Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kawalec Małgorzata. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 05-800 Pruszków Kraszewskiego 38 lok. 3
Telefon: 227286111
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 83% pozytywna 10x 2x

Jakość usług: 81% wysoka 9x 2x
Terminowość: 81% bez zastrzeżeń 9x 1x 2x
Ceny usług: 33% niskie 1x 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 5329
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Kawalec Małgorzata. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest prawdziwym fachowcem. Przede wszystkim ma bardzo dużą wiedzę i co ważne, słucha uważnie ludzi. Poza tym jest przesympatyczną, kontaktową osobą. Doradzi, podniesie na duchu, pomoże. Jak adwokat to tylko Pani Małgosia Kawalec. Dziękuję Pani Małgosiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: P.K dnia: 2017-03-10 19:34:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią mecenas z całego ! Bardzo dobry adwokat. Doradzi podniesie na duchu a przede wszystkim świetnie poprowadzi sprawę. Dziękuję Pani Małgosiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.S dnia: 2015-11-18 02:14:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wielu latach,sąd uznał że jestem niewinny.Pani Małgosia to prawdziwy fachowiec w sprawach karnych.Polecam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mikołaj dnia: 2015-11-05 20:08:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odnośnie negatywnych wpisów - trudno żeby wygrała wszystkie sprawy, nawet te przegrane... Dla mojej bliskiej osoby wygrała sprawę rozwodową ale najważniejsze że prowadziła terminowo i starannie. Wynik zawsze zależy ostatecznie od sądu i wielu okoliczności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-30 00:40:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: waldek dnia: 2013-06-30 11:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat bardzo dobra. Każdą sprawę na prawdę dobrze prowadzi. Tylko trzeba ją pilnować, a na pewno wszystko dopilnuje. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-25 21:28:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest adwokat, ktora rozumie i wie co należy zrobić w sprawach bardzo trudnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-30 22:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolony z usług Pani Kawalec. Pozdrawiam. Pweł
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2011-11-21 17:42:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze tak jest że znajdzie się ktoś komu nie będzie nic pasować, łatwo jest ocenić natomiast ciężko przyznać się do własnych błędów. Widzę że nikt nie podaje konkretnych przyczyn tylko pisze takie bzdury! Serdecznie polecam usługi Pani mecenas!!! Sprawa wygrana !
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2011-11-09 18:40:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zawiedziona, kupa pieniędzy w błoto, dużo i pięknie gada a nic nie robi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-28 22:14:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Beznadziejna adwokat, tylko bierze kasę i nic nie robi. Nie polecam, lepiej wydać te pieniądze na prawdziwego adwokata.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-16 21:25:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie przygotowana do każdej rozprawy, pozytywnie nastawiona, otwarta, jeśli chodzi o honorarium - ceny średnie (nieco niższe niż u konkurencji) SOLIDNA KANCELARIA! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: El Roberto dnia: 2010-03-25 22:01:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją