Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

A3extra Drukarnia

Zawód: Drukarz - poligrafia 
Adres: Wielkopolskie, 60-193 Poznań ul. Grimma 18
Telefon: 618674688
Adres e-mail: drukarnia(małpa)a3extra.pl
Strona internetowa: http://a3extra.pl/
Opis działalności: Drukarnia cyfrowa, offsetowa, sitodruk, druki wielkoformatowe, nadruki na koszulkach. Projektowanie i wykonywanie wizytówek, ulotek, banerów i kalendarzy. Słowa kluczowe: nadruki, sublimacja

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 16x 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 245
Data utworzenia profilu: 2018-10-17 22:55:47
Data ostatniej aktualizacji: 2018-10-17 22:55:47 

Opinie o A3extra Drukarnia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drukarnia na najwyższym poziomie. Bardzo fachowa i sprawna obsługa, a jakość wykonania naprawdę SUPER. Szczerze polecam wszystkim wymagającym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2019-09-10 13:49:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna drukarnia, najwyższej jakości realizacje, wszystko w terminie i w dobrej cenie – polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2019-07-24 12:39:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzp fajne miejsce, w którym zrealizować można zarówno klasyczne ulotki i plakaty, jak również najwyższej jakości koszulki. Bardzo cenię sobie współpracę z A3extra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Seba dnia: 2019-07-08 16:53:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna drukarnia, w której realizacja zleceń to gwarancja najwyższej jakości. Zawsze terminowa i na najwyższym poziomie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2019-06-28 12:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drukowałem już w wielu punktach, po raz pierwszy skorzystałem z drukarni online i jestem bardzo zaskoczony - oczywiście pozytywnie. Zamówienie na 100 koszulek z nadrukowanym logo firmy zostało wykonane na najwyższym poziomie i w bardzo atrakcyjnej cenie, a przy tym naprawde szybko. Polecam za pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Seba dnia: 2019-06-07 12:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokonałam zamówienia ekologicznych toreb płóciennych z nadrukiem. Efekty przeszły moje oczekiwania, każda sztuka była wykonana z dbałością o detale, a moi klienci są zachwyceni gadżetem. Polecam a3extra każdemu młodemu przedsiębiorcy i nie tylko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewka dnia: 2019-05-15 12:31:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koszulki z nadrukiem cyfrowym, bardzo dobrej jakości, nadruk wyraźny nie rozmazuje się po praniu. Usługi tanie i szybka wysyłka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dariusz dnia: 2019-03-30 21:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie obejmowało nadruki na 30 koszulkach, spersonalizowane. Realizacja szybka, wysyłka natychmiastowa. Jeśli chodzi o jakość nadruków to nie mam żadnych zastrzeżeń. Wyglądają solidnie, są wysokiej rozdzielczości, co zaskakuje przy takiej niskiej cenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Erszej dnia: 2019-03-27 15:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam 50 sztuk koszulek z nadrukami spersonalizowanymi. Każda jedna doskonałej jakości. Zamówienie przyszło w terminie. Świetne ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Matiii dnia: 2019-02-28 19:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Roll up oferowany przez firmę jest dokładnie taki jak w opisie na stronie. Przesyłkę otrzymałam szybko. Wykonanie bardzo dobre. Wybrałam tańszą wersję, ale i tak jest to mocny materiał a nadruk wyraźny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2019-01-31 00:05:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam drukarni wykonanie plakatów w dużym formacie, zamówienie zrealizowano błyskawicznie i jestem bardzo zadowolona z jakości. Poza tym miła obsługa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 2019-01-25 21:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uprzejmy personel, usługa zrealizowana w krótkim czasie. Ulotki są dobrej jakości i ładnie się prezentują. Wszystko z godnie z moimi wytycznymi. Ceny przyzwoite
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dana dnia: 2019-01-14 02:35:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła profesjonalna obsługa. Wszystko można szczegółowo ustalić. Zlecenie wydrukowania kalendarzy wykonane terminowo. Nadruki są estetyczne i solidne. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Bączek dnia: 2018-12-31 02:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam nadruki na koszulkach. Są dobrej jakości i szybko wykonane. Po kilku praniach wyglądają nadal idealnie. Ceny przystępne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2018-12-24 15:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Roll up eco na materiale Ferrari. Stojak wykonany solidnie, jest stabilny i estetyczny. Sam nadruk na materiale bardzo odporny, piękne, mocno nasycone kolory w wysokiej rozdzielczości. Realizacja zamówienia bardzo szybka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2018-12-12 23:09:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna drukarnia z miłą obsługą. Szybka realizacja i solidne wykonanie. Nadruk na koszulkach nawet po kilku praniach wygląda jak nowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magdom dnia: 2018-11-25 03:14:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie zrealizowane szybko , wszystko bardzo dobrej jakości - spersonalizowane nadruki na koszulkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iti dnia: 2018-10-17 22:57:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją