Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka - Adwokat Piotr Pawelec

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, 08-500 Ryki St. Poniatowskiego 16
Telefon: 728324036 Kom. 728324036
Adres e-mail: kancelaria(małpa)piotrpawelec.pl
Strona internetowa: St. Poniatowskiego 16
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat ryki, kancelaria adwokacka, prawnik ryki, porada prawna ryki, prawo cywilne ryki, adwokat Lublin, adwokat lubelskie, adwokat rozwody, podział majątku, prawo cywilne, zniesienie współwłasności,

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 2x 5x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1012
Data utworzenia profilu: 2016-08-08 22:41:20
Data ostatniej aktualizacji: 2018-04-30 22:17:56 

Opinie o Kancelaria Adwokacka - Adwokat Piotr Pawelec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Pawelec bardzo mi pomógł w trudnej strawie spadkowej, a przy okazji również świetnie poprowadził moja sprawę rozwodową
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2018-02-18 10:36:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody, ale z klasą, w prosty sposób wyjaśnił mi trudne zagadnienia. jak zajdzie potrzeba na pewno wrócę do tego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-08-07 13:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i sprawnie poprowadzil moją sprawę rozwodową. Wywalczył to co chciałam i ugrał wysokie alimenty. Polecam w razie potrzeby napewno wrócę do p. Paweleca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-21 14:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprowadził mi trudną sprawę o zasiedzenie nieruchomości. Dzięki niemu nabyłem udziału w nieruchomości które wg innych nie były do ruszenia. Młody i ambitny. Chyba najlepszy w Rykach z palestry. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-04-27 20:36:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Pawelec precyzyjnie i szczegółowo wyjaśnił nam wszelkie wątpliwości związane z wywłaszczeniem nas z naszego domu związanym z budową obwodnicy Ryk. Gorąco polecamy Adwokata Piotra Pawelca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-27 11:39:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie przeprowadził mnie przez trudną sprawę o rozwód. Potrafił wynegocjować zadawające mnie alimenty na dzieci. Do spraw rozwodowych polecam tylko jego z Ryk i okolic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: szczęśliwa rozwódka dnia: 2017-02-12 10:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny. Młody. Skrupulatny. Wspaniały kontakt i duża wiedzą. Bardzo mi pomógł w trudnej sprawie o zachowek. Pozdrawiam i bardzo polecam tego Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2017-01-23 22:33:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją