Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

www.krainaklockow.com

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Małopolskie, 32-400 Myślenice os. 1000-lecia 1
Telefon: Kom. 605666485
Adres e-mail: kontakt(małpa)kreatywnakrainarozwoju.pl
Strona internetowa: www.krainaklockow.com
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 88
Data utworzenia profilu: 2018-11-09 09:00:24
Data ostatniej aktualizacji: 2018-11-09 09:00:24 

Opinie o www.krainaklockow.com

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziecko zachwycone klockami z serii ninjago Jestem pozytywnie zaskoczona ceną. W innych sklepach te klocki są o wiele droższe, a tu udało mi się trafić na przystępną cenę. Cieszę się, że tak szybko wysłali. polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-19 11:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Sklep spełnił moje oczekiwania. Uśmiech na twarzy dziecka to najlepszy dowód na to, że warto było. Klocki nie są tu tak drogie jak w sklepach stacjonarnych , poza tym bardzo miła obsługa online. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-08 11:22:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny sklep z klockami Synkowi prezent bardzo się spodobał. W końcu dostał wymarzone klocki lego My sie cieszymy , że też udało nam się zdobyć je tak tanio :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-18 17:06:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! Sklep posiada naprawdę spory asortyment i to w dobrej cenie. Mają spory wybór klocków lego. Ciekawe zetawy, każdy może znaleźć coś dla siebie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-21 16:03:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony. Sklep spełnił moje oczekiwania. Mogłem kupić dla synka potrzebne klocki. Nigdzie indziej nie mogłem ich znaleźć w tak dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-04 09:08:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z największą przyjemnością. Wszystko za sprawą obsługi online i naprawdę różnorodności klocków. Znajdzie sie tu wszystko,czego się szuka. Z całą pewnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-22 22:06:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją