzymania poziomu. Lista niedoróbek Pana Porowskiego jest zresztą dużo większa - np. nowa wanna która została porysowana przez tego człowieka (nie wpadł na to żeby ją zabezpieczyć. Dodatkowo narządzia którymi się posługuje całkowicie nieumiejętnie są tempe i stare - co sprowadza się do "obszarpywania" płytek a nie ich precyzyjnego cięcia. Ten "fachowiec" jest dobry jedynie w produkcji odpadów - nie potrafił nawet sensownie rozmieścić płytek tak aby zmniejszyć ilość odpadu do min. Do poprawek nie raczył się już zgłosić. Niestety niestać mnie było na przeprowadzenie remontu od podstaw jeszcze raz. Poniosłem jednak dodatkowe koszty - ok. 40% kwoty którą on dostał. UWAGA - ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie funkcjonuje zupełnie!!!
Opinia dodana przez: Bernardito dnia: 2009-11-26 13:00:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją