Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BUDREMEX

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Dolnośląskie, wrocław Wrocław
Telefon: 795875836 Kom. 795875836 Fax: 795875836
Adres e-mail: kontakt(małpa)budremex.org.pl
Strona internetowa: Budremex.org.pl
Opis działalności: Wszelkie prace budowlano - remontowe od A do Z Słowa kluczowe: Usługi remontowe, instalacje elektryczne, instalacje hydrauliczne, c.o. gazowe,

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 10x 2x 1x
Ceny usług: 13x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1376
Data utworzenia profilu: 2016-11-18 13:42:18
Data ostatniej aktualizacji: 2018-06-03 05:37:49 

Opinie o BUDREMEX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkanie ukończone w terminie. Łazienka, kuchnia, pokoje wszystko wyszło super. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Przy odbiorze nie mieliśmy zastrzezen
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2018-07-21 06:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pozytywna. Właściciele znający się na swoim fachu. Sami wykonują wszystkie prace instalacyjne. Prace idą tak jak należy dzięki temu, że zawsze jeden z właścicieli jest na miejscu. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: G. Walczak dnia: 2018-04-15 18:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam tą ekipę. Minęło pół roku od wykończenia naszego mieszkania, przychodzą do nas znajomi, wszyscy są zachwyceni. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JOANNA dnia: 2018-01-28 13:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma uczciwa. Znają się, widać, że wiedzą co mówią. Musieliśmy trochę poczekać nim w końcu mogli wejść i wykończyć nasze mieszkanko. Ale. Opłacało się czekać. Pozdrowienia dla Pana Pawła i Pana Jacka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-01-14 19:17:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia będzie jak najbardziej pozytywna. Mieszkanie dla mojej córki zostało wykończone bez zastrzeżeń. Widzieliśmy się tak naprawdę dwa razy. Na początku przy przekazaniu kluczy i na końcu po zakończeniu remontu. Mieszkamy kawał drogi od Wrocławia. Praca nie pozwoliła nam przyjechać w trakcie remontu. Zaufaliśmy i się opłacało. Polecam wszystkim !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-16 20:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czesc wszystkim. Remont mojego mieszkanka zakonczony. Wyglada super. Polecam goraco. Pozdrowienia dla Pana Pawła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KASIA dnia: 2017-07-09 21:57:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam przed zleceniem remontu firmie BUDREMEX z Wrocławia. Pomimo wykonania u mnie remontu w 90% planu wykonania, zgodnie ze sztuką budowlaną, to finał mojej współpracy jest właśnie na etapie sporządzania przeze mnie przedsądowego wezwania do zapłaty i ew. rozprawy w Sądzie z powództwa cywilno-prywatnego. Krótki opis poniżej. Właściciel firmy po otrzymaniu większej części zapłaty, mimo tego że należało jeszcze dokończyć remont i naprawić reklamowane prace, poszedł na inną budowę i zbywał nas tygodniami. Remont, który powinien trwać max 1,5-2 miesiąca trwa już ponad 4 miesiące (małe dzieci w domu; ciągle pył) i nie jest ukończony. Musiałem wezwać inną ekipę, aby dokończyli zlecenie po firmie BUDREMEX, choć do zakończenia prac wystarczyło zaledwie 2-3 dni robocze. Z klientów pierwszorzędnych, dających duże zlecenie, przed wypłatą byliśmy dobrze traktowani, a po zapłacie nie odbierano od nas telefonów i traktowano nas, jak intruzów. Warto dodać, jako ciekawostkę, że zdarzyło się, iż w trakcie prac, gdy mieliśmy jakieś wątpliwości albo zastrzeżenia (typowe dla tego typu prac budowlanych) właściciel firmy nieoczekiwanie i niewytłumaczalnie potrafił obrazić się i odebrać nasze zapytanie, jako obrazę. Jako klienci byliśmy całkowicie w szoku, że właściciel firmy może zachowywać się w tak nieprofesjonalny i niedojrzały sposób. W pewnym momencie baliśmy zapytać się o cokolwiek, aby nie być posądzeni w powątpiewanie w jego fachowość. Zdarzały się także wpadki w postaci zlecenia naszego zlecenia podwykonawcy, który nie miał żadnego pojęcia o swojej pracy. Tak było w przypadku montażu u nas sztukaterii (b. drogi materiał), gdzie pan musiał być odesłany do domu. Płaciliśmy zaliczki terminowo i byliśmy wyrozumiałymi klientami. Na wszystko, co napisałem powyżej mam dowody w postaci umów, korespondencji mailowej i sms-owej, a także świadków. Wszczęcie sprawy przed Sądem niebawem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie zrealizowano reklamacji zgodnie z umową.
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-21 15:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia pozytywna. Panowie wykonali remont łazienki i toalety w terminie (na czym niezwykle mi zależało). Byli pomocni przy rozwiązywaniu problemów technicznych jakie pojawiły się podczas remontu, proponowali własne rozwiązania. Sami dokonywali zakupów niezbędnych materiałów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jak na razie nie było powodu do sprawdzenia
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-02-01 12:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bedzie krótko i na temat. Profesjonalnie pod kazdym względem. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-28 05:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Te chłopaki to pierwsi fachowcy których spotkałem, a jestem wybredniejszy od niejednego inspektora...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jurek, płytkarz z resztą... dnia: 2016-12-20 10:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna, pracownicy komunikatywni, kulturalni , potrafiący doradzić wspolpracuja . Wykonanie prac na wysokim poziomie......POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-12-19 17:58:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane z godnie z projektem. Odpowiedzialny właściciel. Godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-21 07:22:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na prośbę firmy wystawiam opinie na temat firmy budremex. Firma wykonywala u nas remont nowo zakupionego mieszkania na ul. Obornickiej w miesiącu maju. Wspolpraca przebiegała naprawde super. Właściciel firmy osobiście zajął sie nasza lazienka. Wygląda tak jak chcieliśmy. Kilka podpowiedzi z jego strony sprawilo ze mieszkanie wygląda lepiej niż tego oczekiwaliśmy. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie byla potrzebna
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-20 14:41:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją