Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ARNIKA Gabinet Kosmetyczny Halina Chludzińska

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 05-075 Wesoła Piękna 11
Telefon: 22 77 34 728 Kom. 662 143 481
Adres e-mail: gabar-ch(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: www.gabinet-arnika.pl
NIP:
894 103 08 88
Opis działalności: ARNIKA Gabinet Kosmetyczny z pełną ofertą usług na twarz, ciało, dłonie i stopy wykonywanych nowoczesną aparaturą i dermoceutykami. Słowa kluczowe: kosmetyczka, pedicure medyczny, wrastające paznokcie, mikrodermabrazja,mezoterapia, depilacja ,pasta cukrowa , Apilus, zamykanie naczynek, Skin Jet, peeling, kwasy dermatologiczne

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 1x 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1695
Data utworzenia profilu: 2009-11-14 11:32:41
Data ostatniej aktualizacji: 2009-11-14 11:32:41 

Opinie o ARNIKA Gabinet Kosmetyczny Halina Chludzińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kłopoty z kręgosłupem nie pozwalają mi na samodzielne zajmowanie się stopami, a mam z nimi też problemy. Przebywając u przyjaciół w Warszawie, trafiłam do gabinetu ARNIKA w Wesołej. I od tej pory zazdroszczę wszystkim warszawiankom!!! Nigdy jeszcze nie miałam tak perfekcyjnie zrobionego pedicure podologicznego!!! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta Wiecha dnia: 2018-05-10 08:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki zabiegom wykonywanym w gabinecie Arnika, polegającym na odpowiedniemu przycinaniu, piłowaniu i frezowaniu paznokci i skóry stóp oraz instruktażu co do właściwego przycinania paznokci pozbyłem się trapiącej mnie przez wiele lat dolegliwości zwanej wrastającymi paznokciami. Dolegliwość jest bardzo uciążliwa, czego nie trzeba tłumaczyć tym, którzy na tą dolegliwość cierpią. Fachowa usługa podologiczna dała w moim przypadku znakomite rezultaty. Wcześniej wykonane zabiegi zrywania paznokci były nieskuteczne i przyniosły jedynie krótkotrwałą poprawę. Polecam gorąco usługi podologiczne świadczone w gabinecie Arnika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Sobesto dnia: 2015-12-20 00:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam ogromny problem z wrastającymi paznokciami. To jest bardzo bolesne. Aż przypadkiem trafiłam do gabinetu ARNIKA. Pani Halina tak zajęła się moimi stopami, że biegam tak jak dawniej i nie mogę w to uwierzyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2015-03-05 07:50:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka z pracy opowiedziała mi o zabiegach z kwasami, ale nie mogłam się na nie zdecydować. Namówiła mnie na to kosmetyczka z gabinetu ARNIKA przy okazji robionej henny, twierdząc, że po takich zabiegach zmniejszą się przebarwienia na mojej twarzy. I miała rację. Teraz jestem fanką kwasów, bo skóra po nich jest zdecydowanie ładniejsza. Jestem wdzięczna kosmetyczce za dar przekonywania i nie tylko...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-04 11:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja pierwsza wizyta była krótka. W ciągu kilkunastu minut pozbyłam się bardzo bolących docisków na palcach obu stóp (nowe buty). Bałam się, że następnego dnia będę musiała wziąć zwolnienie, ale prawie mnie nie bolało.Po dwóch tygodniach przyszłam na pełny pedicure. Po usuwanych odciskach nie został nawet ślad. Polecam ten gabinet i wykonywany tam pedicure leczniczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Baś dnia: 2015-01-25 13:43:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym namówić Panie na cosmolift. Trzeba tylko znaleźć godzinkę dla siebie i ulec na zawsze urokowi tego masażu twarzy. Jestem oczarowana i chyba już "uzależniona".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-06-29 02:18:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowe wykonywanie zabiegów, doskonała informacja na temat wykonywanego zabiegu, sterylna czystość,przyjazna atmosfera, możliwość zakupu kosmetyków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-04-03 18:46:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam z ojcem, wiekowym już panem, do gabinetu usunąć jego brodawki na podeszwach stóp. Pierwsze co powiedział (a właściwie krzyknął) po założeniu butów to: - "już nie boli!!!". Umówił się na kolejną wizytę i nie może się jej doczekać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wdzięczna córka dnia: 2014-03-24 17:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do pani Halinki na pedicure od 2 lat i jestem bardzo zadowolona.Dokładna ,wkłada w swoją prace dużo serca.Wszystkie czynności wykonuje przy użyciu frezarki -usuwanie zrogowaciałej skóry i modzeli to w Jej wykonaniu mistrzostwo świata -polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Sz dnia: 2013-06-26 19:34:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją