Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Izabela Kontek

Zawód: Prawnik 
Adres: Łódzkie, 90-436 Łódź Kościuszki 93/6
Telefon:
Adres e-mail: kontekizabela(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.lexpertgroup.pl
Opis działalności: doradztwo prawne, obsługa prawna spółek handlowych, spółdzielni, wspólnot mieszkaniowych, prawo cywilne, prawo budowlane, warunki zabudowy, pozwolenia na budowę, prawo nieruchomości, prawo spadkowe, upadłość konsumencka, obsługa wierzytelności Słowa kluczowe: doradztwo prawne, obsługa prawna spółek handlowych, spółdzielni, wspólnot mieszkaniowych, prawo cywilne, prawo budowlane, warunki zabudowy, pozwolenia na budowę, prawo nieruchomości, prawo spadkowe, upadłość konsumencka, obsługa wierzytelności

Ocena: 100% pozytywna 41x

Jakość usług: 100% wysoka 41x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 40x
Ceny usług: 100% niskie 39x 1x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 980
Data utworzenia profilu: 2018-08-31 14:14:37
Data ostatniej aktualizacji: 2019-04-09 17:32:48 

Opinie o Izabela Kontek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Izabela Kontek wielokrotnie pomagała mi w przygotowywaniu umów, a także prowadziła różne sprawy dla mojej firmy. Współpraca z nią zawsze przebiega bardzo pozytywnie. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2019-08-16 16:11:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Izabela Kontek to wspaniały prawnik. Ma ogromną wiedzę, którą chętnie się dzieli ze swoimi klientami. Reprezentacja w sądzie na najwyższym poziomie, zawsze przygotowana do rozprawy, merytoryczna, a także punktualna. Szczerze polecam współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Zarzycka dnia: 2019-08-02 16:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Izabela Kontek to zdecydowanie ekspertka w zakresie prawa budowlanego. Jestem jej bardzo wdzięczna za fantastyczną współpracę przy budowie obiektu. Pani Izabela zajęła się wszystkimi niezbędnymi formalnościami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena H. dnia: 2019-07-24 09:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z efektów naszej współpracy z panią mecenas Kontek. Imponująca wiedza i duże doświadczenie spowodowały że czułem że jestem w dobrych rękach :-) Pani mecenas jest bardzo profesjonalna, a przy tym przemiła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon Sz. dnia: 2019-07-02 14:31:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Izabela Kontek to przede wszystkim prawnik o dużym doświadczeniu i ogromnej wiedzy. Co więcej, pani Kontek to osoba przemiła :) Współpraca z Nią to czysta przyjemność. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2019-06-24 09:15:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Izabela Kontek zajmuje się stałą obsługą prawną mojego przedsiębiorstwa. Powierzam jej całą dokumentację - wszystkie umowy, regulaminy, opinie prawne. Doskonale orientuje się w sprawach mojej firmy. Nie muszę się o nic obawiać bo wiem, że mam zaufanego człowieka na odpowiednim miejscu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Sowa dnia: 2019-05-30 08:50:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczne przygotowanie pozwu o alimenty. Sprawa załatwiona szybko i sprawnie. Do tego w pełni profesjonalne i rzetelne doradztwo w tym zakresie. Polecam, pani Kontek jest przemiłą osobą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2019-05-15 08:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Izabela Kontek jest świetnym fachowcem. Bardzo dobrze mi się z nią współpracowało podczas rozwodu. Nie czułam się oceniana tylko zrozumiana - w końcu. Pani mecenas jest bardzo wyrozumiała, konkretna i rzetelna. Do każdej sprawy zawsze była swietnie przygotowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JulitaN dnia: 2019-05-08 19:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową. To bardzo sympatyczna, empatyczna osoba. Pomogła przejść mi przez najgorsze chwile gdy mąż próbował odebrać mi dzieci i firmę, którą stworzyłam. Pani Izabela jest świetnym prawnikiem, który angażuje się w każdą sprawę i walczy o dobro swojego klienta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: inka91 dnia: 2019-05-07 19:43:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Izabela to niesamowita osoba, pełna pasji i wiedzy prawnej. Widać, ze kocha swoją pracę i bardzo angażuje się w każdą sprawę. Nam pomogła w sprawie o zachowek. Wszystko potoczyło się po naszej myśli. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina_W dnia: 2019-04-25 19:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas przyjęła mnie tuż przed świętami, kiedy zrozpaczona dowiedziałam się o tym, że mąż chce ode mnie odejść. Uspokoiła mnie, pomogła sobie wszystko poukładać. Rozwód przeszedł bez żadnych niepotrzebnych kłótni, udało nam się wszystko uzgodnić już na pierwszym spotkaniu. Gorąco dziękuję za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MirkaB dnia: 2019-04-01 15:41:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas bardzo mi pomogła w sprawie dotyczącej spadku o moim ojcu. To bardzo kontaktowa osoba, bardzo miło się nam rozmawiało, a przy tym udało nam się popchnąć do przodu sprawę ciągnącą się od kilku lat. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: helka dnia: 2019-03-29 22:35:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca przebiegała bez żadnych zastrzeżeń, pani Kontek to osoba, która dotrzymuje swoich obietnic i poważnie podchodzi do spraw swoich klientów. Reprezentuje najwyższy poziom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AgnieszkaW dnia: 2019-03-24 00:29:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez cały okres postępowania, można było liczyć na wsparcie ze strony pani mecenas, co było dla mnie bardzo ważne. Sprawa poprowadzona przez nią wzorowo. Jeśli ktoś szuka fachowca w sprawach rozwodowych to to jest właściwa osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mikro dnia: 2019-03-01 23:13:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam mecenas i jej pomoc bardzo pozytywnie. Wywarła na mnie wrażenie tym, jak profesjonalnie zachowywała się w trakcie mojej sprawy rozwodowej, nawet, kiedy mój były zachowywał się okropnie wobec nas. Wykazała się niesamowitą kulturą osobistą i klasą, a sprawa została dzięki niej zakończona dużym sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beatt dnia: 2019-02-22 23:13:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić panią mecenas. Z profesjonalizmem, życzliwością i zrozumieniem przeprowadziła mnie przez trudną sprawę rozwodową. Potrafi słuchać i zawsze dobrze doradzi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żaneta dnia: 2019-02-17 22:39:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Izabela pomogła mi przebrnąć przez problemy z nadzorem budowlanym. Kompleksowa i profesjonalna pomoc. Jestem bardzo zadowolona, gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Yosemite dnia: 2019-01-28 20:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita specjalistka od spraw rozwodowych. U mnie wszystko zakończyło się pełnym sukcesem dzięki pani mecenas. Pomoc z jej strony jest nieoceniona, dzięki niej od początku podejmowałam trafne kroki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Amberr dnia: 2019-01-15 21:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam mecenas - skromna, ale przy tym kompetentna i pewna siebie prawnik. Pomagała mi w sprawie spadkowej i cywilnej - pełny profesjonalizm, podczas całej sprawy otrzymywałam od pani Mecenas tylko rzetelne i realne informacje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bordo dnia: 2018-12-29 23:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas to świetny fachowiec od rozwodów i innych spraw rodzinnych. Rzetelnie ocenia sytuację i wyjaśnia na to można liczyć. Świetna znajomość prawa jak i orzecznictwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amma dnia: 2018-12-28 00:31:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna piątka jeśli chodzi o współpracę i pomoc tej pani mecenas. Bardzo miła i życzliwa osoba, która nie boi się stanąć murem za swoim klientem. Dzięki niej cała moja sprawa gładko poszła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: September dnia: 2018-12-20 20:48:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalistka bardzo angażująca się w sprawy i okazująca wsparcie wobec klienta. Bardzo cierpliwa osoba, sympatyczna, a przy tym przedstawiająca konkretne i adekwatne argumenty. Warto wybrać panią mecenas w przypadku rozwodu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ambro dnia: 2018-12-15 01:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u pani mecenas skorzystać z porady prawnej. Wyszedłem ze świadomością, że zostałem dobrze poinformowany o wszystkich przysługujących mi prawach i o tym, jakie kroki mogę podjąć i kiedy. Bardzo miła osoba, bardzo przystępnie tłumaczy wszystkie zawiłe kuczki prawne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tadek dnia: 2018-12-02 14:14:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze i naprawdę tanio. Byłam u Pani Kontek w zeszłym miesiącu na konsultacji prawnej i Pani mecenas bardzo mi pomogła. Dostałam dokładnie taką pomoc na jaką liczyłam :) Pozdrowienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarynka dnia: 2018-11-22 10:04:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Możecie się ze mną zgadzać lub nie, ale ja osobiście uważam Panią Izabele Kontek za jedną z najlepszych prawniczek w Łodzi. Byłem niedawno jej klientem i naprawdę wiem co mówię - wreszcie jakaś prawniczka, która traktuje klienta serio i stara mu się po ludzku pomóc, a nie tylko ogołocić z pieniędzy. Za podejście do klienta naprawdę wielki szacunek!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KotekMłotek dnia: 2018-11-14 07:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne wrażenia :) Nie dość, że Pani Izabela Kontek okazała się być bardzo miłą i uprzejmą osobą, to jeszcze w kwestii prawnej otrzymałam dużo więcej niż się spodziewałam. Naprawdę kompleksowa, skuteczna pomoc prawna - od A do Z. Żałuje, że tak późno do niej trafiłam. Można się z nią skontaktować przez tą stronę http://www.lexpertgroup.pl/#/main#about
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-07 08:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem czy jestem bardziej zaskoczona tym, że w Łodzi działa taka świetna specjalistka, czy tym, że tak niewiele osób o niej słyszało! Ludzie Pani mecenas Kontek naprawdę jest bezkonkurencyjna. Jeśli wahacie się czy się do niej umówić, to zupełnie niepotrzebnie - z mojej strony powiem wam, że naprawdę warto. Sama byłam bardzo pozytywnie zdziwiona, bo nigdy dotąd zaden prawnik nie okazał mi tyle uwagi i zainteresowania co Pani Izabela Kontek. Wszyscy prawnicy dotąd mnie zbywali i tylko by chcieli kasy i kasy, a tutaj naprawdę nic z tych rzeczy... Dla Pani Kontek liczy się przede wszystkim klient i to jest moim zdaniem świetne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Notak dnia: 2018-10-31 12:48:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie na taką pomoc prawną liczyłem! Wspaniała specjalistka, która nie boi się chyba żadnego rodzaju spraw. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olszyna dnia: 2018-10-24 13:13:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiedzieć o Pani mecenas Izabeli Kontek "fachowiec" to tak jakby nie powiedzieć nic :) Ta prawniczka jest absolutnie fenomenalna! Byłem w beznadziejnej sytuacji, a ona pomogła mi z tego wyjść obronną ręką, choć wszyscy inni prawnicy u których byłem nie dawali mi żadnych szans powodzenia... Skutecznie, uczciwie i za rozsądne pieniądze! Z mojej strony bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rapakiwi dnia: 2018-10-17 15:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna prawniczka! Widać, że wie jak porządnie zabrać się do roboty, a co najważniejsze nie zostawia klienta samego z problemami. Nigdy dotąd żaden prawnik nie zaangażował się tak bardzo aby mi pomóc, jak właśnie Pani Izabela. Jeśli szukacie sprawdzonego specjalisty, za rozsądne pieniądze to to będzie moim zdaniem świetny wybór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Chica dnia: 2018-10-12 13:50:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u Pani Izabeli Kontek na konsultacji prawnej w zeszłym miesiącu i wciąż nie mogę wyjść z podziwu. To młoda prawniczka, ale jej umiejętności w tej dziedzinie są tak wielkie, że wcale tego nie czuć. Ja przynajmniej zadnych braków w doświadczeniu nie odczułem. Tanio, sprawnie i na temat. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mekong dnia: 2018-10-01 12:56:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawniczka w stu procentach godna zaufania. Nigdy dotąd nie miałem szczęścia współpracować z tak zdolną, zaangażowaną specjalistka. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kropka dnia: 2018-09-28 21:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalistka od prawa budowlanego moim zdaniem numer jeden w Polsce! Pani mecenas Kontek pomogła mi w legalizacji samowoli budowlanej, a w mojej sytuacji to naprawdę było nie lada wyzwanie prawnicze - wcześniej nikt nie potrafił mi pomóc, ale na szczęście Pani Iza to bardzo odważna, młoda prawniczka, która zawsze w pracy daje z siebie 100 procent i to ona jako jedyna dała radę mi pomóc. Bardzo miła, konkretna mecenas - świetnie razem nam się współpracowało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornik dnia: 2018-09-26 18:47:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo młoda, zdolna i pracowita prawniczka :) Sama trafiłam tam z polecenia znajomej i jestem bardzo zadowolona! Polecam! Ceny naprawdę rozsądne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: deBe dnia: 2018-09-24 09:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, wygrana w całości w sprawie cywilnej o zapłatę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-20 14:00:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Izabela Kontek to świetna prawniczka - na początku wiosny wybudowałem na swojej działce niewielki garaż, a nie wiedziałem ,że potrzebuje na to wcześniej odpowiedniego pozwolenia. Na szczęście Pani Mecenas wszystko mi wytłumaczyła, pomogła mi całą sprawę odkręcić i zalegalizować tą samowolę budowlaną, tak, że nie musiałem już niczym się martwić... Po prostu dzięki jej pomocy wszystko skończyło się dobrze :) Prawniczka godna polecenia! Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek K. dnia: 2018-09-20 12:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna osoba! Bardzo miła pani mecenas, która oprócz tego, że świetnie doradzi zawodowo, to też pogada z klientem na luzie. Nie lubię spiętych sytuacji więc dla mnie taka współpraca to naprawdę dobra opcja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lilia dnia: 2018-09-17 15:24:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Izabela jest młodą prawniczką, ale mimo to posiada już w pełni wypracowany warsztat zawodowy, co od razu widać gdy się z nią współpracuje. Miałem wielkie szczęście, że do niej trafiłem. Świetna specjalistka - bardzo sumienna i zaangazowana w swoją pracę i w pomaganie innym. Wszystko naprawdę SUPER na najwyzszym poziomie. Jeśli zajdzie kiedys potrzeba i bede potrzebować pomocy to na pewno wrócę do Pani Izy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian W dnia: 2018-09-09 16:36:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani mecenas trafiłem z polecenia innej prawniczki, która jest na emeryturze. Do mojej sprawy potrzebowałem tylko i wyłącznie osoby godnej zaufania oraz rzetelnej i się nie zawiodłem. Pani mecenas wytłumaczyła mi wszystko krok po kroku jak będzie przebiegało postępowania. I się nie pomyliła. Scenariusz zrealizował się w 100%. Czułem że reprezentuje mnie osoba z dużym doświadczeniem (pomimo młodego wieku). Dzięku niej wygrałem wszystko. Strona przeciwna została rozłożona na łopatki. Pani mecenas jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia z Łodzi dnia: 2018-09-02 17:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwa profesjonalistka . Konsultowałam się z panią mecenas w trakcie trwania sprawy o zapłatę i super wrażenia. Jest na bierząco w prawie, ale przedewszystkim co dla mnie najważniejsze to tez bardzo dobra osoba, empatyczna. Plus rzeczowo i konkretnie odpowiadała na moje pytania, była bardzo zaangażowana, jak nie mogła odebrać telefonu to pisała SMS albo oddzwianiała w wolnej chwili. Godna polecenia specjalistka. Na prawde super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AngelikaK dnia: 2018-08-31 14:36:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiliśmy się do Pani Izabeli po pomoc prawną, kiedy powiedziano nam w sprawie spadkowej, że bedziemy musieli placic ponad 40 tys. długów zmarłej matki... My byśmy się prawie poddali bo Bank atakował, ale sąd doradził, żeby poszukać kogoś dobrego i młodego - kto ma siłę czas i chęci żeby pomóc. Rozpytaliśmy wśród znajomych i trafilśny do pani mecenas. Super prawniczka, sympatyczna, z duzą wiedzą. widac ze tak po ludzku zwyczajnie chciala pomóc... No i pomogla! TO dzieki niej udało nam sie odrzucić spadek (mimo ze już bylo po czasie) także bardzo dziękujemy, na pewno wrócimy do niej jak bedziemy mieli jakis problem prawny. Pozdrawiamy i polecamy z całego serca !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DariuszF dnia: 2018-08-31 14:23:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją