Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.P.H.U BUD-MAX Józef Bobula

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Deweloper budowlany 
Adres: Podkarpackie, 38-222 Folusz62 38-222 Cieklin Folusz62 62/62
Telefon: 798349335 Kom. 798349335 Fax: 798349335
Adres e-mail: pphubudmax.bobulajozef(małpa)poczta.pl
Strona internetowa: budmax-dom.pl
NIP:
685-100-65-95
Opis działalności: FIRMA REMONTOWO-BUDOWLANA BUD-MAX Słowa kluczowe: Budowa domów Docieplenia Budynków profesjonalne remonty wnętrz ADDAPTACJE poddaszy profesjonalne malowanie odnawianie elewacji budynków wynajem Sprzetów maszyn rusztowan budowlanych STO EXPERT

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 50% niskie 4x 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 5038
Data utworzenia profilu: 2014-09-21 12:04:52
Data ostatniej aktualizacji: 2018-05-26 15:23:19 

Opinie o P.P.H.U BUD-MAX Józef Bobula

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma z powołaniem...profesjonalna bardzo dobrej jakości materiał budowlany mega polecam.naprawdę pracownicy pracowici solidni i uczciwi.pracują do późnej nocy jak trzeba.sprzątają po sobie.szef sprawuje nadzór nie ma możliwości niedociągnięć.polecam firmę BUD-MAX.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mateusz H dnia: 2018-05-23 18:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, firmę BUD-MAX znaleźliśmy w Internecie ale już po pierwszej rozmowie z Panem Józefem bobula, który wykazał się ogromnym profesjonalizmem, wiedzą, kultura osobistą oraz cierpliwością:) wiadome było, że właśnie ta firma wykona u nas docieplenia oraz remont budynków. Dla Pana Józefa Bobuli i jego pracowników nie ma rzeczy niemożliwych, wszystko jest kwestią dogadania się. Terminowość bez zastrzeżeń biorąc pod uwagę, że czas pomiędzy decyzją o współpracy a wykonaniem prac docieplenie budynku to około 6tygodni. Inne firmy mają terminy nawet rok... Tynki i elewacja wyszła super: równe, gładkie. Po zakończeniu prac idealny porządek na budowie (wyczyszczone nawet gąbkami na rurach od wodociągu, które nie były schowane w ścianie).to prawdziwi fachowcy polecam współpraca z firmą trwa nadal polecamy firmę remontowo-budowlana BUD-MAX pana józefa Bobuli oraz jego fachowców budowlanych oraz płytkarzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-27 21:38:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zatrudnia dobrych majstrów i fachowców Robi duże Inwestycje hale docieplenia itd kadra pracowników fachowa do Inwestycj podchodzą fachowo najlepszej klasy materiały pace wykonują profesjonalnie dbają o każdy szczegół na budowie bardzo profesjonalna firma dbająca o pracowników można się rozwinąć i nauczyć fachu zatrudnia najlepszych fachowców w Polsce. Strasznie dużo Inwestycji maja do każdej podchodzą profesjonalnie i fachowo polecam BUD-MAX Józefa Bobuli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Pracownik BUDMAXU dnia: 2018-01-05 21:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są na świecie ludzie, którzy mówią, że się nie da i są ludzie, którzy potrafią ruszyć głową i rozwiązać problem. BUDMAX i Józef zdecydowanie należą do tej drugiej grupy ludzi. Doskonale zrobione prace budowlane genialna ekipa - pozdrowienia :) : Polecam tą Firmę w 100% bo same fakty przemawiają za tym ze można je zobaczyć fizycznie na budowach (ich wykonanie profesjonalne praz pełen profesjonalizm).Firma profesjonalna nazwa mówi sama za siebie SĄ PO PROSTU DOBRZY W TYM CO ROBIĄ. Wszystko dograne przez właściciela Firmy BUDMAX i zero naszego czasu jeśli chodzi o organizację materiałów i dodatkowego sprzętu do prac firma profesjonalna fachowa polecamy P.P.H.U BUD-MAX BOBULA JÓZEF
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Czudec dnia: 2018-01-02 19:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma prowadzona w sposob profesjonalny. Bardzo dobra komunikacja z szefem Prezesem i pracownikami. Duża elastycznysc w uzgadnianiu zlecenia. Firma dba o jakość i czystość. Wszelkie uwagi są załatwiane od ręki. Mozna liczyć na fachową poradę w temacie materiałów budowlanych i wykończenia. Zdecydowalem się, za sugestią Józefa na tynki elewacyjne STO .Prace Zostaly wykonane profesjonalnie w taki sposób że przed malowaniem nie trzeba bylo szpachlowac, wystarczyło lekkie przetarcie ścian. Ceny konkurencyjne bardzo dobre . Zdecydowanie polecam tą firmę Firma Fachowa profesjonalna Jakość usługi na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krzysiek Krasne dnia: 2017-12-23 22:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z firmą BudMax była prawdziwą przyjemnoścą.Firma wykazała się rzetelnością, terminowością,fachowym doradztwem oraz umiejętnością wykonywania nieszablonowych rozwiązań. Wszystkie prace zostały wykonane zgodnie z ustaleniami technicznymi i cenowymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wspólnota Mieszkniowa Nr 82 dnia: 2015-11-20 17:18:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w 100% Godna polecenia Prace rzetelnie i na czas.Budynek wykonany profesjonalnie.Duzo Firm wykonywało u mnie remont ale zadna nie zrobiła tego tak profesjonalnie jak Firma BUD-MAX solidni płytkarze.Polecam Firmę P.Józefa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2015-07-21 15:54:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Wykonała u mnie remont łazienki Remont został wykonany szybko i profesjonalnie.fachowiec który układał płytki widać ze pracy wykonuję nie od dziś.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-24 12:16:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Godna Polecenia Szybkie docieplenie Budynku zgodnie z umową prace wykonane solidnie i na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2015-02-15 23:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firme BUD-MAX z jasła firma wykonała u mnie dobudowe i doszczelnienie kominów wraz z projektem.Prace wykonali bardzo szybko i czysto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-10-21 13:30:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace Wykonane zgodnie z umową.Zadnych poprawek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-22 18:54:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Profesjonalne i szybkie docieplenia Bydynków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-09-21 12:06:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją