Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Patryk Riedel Patryk Riedel

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 44-335 Katowice, Jastrzębie-Zdrój, Wodzisław Śląski Jastrzębie-Zdrój Podhalańska 31, Zamkowa 7, Mariacka 4 31
Telefon: Kom. 500045724
Adres e-mail: adwokat.riedel(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat-riedel.pl
NIP:
6332234286
Opis działalności: Sprawy o rozwód, prawo karne, prawo rodzinne Słowa kluczowe: Adwokat Katowice, Jastrzębie-Zdrój, Adwokat Wodzisław Śląski, Kancelaria Adwokacka, Rozwód

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 10x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3796
Data utworzenia profilu: 2015-11-01 15:13:48
Data ostatniej aktualizacji: 2018-07-20 16:49:39 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Patryk Riedel Patryk Riedel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Patryk Riedel pomógł mi w kilku skomplikowanych sprawach rodzinnych. Mój były partner zostawił mnie samą z dzieckiem, nie widwał dziecka przez ponad rok, nie płacił alimentów. W końcu poszłam do Pana Mecenasa. Założył ojcu dziecka kilka spraw na raz. Dosałam od razu zabezpieczone alimenty na córeczkę i pozbawiliśmy władzy rodzicielskiej ojca dziecka. Mój ex potem stwierdził że chce widywać córeczkę i założył sprawę o kontakty w sądzie. Pan Mecenas zrobił tak że może widywać córeczkę raz na dwa tygodnie w mojej obecności. Oczywiście chce żeby ona widywała ojca, ale nie kiedy mu się podoba za każdym razem kiedy chce. Teraz jest wszytsko sądownie zrobione i jest wreszcze spokój. Wreszcie mam święty spokój i uporządkowaną sytuację z moją kochaną córeczką. Bardzo się stresowałam na sprawie bo mój ex znęcał się nademną fizycznie i psychicznie, a Pan Mecenas się z niego śmial. Mojego ex nawet Pani sędzia nie sluchała i chyba też się z niego śmiała. Te kłamstwa które gadał na sprawie były przerażające! On zawsze cały czas kłamal i umiał się z tego wybronić, tym razem się mu nie udało :) Wsparcie Pana Mecenasa było bardzo duże, cały czas mnie uspokajał i mówił że nie mam się o co martwić i on wszystko załatwi i mój ex i tak przegra. Dziękuje Panu Mecenasowi Patrykowi Reidel. Będę Pana polecać wszystkim koleżnaką które mają takie probemy w prawie rodzinnym i sobie nie umią poradzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia Kitewska dnia: 2018-08-04 14:41:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa rozwodowa została zakończona rozwodem bez winy polubownie, z czego jestem bardzo zadowolony. Pan Adwokat Patryk Riedel wykazał się bardzo dobrze w sprawie, cały czas mnie uspokajał i mówił że mam się nie martwić. Jak ktoś ma rozwód nich pójdzie do Pana adwokata to pewnie wszystko dobrze załatwi. Wreszcie mogę spać spokojnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alek dnia: 2018-04-18 17:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam bardzo trudny i męczący rozwód. Umówiłam się na wizytę co nie było takie łatwe bo Pan Riedel jest bardzo zabiegany, bo ma bardzo dużo spraw. Wydaje mi się że to dobrze o nim świadczy. Sprawił na mnie dobre wrażenie że che mi pomóc a nie tylko wyrwać kasę. Najlepiej było widać na rozwodzie że ma gadane i się nie daje ani adwokatowi męża ani sędziemu.Do tego nie bajerował, ani nie obiecywał złotych gór. Załatwił mi alimenty na syna po 1100 zł, na mnie nie bo nie chciałam. Rozwód był z winy obydwu stron bo tak chciałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-28 19:01:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem pozew rozwodowy od żony, byłem bardzo zaskoczony i nie wiedziałem o co chodzi. Pan Mecenas od razu powiedział, że żona mnie zdradza i dał namiary na detektywa. Po tygodniu już wszystko wiedziałem. Zrobiliśmy rozwód z winy żony. Sprawa pozytywnie zakończona, polecam każdemu kto ma podobny problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz D. dnia: 2017-10-28 10:49:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Patryk załatwiał mi mój rozwód. Nieźle się spisał w sumie było bez orzekania o winie a na początku miał być z orzekaniem o winie. Myślę że dobrze wyszło wszystkim. Alimenty na dzieci mam normalne, miało być dużo rozpraw a skończyło się na jednej i sprawa załatwiona jak ktoś chce szybki rozwód to polecam Pana Patryka.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-05 17:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Riedel to uczciwy prawnik, powiedział jak widzi mój rozwód i do tego dodał że nie będzie mnie naciągał i jak chce potwierdzenia to mogę skonsultować to z innym adwokatem. Powiedział że można w mojej sprawie zrobić rozwód z winy obu stron mojej i żony, do tego nie dostanie ona alimentów. Zrobił jak obiecał. Jak ktoś szuka konkretnego i uczciwego adwokata to polecam wszystkim którzy mają podobne problemy jak ja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2016-12-27 13:49:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z jego usług i mogę bardzo polecić, bo wygrał moją sprawę z ZUS - nie chcieli mi dać emerytury. Mecenas Riedel wszystko świetnie załtwił, strasznie długo czekałem na sprawę, ale tak już z tymi Sądami u nas jest ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystek dnia: 2016-09-04 12:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rozprawa dzieki mecenasowi poszla szybko i bez prolemow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysiek dnia: 2016-05-23 17:01:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat,rzeczowa pomoc ,zaangazowanie ,ludzkie podejscie w sprawie o Odszkodowanie! Najlepszy adwokat w Katowicach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sepiaaaaa dnia: 2016-03-29 10:37:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Patryk prowadził mi mój rozwód, jestem bardzo zadowolony. Podszedł do mnie po ludzku, wszystko wyłożył na stół. Zawsze odbierał moje telefony i był z nim dobry kontakt. Nie wywyższał się i nie traktował mnie z góry, a miałem uraz bo już wcześniej korzystałem z usług adwokatów. Moja żona chciała 2000 zł alimentów, co było absurdem jakimś. Dzięki Panu Patrykowi nic nie dostała!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid W. dnia: 2016-03-28 12:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Adwokacka Adwokat Patryk Riedel udzieliła mi bardzo fachowej i rzetelnej pomocy prawnej. Pan Mecenas Patryk Riedel podszedł indywidualnie do mojego problemu i dzięki jego pomocy prawnej udało się rozwiązać kłopotliwą sprawę. Bardzo profesjonalnie, szybko i nie drogo! Gorąco polecam Kancelarię Adwokacką Adwokat Patryk Riedel
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Podoluk dnia: 2016-02-16 13:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Patryk jest idealnym prawnikiem pomógł mi rozwikłać mój spór z bratem o majątek rodziców gdyby nie on chyba bym sie poddała ale nie on wiedział jak mnie zmotywować do walki!!Dziekuje panu za to!;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: miła
Opinia dodana przez: karolcia dnia: 2016-02-14 20:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana adwokata, bo dzięki niemu wyciągnął mnie z aresztu i dostałem kare w zawiasach. Super adwokat z Wodzisławia!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Piechaczek dnia: 2016-01-23 20:30:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, dobrze poprowadził moja sprawę o rozwód
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr Kozubek dnia: 2015-12-22 19:54:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją