Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BARTEX spółka z o.o Bartosz Karaś

Zawód: budowlane usługi i remonty Płytkarz 
Adres: Dolnośląskie, 55-200 Oława i Wrocław Oława 1-go Maja 1
Telefon: Kom. 518 242 646
Adres e-mail: bartoszkaras(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.bartex.olawa.pl
Opis działalności: Glazura, terakota,granit, marmur,mozaiki,duze formaty, półeczki,zabudowy i sufity G-K,stiuki,trawertyn,płytki ceglane,gipsowe panele 3D,spieki kwarcowe,przeróbki elektryczne oraz hydrauliczne i wszelkie prace wykończeniowe Słowa kluczowe: Wrocław,płytkarz,glazura, fachowiec ,wykańczanie wnętrz na wysokim poziomie

Ocena: 97% pozytywna 36x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 36x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 34x 1x
Ceny usług: 40% niskie 4x 23x 6x
Ilość opinii w serwisie: 37
Ilość odsłon profilu firmy: 10812
Data utworzenia profilu: 2011-01-08 10:00:24
Data ostatniej aktualizacji: 2018-04-04 22:37:07 

Opinie o BARTEX spółka z o.o Bartosz Karaś

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała całość prac w moim mieszkaniu zmieniając je ze stanu deweloperskiego w przyjemne miejsce do zamieszkania dla mojej rodziny. Niewątpliwa zaletą jest jakość i czystość prowadzonych prac. 100% satysfakcji w odniesieniu do położenia płytek i wykończenia łazienki. Pozostałe rzeczy, panele, malowania, instalacje też ok. Można rzec śmiało zna się człowiek na rzeczy. Cena usługi to kwestia między inwestorem a wykonawcą, warto po prostu o wszystko zapytać na początku i omówić wtedy uniknie się nieporozumień. Termin wykonania prac taki jak uzgodniliśmy. Wykonawca- Pan Bartek w mojej ocenie ciekawa postać której warto było zaufać, na pewno doświadczony fachowiec, kontaktowy, słowny, wesoły. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak konieczności
Opinia dodana przez: Gajowy dnia: 2018-10-20 09:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie to już kolejna praca Pana Bartosza w naszym domu i prawdopodobnie nie ostatnia. Tym razem Pan Bartosz podjął się wykonania okładziny spiskami kwarcowymi szafek oraz obudowy kominka. Było to bardzo trudne zadane (zwłaszcza szafki z szufladami), jako ze spieki były 5mm (taką grubość stosuje się na podłogi, ale nam tylko ten kolor i faktura nam się podobały). Z powyższego powodu nikt nie chciał się podjąć takiego zadania. Ostatecznie efekt niesamowity i bardzo wysoka jakość. Do tego czysto co ma znaczenie przy pracach w domu gdzie już mieszkamy. Oczywiście polecam. Ceny generalnie wysokie ale jeśli chodzi o spieki to porównywalne do innych. Po prostu jest to bardzo trudny materiał do obróbki dlatego też ceny od kilku lat nie spadają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2018-06-18 11:02:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowicie dokładny i solidny wykonawca. Wszystko zrobione z najwyższą jakością, dbałością o detal i porządek. Bardzo dobra współpraca i duże wsparcie przy planowaniu rozwiązań i zakupach materiałów. Jedyna kwestia to cena usługi, dużo wyższa od średnich cen na lokalnym rynku. Pomimo to, szczerze polecam, bo warto, za taką jakość wykonania i bezproblemową współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2018-04-11 10:03:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartek wykonal generalny remont mojego mieszkania w rewelacyjny sposob. Prace byly prowadzone czysto, dzieki czemu po remoncie nie odgrzebywalam sie z kurzu przez 3 miesiace. Swietni fachowcy, ktorzy doradzaja rozwiazania. Dogadywali sie rowniez wzorowo z innymi fachowcami np cykliniarzem. Wszystko wymierzone co do milimetra, kafle polozone swietnie mimo ze bylt bardzo trudne bo to arabeska. Wszystkim mocno polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania Wroclaw dnia: 2017-12-16 08:15:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA ,,BARTEX; WYKONAŁA KAPITALNY REMONT MOJEGO MIESZKANIA ZROBILI TO IDEALNIE FACHOWO PRZEBUDOWALI MOJE 50M KWADRATOWYCH CAŁKOWICIE TERAZ MAM WRAŻENIE ZE MIESZKAM NA O WIELE WIĘKSZYM METRAŻU FACHOWCY Z ,,NASZ NOWY DOM SĄ CIENIUTCY W PORÓWNANIU DO BARTKA PIKNIE WYKONANA ŁAZIENKA ORAZ RESZTA SOLIDNIE ,DOKŁADNIE ,CZYŚCIUTKO ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ POLECAM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM WSZYSTKO POTRAFIA ZROBIĆ NA6+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: TERESA OŁAWA dnia: 2017-12-03 15:15:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Bartex wykonała całkowicie od podstaw wykończenie domu szeregówki. W zakres prac wchodziły: zabudowy z płyty G-K, podwieszane sufity, montaż oświetlenia, ściany, tynki, gładzie, malowanie, płytki, montaż białej armatury, wykonanie elektryki, położenie kabli TV. Firma wszystko wykonała bardzo dokładnie i starannie, terminowo. Pozostawiła po sobie porządek. Wszystkim zainteresowanym bardzo polecam tą firmę na pewno będziecie Państwo zadowoleni!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: pilna i bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa R dnia: 2015-11-09 22:33:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bartosz Karaś współpracuje z naszą firmą od długiego czasu. Korzystamy z jego usług jak tylko zaistnieje taka potrzeba, stąd postanowiliśmy zamieścić naszą opinię. Ostatnia usługa polegała na odświeżeniu biura zarządu, prace przebiegły sprawnie w czasie umożliwiającym funkcjonowanie biura. Efekt robi wrażenie nie tylko na zespole, ale również na odwiedzających nas Klientach. Rekomendujemy firmę Bartex jako rzetelnego i godnego polecenia kontrahenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Księgowe24.pl dnia: 2015-03-14 17:19:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładny, solidny i terminowy wykonawca. Wywiązuje się z danych obietnic, a przy tym nieprzyzwoicie sympatyczny człowiek. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-12 23:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pan Bartek po raz kolejny wykonywał Prace u mnie w domu. Tym razem układanie płytek klinkierowych na elewacji. Prace wykonane zostały bardzo dokładnie. Efekt wizualny świetny. Pan Bartek bardzo dba o szczegóły, wykonuje prace bardzo dokładnie. Terminowo również. Prace były wykonywane codziennie od rana. Na ten moment nie mam żadnych reklamacji. Co do cen to tak jak poprzednio pisałem są one subiektywne. Dla mnie dość wysokie, ale porównując do innych fachowców prace się wyróżniają dobrą jakością, dlatego rozumiem że to kosztuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Na ten moment brak reklamacji
Opinia dodana przez: Michał Nadolice Wielkie dnia: 2014-11-21 15:17:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę wypowiedzieć się na temat jakości usług Pana Bartosza, ponieważ w końcu z nich nie skorzystałam z uwagi na cenę. Chciałabym jednak przestrzec przed, moim zdaniem, nieuczciwą praktyką fachowca. Otóż umówiliśmy się z Panem Bartoszem na wycenę, ponieważ przed rozpoczęciem prac chciał On obejrzeć mieszkanie i wycenić usługę. Poinformował nas, że wycena kosztuje 100zł i jest ona odejmowana z rachunku po wykonaniu usługi. Zgodziliśmy się. Pan Bartosz przyjechał, nie wykonał żadnych pomiarów wręczył nam natomiast wydrukowana kartkę (wydruk z pliku excela, który mu wcześniej wysłaliśmy na maila z ilością m2 płytek, wymiarami i projektem)gzie dopisał cenę - bagatela 120zł/m2!(przy czym w jego gestii był klej do płytek i fuga. koszt max kilkunastu zł do m2). Cena wydała mi się koszmarnie wysoka. w końcu znaleźliśmy świetnego fachowca za połowę ceny. Jak najbardziej rozumiem, że każdy żąda ile chce i rozumiem te 120zł/m2 ale nie rozumiem dlaczego nie przesłał nam tej informacji na maila lub przez tel tylko żądał osobistej wyceny, skoro mieszkanie w ogóle go nie obchodziło. Wręczył nam kartkę jak tylko dostał 100zł. Przestrzegam, aby się na tą nieuczciwość.
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Barbara Maciejewska dnia: 2014-10-30 20:16:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość, 100% fachowiec godny polecenia. Trzymaj tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek Wrocław dnia: 2014-08-01 18:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkość, pracowitość, rzetelność, a przede wszystkim wysoka jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: OK
Opinia dodana przez: jakub dnia: 2014-07-27 21:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bez zastrzeżeń - prace wykonane przez Pana Bartka tj. pełna wykończeniówka mieszkania (podłogi, sufity, równanie, malowanie, kafle, elektryka, "biały montaż") dodatkowo adaptacja ponadwymiarowego okapu i poprawki po "wyspecjalizowanym serwisie" podłóg. Prace wykonane solidnie i w terminie. Pan Bartek wykazał się fachowością i doświadczeniem umożliwiając dokonanie zmian projektowych na wczesnym etapie co zabezpieczyło terminy i niezmieniony kosztorys.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2014-07-08 09:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Bartka śmiało mogę polecić. Główne atuty to przede wszystkim szeroki wachlarz usług dzięki czemu do prac hydraulicznych czy elektrycznych nie trzeba było szukać innych ekip. Prace polegały głównie na wykończeniu łazienek, ale osadzenie parapetów czy wykończenie podstopnic regipsem również nie sprawiło kłopotu. W samych łazienkach takie tematy jak odpływy liniowe, drzwi wnękowe czy blat pod umywalki zrealizowane zgodnie z sztuką. Nie było także problemów z dość skomplikowaną budową wnęki na pralkę ze sporą ilością większych i mniejszych półek i wnęk. Dużą zaletą w przypadku Pana Bartka jest dbałość o szczegóły m.in. przy wykończeniu wszelkich narożników czy miejscach gdzie niezbędny był silikon lub akryl. Bardzo fajnie wychodzą też miejsca gdzie płytki wtapiane są w ścianę. Może to rozwiązanie trochę droższe od standardowego, ale śmiało mogę je polecić. Śmiało można też zdać się na Pana Bartka co do wyboru materiałów. Niestety z reguły nie są to najtańsze rzeczy, ale jak już kilkukrotnie na tym serwisie można było przeczytać tanio nie zawsze znaczy dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2014-03-27 12:54:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartosz wykonywał u nas prace remontowe po raz drugi : pierwszy raz ponad 10 lat temu jako pracownik firmy realizującej wykończenie naszego domu (wtedy zajmował się głownie kładzeniem glazury). W 2013 r.pojawiła się konieczność wymiany pokrycia tarasu oraz remontu łazienki. Już w kwietniu zapisaliśmy się na wrzesień - taki był okres oczekiwania na wolny termin. Ale tyle się czeka na dobrego fachowca. Pamiętając jakość jego pracy sprzed 10 lat nie chcieliśmy ryzykować usług kogoś innego (po złych doświadczeniach sprzed 5-ciu lat z inna ekipą). I nie zawiedliśmy się. 1.Pan Bartek pojawił się u nas w uzgodnionym terminie 2.Szeroki wachlarz umiejętności i realizowanych prac (glazura, izolacje, wylewki, ocieplanie i tynki zewnętrzne, malowanie, prace montażowe - np.oświetlenie, elektryka, tzw.biały montaż). 3.Dokładność i wysoka jakość wykonania (wszystko precyzyjnie wymierzone, ułożone, wypoziomowane itd.) 4.Doradztwo techniczne (chodzi tu głównie o zastosowane techniki prac, dobór odpowiednich materiałów z dbałością o ich jakość i trwałość itp) i estetyczne (dobór kolorów fug, silikonów, sposobu ułożenia płytek)- tu bardzo dobre wyczucie smaku 5.Na koniec każdego dnia robót posprzątane - narzędzia i materiały zgromadzone w jednym miejscu, pozamiatane, umyte podłogi (no może nie idealnie, ale jeśli ktoś nie jest pasjonatem idealnego porządku to można było z tym "mieszkać"). 6.Wydatki rozliczone (z delikatnym dopingiem z naszej strony) Podkreślić należy fachowość i odpowiedzialność za wykonywane prace. W naszym przypadku pojawiły się w czasie remontu dodatkowe roboty-niespodzianki: wymiana całego pokrycia tarasu, a nie tylko płytek, co okazało się dopiero po skuciu starej glazury oraz konieczność wymiany części elewacji domu z powodu zaciekania woda z tarasu. Pan Bartek pilnował odpowiedniej kolejności prac i zachowania odstępów czasowych pomiędzy kolejnymi etapami, jeśli to było konieczne np. oczekiwanie na wysuszenie zalanej elewacji czy ściany w łazience tyle ile to było konieczne (nie ulegał naszemu marudzeniu, że może by już kłaść te kafelki). Zajmował się tez organizowaniem dodatkowych usług czy sprzętu - kontener, urządzenie do osuszania, rusztowanie - z dbałością o portfel inwestora. Trudnym zadaniem w naszym przypadku był remont łazienki, który polegał na wyrzuceniu wanny i wstawieniu w tym miejscu kabiny bez naruszania reszty łazienki gdzie płytki i cała infrastruktura sanitarna zostały. Konieczne było odzyskanie ponad setki maleńkich płytek mozaikowych (przyklejonych na obudowie wanny)i wklejenie ich na części ściany, gdzie powstał ubytek. Pan Bartek zrobił to tak, że trudno odgadnąć w którym miejscu było "łatane". W ogóle łazienka po remoncie wygląda tak jakby efekt był zamierzony od początku. Stare i nowe płytki zostały spasowane idealnie. Pan Bartek układał tez u nas na ścianie płytki ceglane - wyszło rewelacyjnie. ceny - raczej wyższe od przeciętnych, ale dzięki jakości oszczędza się na ewentualnych poprawkach i niespodziankach w przyszłości. Komfort psychiczny i zaufanie, że fachowiec wie co robi jest bezcenne. Warto zapłacić za solidną i fachową robotę. Na koniec nie można zapomnieć o wysokiej kulturze osobistej, fajnym poczuciu humoru i ujmującym charakterze. POLECAM z czystym sumieniem. Będziecie zadowoleni i wdzięczni i zapomnicie o innych fachowcach. My umówiliśmy się z p.Bartkiem na kolejną fazę prac remontowych w maju (malowanie i wymiana paneli podłogowych).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Małgorzata i Marekz Wrocławia dnia: 2014-01-14 23:06:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Jak najbardziej ocena bardzo pozytywna. Najwyższa jakość wykonywanych prac, z zachowaniem dużej szczegółowości oraz estetyki. Pan Bartosz wykonywał wykończenie mojego nowowybudowanego domu. Konkretnie układanie: płytek (glazura, terakota, gres) na ścianach i podłogach w garażu, pom. ogrodniczym, kotłowni, dwóch łazienkach, pralni, korytarzu, kuchni i salonie. Płytki różnych wymiarów od 30x30 w garażu do 80x80 w salonie. Również nietypowe wymiary jak 120x19 cm w łazience. Dodatkowo Pan Bartosz montował kabinę prysznicową, miksery podtynkowe, część hydrauliki (biały montaż), toalety podwieszane, zabudowy szachtów łazienkowych, umywalkę oraz wykonywał półkę pod umywalkę z obudową z kafli (najładniejszy element :)). Pan Bartosz zawsze jest sumienny i punktualny. Pracuje codziennie od samego rana. W soboty miał mieć wolne, ale jak było dużo prac to również pracował w soboty. Sprzęt używany przez Pana Karasia Bartka jest profesionalny, np. cięcie bezpyłowe piłą tarczową z dozownikiem wody. Wszystkie narożniki wewnętrze zostały wykończone silikonami. Zewnętrzne narożniki docięte pod kątem 45 stopni! W łazience ułożone zostały fugi epoksydowe. Cokoły z płytek zostały "wtopione" w ścianę, tj. został wykuty tynk tak aby cokół licował się ze ścianą. Wygląda super. Dodatkowo Pan Bartek ze swoim dużym doświadczeniem jest bardzo dobrym doradcą i ma duże wyczucie w kolorach (dobór kolorów silikonów i fug do kolorów płytek). Co do terminów, to ze wzgledu na dużą ilość zleceń niestety nie da się umówić z dnia na dzień, tylko z wyprzedzeniem kilku tygodni. Obecnie jestem umówiony na kolejne prace na zewnątrz na kwiecień. Do tej pory prace były wykonywane około 2 miesiące. Co do cen jest to ocena bardzo subiektywna, niemniej jednak w mojej ocenie są one dość wysokie. Ale z drugiej strony wraz z wysoką jakością musi iść odpowiednia cena. Moim zdaniem nie da się mieć mercedesa w cenie fiata 126p. Podsumowując powyższe Polecam Pana Bartka wszystkim niezdecydowanym. U mnie na pewno spotkamy się ponownie przy kolejnych pracach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Na ten moment nie było reklamacji :)
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-01-14 20:22:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo wykonane wykończenie naszego mieszkania, w ciągu miesiąca pełne wykończenie na bardzo wysokim poziomie. Świetne rady i pomysły z których z chęcią korzystaliśmy. Pan Bartek godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iga- Wrocław dnia: 2013-11-12 18:12:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykończenie mieszkania developerskiego. Solidny fachowiec, zrobi co tylko zapragniesz ale i tez podpowie. Doradzi podpowie wykona. Nie ma potrzeby przypominania i podpowiadania np. Utnij prosto, dodaj klej, a moze sylikon? Bardzo dokladny i rzetelny fachowiec, przychodzi punktualnie a cena za jego uslugi nie odbiega od wyceny wstepnej. Bardzo polecem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji.
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-07-16 20:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy wszystkich zainteresowanych. W poszukiwaniach fachowca do remontu naszego nowo zakupionego mieszkania w bardzo wiekowej kamienicy przyszedł nam z pomocą ten portal. Znajomi, którzy temat remontu mieli już za sobą, nie byli w stanie nam nikogo polecić godnego zaufania; od nieterminowych wykonawców (rozgrzebywali pracę i słuch po nich ginął na kilka dni), aż po "znawców" kunsztu, po których nikt inny nie chciał podejmować się prac poprawkowych. Zadanie było o tyle trudne, gdyż poszukiwaliśmy kogoś wszechstronnego, kto byłby w stanie kompleksowo wykonać gruntowny remont wszystkich pomieszczeń wraz z przylegającymi instalacjami wszelkiego rodzaju (CO, wodnej i elektrycznej). Kogoś, kto ze względu na swoje doświadczenie doradziłby czy rozwiązania, które przyjęliśmy w swoich założeniach, są optymalne i maksymalnie funkcjonalne. Poszukiwaliśmy fachowca o świeżym spojrzeniu, który nie bałby się wyzwań jakie przed nim postawimy i jednocześnie nie zrujnowałby naszego budżetu realizując nasze wizje (również te wymyślne), bo przecież remont tego kalibru robi się raz na całe życie... Bohaterem w naszym domu, parafrazując pewną reklamę, okazał się Pan Bartek. Jest ucieleśnieniem naszej "pobożnej listy życzeń". Lutowanie miedzianej instalacji wodnej nie stanowi dla niego problemu; położenie instalacji elektrycznej (kable w ścianach/płytach gipsowych, gniazdka, puszki, włączniki, taśmy LED-owe, węże LED-owe) również! Ułożenie glazury/terakoty, przeróbki rur odpływowych, biały montaż - proszę bardzo! Zabudowa bloczkami gazobetonowymi i "przystrojenie" ich płytkami - super! Wstawienie ogromnego lustra łazienkowego - cały czas cieszy! Wzmocnienie i usztywnienie drewnianej podłogi o bardzo dużej powierzchni, po czym ułożenie na niej po części paneli podłogowych i dużych płyt podłogowych - jest! Równanie i gładzenie ścian - to oczywiste (tynk strukturalny - również)! Podwieszony sufit o wszelakich kształtach - nie ma problemu! To wszystko spowodowało, że wiara w umiejętności i uczciwość FACHOWCÓW narodziła się w nas na nowo. Przy tym bez żadnych przestojów, nieuzasadnionych nieobecności i bardzo punktualnie. Kiedy wracamy do zdjęć sprzed tego ogromnego przedsięwzięcia, jakim był dla nas owy remont, aż trudno uwierzyć, że tego wszystko dokonał jeden człowiek. Poza wymiarem czysto biznesowym, ten wspólnie spędzony czas zaowocował również wspaniałą i jakże cenną znajomością. Teraz, jeśli tylko mamy coś nowego do zamontowania, wyremontowania lub nasi przyjaciele przychodzą po poradę - nie mamy najmniejszych wątpliwości do kogo zadzwonić lub kogo polecić. Jeszcze jedna, naszym zdaniem bardzo ważna informacja. Powyższa opinia powstała niemalże dokładnie w rok po tym, jak Pan Bartek ukończył u nas wszystkie prace. Nic nie pęka, nic nie odłazi, nie cieknie, nie razi prądem (nie wywala bezpieczników), nie łuszczy się, nie odpada, nie stuka, nie wydaje pustych dźwięków z powodu braku kleju (glazura i terakota) i nie leci na głowę :) Obecnie wszystko wygląda dokładnie tak samo dobrze jak w dniu odbioru. Zapewne jest to zasługa niebywałej precyzji i wysokiej dbałości o najdrobniejszy detal na etapie budowy. Wybór materiałów również nie był w żadnym stopniu pozostawiony przypadkowi; wszystko było dokładnie przemyślane. Nie pozostaje nam nic innego, jak z czystym sumieniem również i Wam polecić człowieka instytucję - firmę BARTEX. Przekonacie się sami, że remont wcale nie musi być taką gehenną, jak mógłby się z początku wydawać...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 16:03:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny już raz zdecydowaliśmy się na współpracę z Panem Bartoszem. Może to tylko świadczyć o tym jak świetnym i wysoce wykwalifikowanym jest fachowcem (3 lata temu robił u nas kuchnię i łazienkę, które cały czas zachwycają). Tym razem zdecydowaliśmy się na prace zewnętrzne - kompletną przebudowę schodów wraz z wejściem do domu. Efekt imponujący, kafle położone idealnie, ganek robi niesamowite wrażenie. W między czasie wyskoczyły jak to zwykle bywa prace dodatkowe, jak np. ułożenie kostki brukowej na brakujących fragmentach i nie było z tym problemu. Całość ze sobą pięknie współgra. Pełny profesjonalizm, rzetelność i współpraca bez zastrzeżeń - to cechy dobrego fachowca. Taki jest Pan Bartosz, naprawdę z czystym sumieniem możemy go polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Monika i Piotrek dnia: 2013-05-11 18:03:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo koligacji rodzinnych niestety trochę musieliśmy poczekac na kapitalny remont naszej łazienki , ale było warto. Bartek jak zawsze dał popis profesjonalizmu i pomysłowości. Pomieszczenie jest nareszcie przestrzenne i pięknie wygląda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teściowa Ela dnia: 2013-04-30 22:40:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy!Nasza opinia nie będzie oryginalna, gdyż potwierdza wszystkie poprzednie :) W styczniu rozpoczęliśmy remont mieszkania w stanie deweloperskim a już na początku marca wprowadziliśmy się.Nie byłoby to możliwe gdyby nie Bartek,który budowlańcem jest bez wątpienia z powołania. Szukaliśmy fachowca głównie przez internet i tak trafiliśmy na stronkę ofachowcach.pl, a dalej na Bartka.Opinie były tak pozytywne, że aż nierealne, ale postanowiliśmy zaryzykować i był to chyba prezent od losu.Bartek to świetny człowiek i fachowiec w jednym, obeznany w najnowszych technikach i metodach budowlanych a poza tym co nie jest takie normalne posiada wrażliwość estetyczną.Zawsze służył dobrą radą, nie szczędził krytyki a nasze dziwne pomysły przerabiał na realne. Mieszkanie jest piękne, podoba się każdemu kto nas odwiedza, a goście znający się na wykańczaniu mieszkań chwalą precyzję i dokładność wykonawcy. Bardzo dziękujemy Bartkowi za włożoną pracę i serce, a odwiedzającym tę stronę życzymy aby mieli okazję do współpracy z Bartkiem, bo każdy kto remontował choć jedno pomieszczenie, wie że dobry fachowiec to 90% sukcesu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gosia i Piotrek dnia: 2013-04-29 12:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bartek kompleksowo wykańczał mi 3 pokojowe mieszkanie od stanu developerskiego, sam proponował rozwiązania, zajmował się tez zakupami materiałów i nadzorowaniem pracowników. Efekt ostateczny jest jak najbardziej godny polecenia Bartka jako solidnego, kreatywnego i uczciwego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: na przyzwoitym poziomie.
Opinia dodana przez: Ernest dnia: 2013-01-24 15:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy! Pragniemy się podzielić wrażeniami dotyczącymi prac wykończeniowych, które wykonał w naszym nowym domu Pan Bartosz Karaś. Otóż najważniejsze jest to, że doskonale rozumiał nasze oczekiwania, potrafił kompetentnie i rzeczowo doradzić zarówno w zakresie wyglądu pomieszczeń, jak i potrzebnych materiałów. Pan Bartek pracuje bardzo czysto i ekonomicznie, tzn, że nie marnuje materiałów i dba o porządek. Gdy zdecydowaliśmy się poszerzyć zakres prac, wykazał się duża wyrozumiałością i mimo naglących terminów wykonał to, czego wcześniej nie planowaliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego fachowca i z pełną odpowiedzialnością polecamy go.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika i Robert dnia: 2012-10-28 18:21:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartek został nam polecony przez znajomych, gdzie naocznie mogliśmy zobaczyć efekty Jego pracy. W naszym domu Pan Bartek wykonywał prace związane z gładziami gipsowymi, podwieszaniem sufitu,usuwaniem pęknięć, malowaniem, tapetami. Dodatkowe prace, które wynikły w trakcie, jak poprawki po poprzednim remoncie, były bez problemu także zrobione. Solidnie, ładnie, estetycznie wykonane prace. Malowanie profesjonalnie, efekt końcowy O.K. Dla Nas bardzo ważne, że praca została wykonana tak szybko jak się dało, bez zbędnych przerw, codziennie, puntualnie Pan Bartosz był na stanowisku pracy. Fachowiec godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika i Darek dnia: 2012-02-21 10:40:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Bartka polecili znajomi. Byli bardzo zadowoleni z jego prac. Oboje z mężem również jesteśmy bardzo zadowoleni. Okazał się niezwykle dokładny i precyzyjny. Wszystkie prace (kafelki, gładzie, montaż sprzętów łazienkowych) wykonał niezwykle starannie. Ponadto służył doradztwem, z którego chętnie skorzystaliśmy i dzięki temu nasza łazienka jest naprawdę ładna. Mimo wielu „brudnych” prac jakie wykonywał podczas remontu, nasz dom nie ucierpiał. Pan Bartek o wszystkim pomyślał, zabezpieczył, na bieżąco sprzątał. Chcę również podkreślić, że jest terminowy i bardzo sympatyczny, otwarty na klienta. W przyszłości na pewno skorzystamy ponownie z jego usług. Bardzo wysoko oceniamy fachowość Pana Bartka i serdecznie polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Kaczmarek dnia: 2012-01-24 13:43:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Bartosza polecili nam znajomi. Miły i uprzejmy. Wszystkie prace wykonuje solidnie i dokładnie. Jest profesjonalistą w swoim fachu. Polecamy z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena i Marek z Ligoty Pięknej dnia: 2011-07-05 13:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez żadnych oporów piszę, że Pan Bartek (a w zasadzie już Bartek ;> ) nie rzuca słów na wiatr. To co założył to zrobił a wykonał to w świetnym stylu. Cechuje go solidne wykonanie, fachowość i co niezbyt częste: Sprzątanie po sobie każdego dnia! Polecam jak najbardziej bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Tomalak dnia: 2011-06-30 15:06:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę potwierdzić fachowość usług wykonywanych przez pana Bartka.Jesteśmy razem z żoną bardzo zadowoleni z profesjonalnego wykonania remontu łazienki i pokoju.Jesteśmy bardzo wdzięczni za doradztwo i szybką oraz solidną pracę.Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina i Krzysztof dnia: 2011-06-27 16:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ubiegłym roku Bartek wyremontował moje małe mieszkanko - położył na ścianach gładzie i wykonał bajeczny podwieszany sufit (muszę się przyznać, że początkowo nie byłam przekonana do tego pomysłu). Od tego czasu uwielbiam zapraszać do siebie gości, którzy z zachwytem oglądają to istne dzieło sztuki. W przedpokoju zastosował niezwykła grę kolorów, a na podłodze połączył kafle z panelami, co stanowi niezwykłe połączenie nowatorstwa i stylu. Już zbieram na remont łazienki, który mam nadzieję , nastąpi jesienią( nie mogę się wprost doczekać). Ceny jak dla mnie dość wysokie, ale cóż jakość kosztuje. A jeśli idzie w parze z dobrym tempem, solidnością i uczciwością to naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Joanna Żukowska dnia: 2011-01-27 20:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartosz naprawdę wie, co robi i jest po prostu wirtuozem kafelkowania; ponadto oprócz świetnego opanowania rzemiosła budowlanego cechuje go duże doświadczenie i subtelność w realizowaniu detali nietypowych lub "niedoprojektowanych" przez architekta wnętrz. Trzyma się projektu, a kiedy brakuje dokumentacji, można bardzo polegać na jego intuicji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2011-01-25 21:00:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panu Bartkowi zleciłam wykończenie mojej nowej, wymarzonej łazienki. Okazało się, że z wyborem tego wykonawcy trafiłam w dziesiątkę. Zarówno ja , jak i mój mąż jesteśmy bardzo zadowoleni - łazienka jest piękna, kafle są położone starannie, a aranżacja łazienki - wprost boska. Znajomi, których gościmy patrzą z zachwytem na dzieło pana Bartka. No i co ważne - ceny nie zrujnowały naszego domowego budżetu. Z pełną odpowiedzialnością polecam pana Bartka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja Kowalska z mężem dnia: 2011-01-19 15:46:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Panem Bartoszem współpracujemy już jakiś czas.Wykonał dla nas kilka projektów, kuchnię, łazienkę i całościowe wykończenie nowego mieszkania. W 100% fachowiec godny zaufania. Terminowy, precyzyjny, pomocny w podejmowaniu decyzji, ma bardzo dobry gust. Sciany, kafle, podlogi wychodzą z pod jego ręki idealnie. Wnętrza wykonane przez Pana Bartosza zwracają na siebie uwagę innych.Pan Bartosz (co jest rzadkością) jest osobą, dla której nie ma rzeczy niemożliwych. Z pełnym zaufaniem polecamy Pana Bartosza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Gdy trzeba cos poprawić, nie ma problemu, zjawia sie natychmiast.
Opinia dodana przez: Monika i Piotrek dnia: 2011-01-16 17:04:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze i szybko pracuje.?? Ceny ma znośne. Miałem z nim dobry kontakt, łatwo można obgadać sprawy problemowe. Dobry w swoim fachu!!!?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PawLisKot dnia: 2011-01-13 22:17:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ubiegłym roku pan Bartek remontował mi łazienkę i pokój. jestem bardzo zadowolona zasług firmy pana Bartosza. Wszystko zostało wykonane w terminie z należytą dokładnością. Kilka pomysłów dotyczących zmiany sam wprowadził i wyszyło wyszło naprawdę pięknie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sylwia dnia: 2011-01-09 19:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen pozytyw dla Pana Bartka. Pełen podziw dla jego profesjonalizmu i pomysłowości w powierzonych mu pracach. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Paweł i żona dnia: 2011-01-09 19:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecili mi tego fachowca znajomi, jest bardzo dokładny dopieszcza kazdy szczegół,pracuje bardzo czysto,jest słowny,doradzi, efekt końcowy oszałamiajacy.Naprawde z czystym sercem mogę polecic pana Bartka.Takich fachowców więcej!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-01-08 10:06:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją