Opinie o Gabinet kosmetyczny Anya Anna Buklewska Bydgoszcz

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet kosmetyczny Anya Anna Buklewska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 86-796 Bydgoszcz Bartłomieja z Bydgoszczy 6a/1
Telefon: 604712099
Adres e-mail: anya-26(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.anya-kosmetyka.pl
Opis działalności: Zabiegi kosmetyczne Słowa kluczowe: manicure, pedicure, kosmetyczka, salon kosmetyczny, gabinet kosmetyczny, przedłużanie rzęs 1:1, mikrodermabrazja, złuszczanie, depilacja, makijaż, henna, manicure hybrydowy, oczyszczanie skóry, zabiegi pielęgnacyjne

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2786
Data utworzenia profilu: 2013-03-23 23:01:30
Data ostatniej aktualizacji: 2018-03-13 23:25:38 

Opinie o Gabinet kosmetyczny Anya Anna Buklewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do salonu po raz pierwszy.Zrobiłam sobie henne brwi i jestem bardzo zadowolona. Będzie to mój ulubiony salon kosmetyczny i napewno tam wrócę.Pani bardzo miła i sympatyczna.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ulka dnia: 2018-03-14 14:35:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam pedicure leczniczy u Pani Eweliny. Pełen profesjonalizm i pasja zawodu. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: danka dnia: 2015-09-24 20:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafiłam do tego gabinetu w sumie przez internet, ale si nie zawiodłam. pani zrobiła mi tak piękny makijaż,że nie mogłam nadziwić się że to jestem ja! i wytrzymał mi naprawdę przez całą noc, żałowałam, że muszę go zmyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maria dnia: 2015-01-01 22:45:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakładałam żele w tym salonie. dosłownie po 6 tygodniach przyszłam na uzupełnienie!Jeszcze nigdy nie trzymały mi się tak długo. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-01 21:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-17 10:24:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam sobie oczyszczanie cery u pani Ani. Naprawdę jestem bardzo zadowolona! Pani Ania jest bardzo miłą i kompetentną osoba. Zaproponowała mi również zabieg kwasami - moja cera wygląda o niebo lepiej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: red dnia: 2014-10-14 23:08:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Salon profesjonalny fajne promocje fajna obsługa! skorzystałam z większości usług i z wszystkiego jestem mega zadowolona paznokcie,makijaże, masaże, rzęsy, oczyszczanie twarzy... rewelacja POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-07-09 22:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona! Makijaz slubny i pazurki pierwsza klasa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aginka dnia: 2014-06-29 14:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i kompetentna obsługa. Robiłam w tym gabinecie rzęsy 1:1, paznokcie hybrydowe, pedicure i makijaż ślubny. Wszystko na 6!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nely dnia: 2013-08-26 22:47:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług. Miła kompetentna obsługa. I niewysokie ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2013-03-23 23:04:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją