Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adwokat Tomasz Wiliński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 01-031 Warszawa Aleja Jana Pawła II 61/62
Telefon: Kom. 518687082
Adres e-mail: adwokat(małpa)tomaszwilinski.eu
Strona internetowa: www.tomaszwilinski.eu
Opis działalności: Słowa kluczowe: karne, white collar crime, przestępczość gospodarcza, zorganizowana przestępczość, ekstradycja, deportacja, compliance, defraudacja, adwokat, sąd, prawo budowlane, prawo rynków sztuki, prawo lotnicze, prawo medyczne, błąd lekarski

Ocena: 100% pozytywna 94x

Jakość usług: 100% wysoka 94x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 93x
Ceny usług: 98% niskie 63x 28x 1x
Ilość opinii w serwisie: 94
Ilość odsłon profilu firmy: 2002
Data utworzenia profilu: 2017-01-15 08:11:06
Data ostatniej aktualizacji: 2019-07-14 09:30:19 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adwokat Tomasz Wiliński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie umiem wyrazić słowami jak bardzo jestem wdzięczna Panu mecenasowi Wilińskiemu. Wybronił mnie ze strasznym oskarżeń sąsiada!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław Budzisz dnia: 2019-07-17 09:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezawodny specjalista z zakresu prawa budowlanego. Jak się ma takiego spacjalistę to niestraszny już deweloper!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2019-07-16 15:31:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo, chciałabym podzielić się swoją opinią dotyczącą współpracy z Kancelarią Adwokacką Tomasza Wilińskiego. Podałam się operacji plastycznej i coś poszło nie tak. Potem była poprawka i znowu kolejne komplikacje. Mecenas prowadził moją sprawę o błędy medyczne z dużym zaangażowaniem, cierpliwością i doskonałym przygotowaniem do sprawy. Sprawa trwała 14 miesięcy, więc krótko jak na realia krakowskie. Wygrana w 100%. Najważniejsze, że już od początku była przedstawiona strategia, co powinniśmy zrobić i wszystko się sprawdziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2019-07-15 12:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczestniczyłam w szkoleniu z procesów inwestycyjnych, prawa budowlanego i energetycznego prowadzonym przez mecenasa Tomasz Wilinskiego. To było najlepsze szkolenie prawnicze na jakim kiedykolwiek byłam. Ogromna wiedza, elokwencja i kontakt ze słuchaczami to najważniejsze cechy Pana Mecenasa. Super fachowiec, który przekazuje praktyczne rozwiązania a nie jak większość teoretyczne rozważania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2019-07-14 20:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i skuteczny adwokat. Kompleksowo i w rozsądnych terminach prowadzi sprawy. Polecam szczególnie w sprawach ochrony środowiska, prawa wodnego, geodezyjnego, budowlanego, gdy w grę wchodzą również elementy odpowiedzialności karnej i wykroczeniowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał Obrycki dnia: 2019-07-14 09:36:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Tomasz Wilinski jest człowiekiem elokwentnym, honorowym, uczciwym i bardzo eleganckim. Wiem, ze nie ocenia się książki po okładce, ale gdy pierwszy raz spotkałam Pana Tomasza moja uwagę zwrócił markowy i drogi garnitur, koszula, buty i ekstrawagancka poszewka, a do tego bardzo drogi klasyczny zegarek. Te szczegóły pokazały, ze jest to adwokat elegancki, który ma pieniądze i klasę. A skoro je ma to znaczy ze musi być dobry skoro tak się mu powodzi. I wcale się nie pomyliłam. Moja sprawa była beznadziejna i wszyscy adwokaci i radcy mówili, ze nie ma szans wygrania z ministerstwem. Pan Tomasz podszedł do sprawy inaczej i od razu powiedział ze sprawa nie należy do prostych i wymaga niekonwencjalnego podejścia, ale jest możliwa do wygrania nawet na etapie wstępnym. Po zaledwie kilku miesiącach sprawę wygrałam w całości i to co miało być beznadziejne okazało się możliwe. Okazuje się ze wystarczyło wybrać wyjątkowego adwokata. Moja intuicja i pierwsza ocena była słuszna. Wybrałabym adwokata Tomasza Wilinskiego do każdej sprawy, bo jego wiedza i elokwencja jest niesamowita a sposób traktowania i rozmowy z klientami wyjątkowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2019-07-12 22:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamknęli mnie we wtorek a dzięki najlepszemu adwokatowi wyszedłem w środę!!! Najlepszy!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaro dnia: 2019-07-12 22:44:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się ze wszystkimi opiniami ze to najlepszy adwokat w Warszawie z wyjątkowo pozytywnym kontaktem z ludźmi. Spotkanie z tym mecenasem od razu podnosi na duchu i wiadomo ze sprawę powierza się świetnemu fachowcowi. Pan Mecenas przyjmuje nawet w niedziele gdy trzeba i szybko reaguje w sprawach. Powierzyliśmy sprawę karna w najlepsze możliwe ręce co było już wiadomo po zatrzymaniu na dołku gdy mecenas od razu wziął się za robotę i tak zakręcił prokuratora ze obyło się bez sankcji bo sad jej nie klepnął. Nie jest to tani adwokat, ale warto. Teraz z mecenasem będziemy walczyć o odszkodowanie za potraktowanie mnie na zatrzymaniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2019-07-12 20:39:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni profesjonalna kancelaria POLECAM ! Bardzo pozytywna opinia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-11 19:43:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, super adwokat!!!!!!!! Zna się na rzeczy!!! Absolutnie najlepszy od wielkich spraw karnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartlomiej dnia: 2019-07-11 19:19:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry karnista!!!!! Ekspert doceniany w Europie. Korzystałem dotychczas z pomocy różnych adwokatów w Polsce i za granicą, ale pierwszy raz spotkałem się z takim profesjonalizmem, człowieczeństwem i walką o godność oskarżonego. O takich adwokatach w Stanach mówi się devil's advocate.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-09 06:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasa Wilińskiego mogę polecić każdemu. Przyjął mnie jak człowieka i cały proces tak traktował, mam porównanie z innymi adwokatami i to tak nie wygląda. Jest zawsze przygotowany, zaangażowany i pracuje w piątek i świątek. Wiele razy spotykaliśmy się w soboty czy w niedziele, bo nie mogłem w tygodniu i nie było żadnych wymówek. Sprawa nie należała do tych lekkich, bo były wielkie zarzuty i oskarżenie chciało bezwzględnego więzienia na lata. Jestem na wolności tylko dzięki mecenasowi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-07 11:40:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialny mecenas do karnych spraw beznadziejnych. To adwokat diabła, co zmieni wszystkie słowa na potrzeby klienta. Jak chce się wygrać za wszelką cenę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PiotrUK dnia: 2019-07-07 11:22:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywny mecenas z doświadczeniem! Specjalista przez duże S
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-06 16:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat jakiego kiedykolwiek spotkałam. Ogromna wiedza, ludzkie podejście i szukanie szybkich i skutecznych rozwiązań. Widać, że praca dla niego jest pasją i to powoduje, że już samo spotkanie z mecenasem jest przyjemnością. Wysoki poziom merytoryczny i jakość porad.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-05 10:03:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy z najlepszych wyborów w moim życiu. Super specjalista od karuzeli vatowskiej i spraw karnych podatkowych!! Miałem kilkunastu adwokatów wcześniej i żaden nie dorównuje nawet adwokatowi Wilińskiemu!!! To najlepszy specjalista od spraw podatkowych i karnych, który sprawę potrafi zbadać od podstaw i doprowadzić do zakończenia sprawy zanim się na dobre zacznie. Na stronie nie widać całego zespołu kanecelari, a w rzeczywistości to cały sztab ludzi, którzy pracują z pasją i wiarą w klienta. Szukasz adwokata od spraw skarbowych i karnych to zgłoś się do Wilińskiego, bo lepiej trafić nie można
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2019-07-04 22:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat!!!!!! Zgadzam się ze wszystkim co tu napisano o mec. Tomaszu Wilinskim. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-06-28 08:36:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrany rozwód, wysokie alimenty i wygrana sprawa o przemoc domową! Polecam Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2019-06-11 14:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowo dobry i skuteczny adwokat. Bezpośredni i czasami kąśliwy a przy tym cwany procesowo. Trafiłem z polecenia i nie zawiodłem się nawet trochę. Po zleceniu sprawy w pierwszej kolejności ustala strategie procesowa która dostosowuje do przebiegu sprawy. Polecam z czystym sumieniem we wszystkich sprawach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafal dnia: 2019-06-06 12:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uratował mi życie i wybronił ze wszystkiego! Wspaniały adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2019-06-04 12:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, skrupulatny, rzeczowy i skuteczny adwokat. Mecenas Tomasz Wiliński zajmuje się od trzech lat stałą obsługą prawną i procesową naszych spółek polskich i zagranicznych (akcyjnej, ltd, offshore, z o.o. i komandytowej), funduszu zamkniętego i fundacji. Jesteśmy zadowoleni z dotychczasowej współpracy, która w naszej ocenie prowadzona jest na wysokim poziomie. Kancelaria adwokata Tomasza Wilińskiego zapewnia nam poza obsługą adwokata polskiego również zaprzyjaźnionych i współpracujących z kancelarią adwokatów z różnych dziedzin z USA, UK, Rosji, Włoch, Wysp Kanaryjskich i Cypru, doradców podatkowych, doradcę restrukturyzacyjnego, mediatora/negocjatora, compliance officera i rzecznika patentowego. Jest to kompleksowe podejście do obsługi prawnej, na którym nam najbardziej zależało. W sporach sądowych mecenas Wiliński notuje wysoką skuteczność i umiejętnie negocjuje ugody.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2019-06-01 08:04:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywny adwokat, który ma wiele talentów. Z jednej zleconej i wygranej sprawy w tej chwili prowadzi mi już kilkanaście spraw i ma 100% skuteczności. Nie tylko sprawy karne, ale też błędy medyczne i podziały majątku. Jest naprawdę dobry w tym co robi. Początkowo myślałem, że jednak spraw nie wygram, ale w drugiej instancji wszystko wygraliśmy i to tylko dzięki sprytowi mojego adwokata. Ma swoje metody, czasami niekonwencjonalne na wygrywanie spraw. W sprawach krytycznych rekomenduje dodatkowe sposoby na rozwiązanie beznadziejnej sytuacji, a to rzadko sie zdarza u mecenasów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-30 09:40:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja partnerka złożyła zawiadomienie do prokuratury, że molestowałem naszą córkę bo chciała sie zemścić za sprawę rodzinną o kontakty i alimenty. Prokuratura uruchomiła sprawę i wtedy zgłosiłem się do adwokata Tomasza Wilińskiego. Od razu zareagował w sprawie i złożył wnioski do prokuratury i bardzo szybko wybił wszystkie argumenty wymyślone przez moją byłą. Pan Mecenas swoimi metodami załatwił, że dzisiaj ta sprawa jest już umorzona i nie było żadnego oskarżenia na mnie. Gdyby nie on to byłbym w czarnej d.... mimo że nic złego nigdy córce nie zrobiłem a każdy wie jak działa policja i prokuratura i że w sprawach o molestowanie dziecka od razu chcą skazywać niewinnego człowieka. Pan Tomasz jest mega adwokatem i człowiekiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2019-05-28 21:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz Wiliński jest bardzo dobrym adwokatem w sprawach karnych. Ma ogromną wiedzę i wielką umiejętność przekonania sędziego nawet w sprawach beznadziejnych. Wynagrodzenie pobiera z góry i jest bardzo, bardzo skuteczny w walce z systemem ścigania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-28 15:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z powołania, urodzony adwokat. Genialnie prowadzi sprawy przed sądami i nie tylko, do klienta podchodzi w ludzki i bardzo empatyczny sposób, a przede wszystkim ze zrozumieniem problemu, który trzeba rozwiązać. Pan Mecenas Tomasz Wiliński angażuje się w całości w sprawę i robi wszystko, a nawet więcej. Jest człowiekiem z wielkimi pasjami i wielką wiedzą na temat sztuki, sportu, poezji. Wybierając adwokata warto wybrać takiego, który pracę wykonuje z pasji i ma także inne zainteresowania, tak jak Mecenas Wiliński
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2019-05-26 09:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli potrzebujecie profesjonalnego Adwokata takim jest Pan Mecanas Tomasz Wilinski.Jest profesjonalista w każdym calu i nie chodzi tylko o obronę przed Wymiarem Sprawiedliwości ale także o to jak podchodzi do człowieka.Jest .Mialem do czynienia z kilkoma adwokatami ale żaden nie jest na takim stopniu PROFESJONALIZMU. Jeśli więc ktokolwiek potrzebuje Adwokata z prawdziwego zdarzenia to proszę korzystać tylko z usług Mecenasa Tomasz Wolińskiego. Pozdrawiam Piotr Grzelak.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-24 21:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny, skuteczny, skuteczny adwokat od spraw karnych i karnoskarbowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-24 07:21:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat!!!! Dostałem numer z polecenia i sam też polecam. Prawdziwy adwokat, a nie jakieś szuru buru. Nie jest tani ale skuteczny. Prok chciał dac mi sanki od razu po zatrzymaniu. I co? I odpowiadam z wolnej stopy a AO wróciło do prokuratora z sądu po jednym piśmie mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-23 18:01:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wygrał moja sprawę. Dziękuje.sprawa dotyczyła zadośćuczynienia.i odszkodowania za wypadek jakiemu uległam z winy firmy budowlanej. Miałam złamana nogę i rękę i byłam ogólnie potłuczona. Nie wiedziałam o jaka kwotę występować, a Pan Mecenas dokładnie wyliczył to przed sprawa i wyszło, ze powinnam wystepowac o 53.000. Sad zasadził dla mnie 50.000 plus koszty adwokackie. Jestem zadowolona z profesjonalnej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2019-05-22 07:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, który pomógł mi w sprawie przed WSA i wygrał sprawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-18 10:58:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat w sprawach karnych i nie tylko. Mieszkam w UK i wybrałam tego adwokata z listy adwokatów ECBA i z polecenia członków tej organizacji karnistów w Londynie. Uchronił mnie przed absurdalnym więzieniem w Polsce. Polecam Pana Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Grzelak dnia: 2019-05-16 10:27:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pozoru moja sprawa miała być sprawą prostą (tak mi się wydawało) o zadośćuczynienie, a w sumie okazało się, że obok siebie musiały toczyć się sprawa cywilna, sprawa karna, sprawa przed sądem lekarskim i sprawa przed PZU. Pan Mecenas w ramach ustalonego wynagrodzenia za tą "prostą" sprawę poprowadził wszystkie postępowania, ponieważ jedno wynikało z drugiego. Sprawy zakończyły się moim zwycięstwem i udowodnieniem prawdy, a dzięki Panu Mecenasowi mogę rozpocząć nowe życie. Nawet w trakcie moich wyjazdów zagranicznych Pan Mecenas miał dla mnie czas na rozmowy przez skype pomimo innej strefy czasowej i był też moim powiernikiem, a nawet psychologiem. Zdarzyło się nawet, że Pan Mecenas spotkał się ze mną w Londynie podczas jego konferencji. Trafiłam do Pana Mecenasa z polecenia znajomych i to był najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać. Wcześniej miałam do czynienia z różnymi prawnikami, ale nikt z nich nie był równie profesjonalny i otwarty na drugiego człowieka i jego problemy jak Pan Tomasz Wiliński
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-15 14:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat do rozwodu, podziału majątku i spraw znęcania się nad rodzina. Jest skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2019-05-14 07:15:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mecenasie BARDZO DZIĘKUJĘ za uratowanie mojego syna i uwolnienie go z aresztu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Maciejczak dnia: 2019-05-12 11:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista znający się na rzeczy. Prowadził mi sprawę karną, rozwodową i o podział majątku małżonków. Wszystkie wygrałem dzięki Panu Mecenasowi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Sikorski dnia: 2019-05-10 12:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Tomasz Wiliński zasługuje na najwyższe oceny, ponieważ nie tylko zawsze znajdzie czas dla klienta, ale przede wszystkim potrafi po ludzku potraktować każdego i tak poprowadzić sprawę, że zwycięstwo to tylko kwestia czasu. Najlepszy adwokat jakiego kiedykolwiek spotkałem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cezary dnia: 2019-04-21 17:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Panu Mecenasowi, że w gronie rodzinnym możemy spędzać święta w domu i że z taką determinacją Pan Mecenas walczył o zwolnienie z aresztu. DZIĘKUJĘ!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2019-04-21 14:50:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To bardzo dobry adwokat, profesjonalista, zawsze pomocny, zawsze dostępny, zawsze przygotowany. Posiada ogromną wiedzę nie tylko prawniczą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2019-04-15 20:46:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat z wielką wiedzą. Prowadził mi sprawę z prawa budowlanego, która pomimo dużego stopnia skomplikowania i zawiłości nie stanowiła dla niego najmniejszego problemu. Sprawa przeprowadzona wzorcowo, bez żadnych zastrzeżeń, sprawnie i skutecznie. 100% skuteczności także w innych sprawach, które zlecam już tylko temu adwokatowi. Jestem bardzo zadowolony z jego usług i polecam go także moim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-23 08:42:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealny wybór do spraw karnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2019-03-21 11:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i porządny adwokat. Bardzo dobry
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2019-03-18 20:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat od spraw karnych w Warszawie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2019-03-17 19:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To najlepsza kancelaria adwokacka z jaką miałem okazję współpracować. Konkretni, rzeczowi, zawsze stawiają na wygraną i się nie poddają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2019-03-17 07:39:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% pozytywu, a nawet i więcej. Adwokat Tomasz Wiliński jest bardzo profesjonalny i zna się na rzeczy. Swojego klienta traktuje jak czlowieka i pomaga mu sprawnie rozwiazać problem. Sprawa karna, podział majątku, sprawy rodzinne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-16 19:44:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista najwyższej klasy. Przez cały czas mogłam liczyć na pomoc i wsparcie we wszystkich sprawach, także w prywatnych, gdy nie mogłam sobie poradzić z problemami rodzinnymi. Od początku do końca sprawy rozwodowej i podziału majątku miałam wsparcie Pana Tomasza, a było to dla mnie bardzo ważne, bo jak przyszłam do kancelarii byłam przerażona i załamana i nie wiedziałam co będzie w przyszłości. Pan Mecenas potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości, udzielić pomocy prawnej na najwyższym poziomie, ale przede wszystkim potrafi słuchać i zrozumieć. Jest skrupulatny, uczciwy, rzetelny, jasno nakreśla cele, nakreśla, co należy zrobić dodatkowo i nie obiecuje niemożliwych rzeczy, ale walczy do końca. Sprawy toczyły się ponad 3 lata i Pan Mecenas zawsze był przygotowany, doskonale pamiętał każdy szczegół, nawet lepiej ode mnie, podchodził do sprawy merytorycznie i zbierał dodatkowe dowody, których nawet ja nie miałam. Pan Mecenas zadbał o mnie zarówno na sali sądowej jak i w trakcie licznych rozmów i wymiany e-maili, żadnego nie pozostawił bez odpowiedzi. Jest profesjonalny na najwyższym poziomie od momentu udzielenia porady prawnej aż do mowy końcowej w sprawie. Jest także niezwykle pewny siebie, dobrze wyglądający i zadbany, co dodaje pewności jego klientom i odejmuje przeciwnikom. Jest przy tym pełny empatii, a fakt że jest stanowczy i przy tym grzeczny i elegancki w zachowaniu powoduje, że współpraca z Panem Mecenasem była przyjemnością. Sprawa sądowa, a zwłaszcza taka jak rozwód, podział majątku, gdzie ważą się losy życia są straszne i dlatego powinien w nich doradzać i pomagać ekspert i profesjonalista, który przeprowadzi klienta przez zawiłości prawa i spory z byłym partnerem przy zachowaniu godności i radości z życia. Polecam Pana Mecenasa Wilińskiego i dziękuję za pomoc przez te wszystkie lata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Sakowska dnia: 2019-03-16 07:57:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Pana mecenasa rzetelny z ogromną wiedzą. Bez owijania w bawełnę działa szybko i skutecznie. Sprawa zakonczona pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-13 07:44:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, sprawnie i porządnie poprowadzona sprawa karna. Adwokat, który walczy o klienta w prokuraturze i w sądzie. Jestem zadowolony z prowadzenia sprawy i z pracy, którą wykonał, bo był doskonale przygotowany i wygrał walkę z prokuratorem, który chyba wziął moją sprawę za punkt honoru, żeby mi dokopać. Miałem z adwokatem kontakt nawet po zakończeniu procesu. Jest naprawdę dobry w tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2019-03-12 23:09:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat. Specjalista jakich mało. Sympatyczny i skuteczny. Wygraliśmy sprawę z błędów medycznych na wielką kwotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mati dnia: 2019-03-11 21:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za wygranie mi sprawy prokuratorskiej!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władek dnia: 2019-03-11 19:54:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat i skuteczny. Prowadził mi sprawę dotyczącą dóbr osobistych i wygrał! Nie była oczywista, a w pierwszej instancji miałam innego mecenasa, który nie przyłożył się i wyrok był niekorzystny. Mogę porównać pracę różnych adwokatów i w tym zakresie najlepsze zdanie mam o adwokacie Tomaszu Wilińskim. Teraz prowadzi też sprawę mojemu partnerowi, pomimo że sąd oddalony jest 400 km od jego kancelarii. I sprawa prowadzona jest rzetelnie i w dobrym kierunku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina Kostkiewicz dnia: 2019-03-11 12:14:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził mi sprawę rozwodową i sprawy rodzicielskie i choć sprawa trwała długo, bo sąd nie kwapił się ją szybko zakończyć, a mój ex zwlekał jak mógł to sprawa zakończyła się lepiej niż nawet chciałam. Mecenas Wiliński przyparł przeciwnika do ściany i doprowadził do najlepszego dla mnie rezultatu. Póżniej zdecydowałam się żeby Mecenas Tomasz Wiliński przeprowadził moją sprawę o podział majątku i nie mogłam dokonać lepszego wyboru. Dziękuję za wszystko, bo wreszcie mogę normalnie funkcjonować i wywalczyliśmy więcej niż myślałam, że można.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta P dnia: 2019-03-10 19:25:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pomoc w sprawie cywilnej o zapłatę nieuzasadnionych kwot i uratowanie przed komornikiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kutra Marzena dnia: 2019-03-10 09:07:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sehr guter Strafverteidiger
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Detmold dnia: 2019-03-09 19:30:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: He's the best criminal defense attorney there is in the Warsaw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gregoire Mangeat dnia: 2019-03-09 13:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klasa, skuteczność i dobra robota. Taki jest adwokat Wiliński w karnych sprawach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusław dnia: 2019-03-09 13:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały wybór we wszystkich sprawach. Człowiek o wielkim sercu i wiedzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2019-03-06 07:29:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, który z sercem wykonuje swoją pracę. Skuteczny w sprawach karnych i w sprawach rodzinnych. Bardzo szybko reaguje i nie czeka na koniec terminów. Pomagał mojemu synowi w kilku sprawach i jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2019-03-04 12:11:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywny i rzeczowy adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-28 11:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził mi sprawę z błędów medycznych, którą w całości wygraliśmy. Pan Mecenas ma ogromną wiedzę prawniczą i zna się doskonale na sprawach medycznych. Był zawsze przygotowany do sprawy, przyjmował nawet w weekendy, ponieważ mieszkam daleko od Warszawy i zawsze dla mnie znalazł czas. Uzyskałem wysokie odszkodowanie prawie 400 tysięcy. Polecam i zgadzam się ze wszystkimi komentarzami. To człowiek elegancki, sympatyczny i otwarty na problemy ludzkie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zylarski Mateusz dnia: 2019-02-16 14:26:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi ogłosić upadłość konsumencką bez obowiązku spłaty wierzycieli. Rzeczowo, skutecznie i szybko załatwiona sprawa. Profesjonalne podejście Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2019-02-15 13:11:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi ogłosić upadłość konsumencką bez obowiązku spłaty wierzycieli. Rzeczowo, skutecznie i szybko załatwiona sprawa. Profesjonalne podejście. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Berganowska dnia: 2019-02-13 11:38:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w swoim fachu. Bardzo dobry w rozwodach i w sprawach karnych. Potrafi zadbać o klienta i skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2019-02-08 08:02:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Tomasz Wiliński od kilku lat prowadzi sprawy mojej spółki oraz moje prywatne. Jest bardzo dobrym specjalistą od prawa gospodarczego i prawa spółek handlowych i do tego dobrym karnistą, który radzi sobie doskonale także w sprawach karnoskarbowych i kontrolach skarbowych. Zawsze przygotowany i dostępny. Reaguje bardzo szybko i skutecznie. Nie mam żadnych zastrzeżeń do Pana Mecenasa i jego pracy oraz pracy jego współpracowników. Jest to człowiek z wielką wiedzą, którą potrafi wykorzystać w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2019-02-06 16:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz prowadził mi sprawę rozwodową i wywalczyliśmy wszystko. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2019-02-05 20:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczna kancelaria w upadłościach konsumenckich. Pani Magdalena i Pan Tomasz prowadzili moją sprawę wspólnie i okazało się, że pomimo że nie minął rok od zamknięcia mojej działalności mam prawomocne ogłoszenie upadłości konsumenckiej. Zespół specjalistów godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ireneusz dnia: 2019-02-04 13:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził mi sprawy po innym radcy, który nawalił. Mecenas Wiliński wyprostował sprawy i wszystkie wygraliśmy po apelacjach. Konkretny, rzetelnie prowadzi sprawy i przykłada się do nich, ale bierze wynagrodzenie z góry. Warto zlecać profesjonaliście
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz Bugaj dnia: 2019-01-28 12:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat w różnych sprawach, bo wcześniej prowadził mi sprawę o odszkodowanie za słupy energetyczne (PSE proponowało mi zapłacić 5300 zł, a po postępowaniu administracyjnym ustaliliśmy ugodę na 45000 zł), prowadził sprawę o zasiedzenie z dobrym skutkiem, a teraz zleciłem kolejną sprawę cywilną i wiem, że ponownie wygramy sprawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-11 10:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrałem ogromne odszkodowanie za słupy energetyczne na mojej nieruchomośći! genialny spacjalista!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: B. Rackiewicz dnia: 2019-01-09 18:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Pana mecenasa rzetelny z ogromną wiedzą. Bez owijania w bawełnę działa szybko i skutecznie. Sprawa zakonczona pozytywnie. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz Baron dnia: 2019-01-05 11:13:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem sprawę dwa lata temu i proces trwał długo, ale dostałem 2 bańki odszkodowania. Cwaniak w sądzie i wie jak przygotować sprawę do wygranej. Długo ale warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-29 23:25:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, który zawsze ma czas, a co najważniejsze jest skuteczny i konkretny. Ma bardzo dużą wiedzę, którą potrafi wykorzystać nawet gdy procedury czegoś nie przewidują to potrafi w sprawie tak przedstawić sytuacje, że sąd nie ma najmniejszych wątpliwości. Prowadził mi już postępowania o kilkunastomilionowe roszczenia i wszystkie sprawy wygraliśmy. Prowadził w mojej rodzinie także sprawę karną, która zakończyła się uniewinnieniem. Polecam tego adwokata, bo jeżeli potrzebny jest naprawdę dobry fachowiec to właśnie do tego adwokata trzeba się udać. Człowiek z wysoką klasą, kulturą osobistą !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2018-12-11 16:05:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, uczciwy! Szybko i bezproblemowo przeprowadził moją upadłość konsumencką, choć wcześniej starałem się o upadłość w Anglii. Okazało się, że w Polsce można taką upadłość przeprowadzić sprawnie i bez konieczności wyjeżdżania do Anglii i pokrywania tam kosztów związanych z prowadzeniem działalności i wykazywania osiedlenia się na wyspach. Cała procedura trwała mniej niż 8 miesięcy z postępowaniem syndyka, a koszt był znacznie niższy niż proponowały firmy przeprowadzające upadłość w Anglii dla polskich obywateli. Zaczynam nowe życie bez długów i bardzo dziękuję za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotrek Zawistowski dnia: 2018-11-28 13:04:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skutecznie i szybko uzyskane odszkodowanie za służebność przesyłu. 15 razy więcej niż proponowano początkowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-28 10:12:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Inteligentny i sumienny adwokat. Jest przy tym skuteczny i wie co robić w sprawie. Takiego adwokata bierze się do wygrywania procesów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-12 10:46:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM adwokata Wilińskiego. Reprezentował w sprawie karnej mojego męża i dzięki jego staraniom z wielu poważnych zarzutów pozostał tylko jeden, do którego mój mąż od początku się przyznawał. Prokurator chciał 15 lat dla mojego męża, a skończyło się po walce na roku!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-07 13:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził moją sprawę o alimenty i podział majątku. Zawsze był przygotowany, miał dla mnie czas, interesował się sprawą i pomagał mi także w innych sprawach. Sprawa trwała długo, ale zakończyła się moim sukcesem. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Krawiec dnia: 2018-10-26 11:06:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat ! Specjalista od prawa budowlanego jakich niewielu! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-14 20:46:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził moją sprawę przed Prokuratorem Okręgowym w Warszawie. Zawsze przygotowany, punktualny i zaangażowany w sprawę. Były nikłe szanse na zakończenie sprawy korzystnie dla mnie i chciałem poddać się samoukaraniu. Pan Mecenas mi tego odradził i złożył wnioski dowodowe i o moje przesłuchanie ponowne w sprawie. Doprowadził do tego, że prokurator umorzył śledztwo i nie skierował aktu oskarżenia. Pan Mecenas miał dla nas czas nawet w soboty, gdy trzeba było pilnie omówić jakąś sprawę. Honorarium adekwatne i nieprzesadzone za cała prace. Bardzo dobry Mecenas i świetny człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2018-10-13 10:07:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, inteligentny i skuteczny w działaniu. Bardzo dobry prawnik z wielka wiedza prawnicza i ogólna. Godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta Michałowska dnia: 2018-10-12 12:15:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny, uparty i bezwzględny dla przeciwnika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-28 10:16:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam firmę budowlaną. Od 10 lat współpracuje z mecenasem Wilinskim. To najlepszy fachowiec od prawa budowlanego i gospodarczego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2018-09-11 07:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest skuteczny! Potrafi zrobić z przeciwnika miazgę z klasa i bez mrugnięcia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek Zawadzki dnia: 2018-08-31 22:41:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat do spraw karnych - zaangażowany, empatyczny i najlepszy specjalista
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-29 15:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowity adwokat! Uratował mnie przed wyrokiem karnym, będę mu wdzięczny do końca życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-27 18:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z ogromną wiedzą i świetny fachowiec z prawa budowlanego. Po kilku miesiącach walki z WINB i PINB wygrał mi w 100% postępowanie przed Sądem, które wydawało się niemożliwe do wygrania. Postępowanie dotyczyło samowoli budowlanej. Sąd w całości podzielił stanowisko mojego pełnomocnika i z hukiem uchylił wszystkie decyzje. To były najlepiej zainwestowane pieniądze. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S.N. dnia: 2018-08-23 15:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Tomasz Wiliński bardzo angażuje się w sprawę, którą prowadzi, kompetentny, inteligentny i skuteczny. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną pomoc i za sposób prowadzenia sprawy, która była trudna od początku. Profesjonalista, podchodzi indywidualnie do każdej sprawy i nie ocenia nikogo...Jestem bardzo zadowolona z usług Pana mecenasa. Polecam i na pewno jeszcze raz skorzystam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta P. dnia: 2018-08-08 10:23:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wart każdej wydanej złotówki. Świetny karnista. W mojej sprawie karnej, której nie chciał podjąć się żaden inny adwokat doprowadził do umorzenia postępowania przed sądem. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-01 12:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wygrał w 100% sprawę rozwodową oraz sprawę o kontakty z dziećmi. Zawsze był dyspozycyjny i jego zaangażowanie jest warte każdych pieniędzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard T dnia: 2018-04-12 13:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa Wilińskiego do spraw o rozwód, poleciła mi Go koleżanka, której wygrał sprawę o wysokie odszkodowanie za wypadek. Wywalczył dla mnie mieszkanie i alimenty na mnie i dzieci. Każdy mówił, że nic nie dostanę, nawet adwokat J.K. odesłał mnie z kwitkiem! Gdybym posłuchała innych to nic bym nie miała. Dziękuję adwokatowi Wilińskiemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna D dnia: 2018-01-12 06:48:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Mecenasowi Tomaszowi Wilińskiemu za prowadzenie mojej sprawy. Dzięki Niemu mogłem spędzić święta z synem i żoną. Nieoceniona pomoc!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr W dnia: 2017-12-27 15:33:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Mecenasowi pozbyłem się problemów finansowych! Takich adwokatów nam potrzeba. Wspaniały człowiek z dużą wiedzą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł B. dnia: 2017-11-23 16:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam ogromną przyjemność współpracować z kancelarią. Pan Tomasz Wiliński wykazał się dużymi kompetencjami, wysokim profesjonalizmem, wnikliwością, dbałością o szczegóły, terminowością oraz potężną wiedzą prawniczą. Moja sprawa została poprowadzona dynamicznie i co najważniejsze skutecznie. Do tego wszystkiego niebywale sympatyczny kontakt. Kancelarii życzę kolejnych sukcesów. Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna D. dnia: 2017-05-15 18:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem rzetelności i profesjonalizmu Pana Mecenasa Tomasza Wilińskiego. Wszelkie niejasności i wątpliwości co do sprawy rozwodowej były wyjaśnianie w przystępny i zrozumiały sposób. Wynik sprawy jest dla mnie satysfakcjonujący. Bardzo dobry kontakt, ustalanie dogodnych terminów oraz ogromne zaangażowanie w trakcie spotkań jak i w całym okresie prowadzenia sprawy. Obsługa administracyjna bez zarzutu. W czasie współpracy wykorzystanie każdej możliwej formy kontaktu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-01-25 16:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością wystawiam pozytywne opinię. Polecam ze względu na profesjonalizm, terminowość i szybkość w działaniu.Pan Adwokat bardzo zaangażowany jest w swoją pracę, a przede wszystkim posiada ogromne doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata O. dnia: 2017-01-16 11:55:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją