Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Od Projektu do Efektu Maciej Oleksy

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Świętokrzyskie, 25-431 Kielce Marszałka Piłsudskiego 14/47
Telefon: Kom. 506-116-095
Adres e-mail: m.oleksy(małpa)tlen.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: remonty ogólnobudowlane Słowa kluczowe:

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x 1x

Jakość usług: 77% wysoka 7x 2x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 83% niskie 5x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 256
Data utworzenia profilu: 2018-04-14 16:51:46
Data ostatniej aktualizacji: 2018-04-14 16:51:46 

Opinie o Od Projektu do Efektu Maciej Oleksy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, pomimo mlodego wieku duze doswiadczenie i wiedza fachowa, dokladny, pomocny, godny zaufania. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Kusak dnia: 2018-05-10 21:28:07 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przed współpracą lepiej obejrzeć jeśli to możliwe jakie jest wykonanie końcowe robione przez tego fachowca u kogoś innego i dopiero wtedy się decydować.nie polecam decydować w ciemno.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-06 11:26:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firme Od projektu do efektu. Zlecilem kompleksowy remont mieszkania hydraulika elektryka plytki. Nie musialem sie martwic o zakup materialow. Zrobione zostalo duzo wiecej niz sie umawialismy. Wlasciciel firmy spokojny i opanowany.Wszystko zgodnie z umowa i terminem. Rozliczenie materialow rzetelne nie mam zastrzezen. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek Kwiatek dnia: 2018-05-05 19:32:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych zastrzeżeń do firmy "Od projektu do efektu". Remontowali mi dwa mnieszkania i wszystko przebiegało w należytym porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław S. dnia: 2018-05-05 07:28:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny i pomocny fachowiec ,w bardzo ogromnych remontach jak i w drobniejszych problemach swoich klientów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela Ślusarczyk dnia: 2018-05-02 20:20:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maciej robił u mnie dwa remonty w ciągu jednego roku. Firma solidna, terminowa. Pan Maciej bardzo pomocny w doradzaniu, rzetelny, godny zaufania. Podczas pierwszego remontu łazienki przez okres około 3 tygodni Pan Maciej dbał by w domu było się gdzie wykąpać, a wcale nie musiał tego robić. Jestem bardzo zadowolona z obu remontów i Pana Macieja polecam znajomym i rodzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Wołonsewicz dnia: 2018-05-02 07:49:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.ja osobiscie jestem bardzo zadowolony z uslug tej firmy. Pan maciej przybyl do mnie jako 3 firma poniewaz poprzednicy wypadali z mieszkania po 2 lub 3 dniach.bo rece opadaly :) wszystko zostalo wykonane tak jak ustalilismy na poczatku.ponad to zastosowalem kilka ciekawych pomyslow pana Macieja odnasnie wykonczenia i jestem bardzo zadowolony Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2018-05-01 15:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firme Od Projektu do Efektu, remont wykonany zgodnie z umowa i terminow. Wlasciciel pomocny w doborze i transporcie matetialow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Krzesczyk dnia: 2018-05-01 13:39:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kategorycznie nie polecam firmy Pana Oleksego. Robili kapitalny remont mojego mieszkania o pow.47,7m2 przez 4,5miesiąca. Miałam ich w końcu dosyć i podziękowałam. Dokończył ktoś inny. Instalację elektryczną wymienił na miedź tylko tam gdzie były nowe punkty poboru mocy a do istniejących zostawił aluminium bo mu się ciężko kuło w żelbecie. Nie podciągnie do gniazdka ani kablówki ani internetu choć deklaruje się to zrobić i bierze za to pieniądze. Nie daje folii w płynie pod płytki w kabinie prysznicowej. Podejrzewam, że nie zaizolował też pod brodzikiem bo mieszkam dopiero pięć miesięcy po remoncie a już 3 razy zalałam sąsiadkę. Jest niechlujny, niedokładny i okrada na materiałach. Z drobniejszych rzeczy: krzywo wycięty otwór w blacie kuchennym pod płytę gazową, fuga pozioma w płytkach ściennych mija się o 3cm na styku dwóch ścian w kuchni, nie doklejona listwa przy blacie kuchennym, zraszacz w kabinie prysznicowej odstaje od ściany, grzejnik łazienkowy krzywo zamontowany i nie jest oparty na dystansach, źle zamontowany odpływ w umywalce przez co woda nie spływa lecz zatrzymuje się powodując osadzanie się kamienia, w małym pokoju nie dokręcona listwa przypodłogowa....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Lidia Orlińska dnia: 2018-04-14 17:08:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją