Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Usług Pogrzebowych Góralczyk Marcin Góralczyk

Zawód: pogrzebowe zakłady  
Adres: Mazowieckie, 05-090 Nadarzyn Raszyn Al. Krakowska 81
Telefon: (22) 72442 07 Kom. 518 519 715
Adres e-mail: pogrzeby.goralczyk(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.pogrzeby-goralczyk.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: ceremonia, pogrzeb, usługi pogrzebowe, organizacja pogrzebu, trumny, karawany zakład pogrzebowy, cmentarz, kremacja, urny, krzyż, tabliczki,

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1309
Data utworzenia profilu: 2013-04-25 12:56:34
Data ostatniej aktualizacji: 2018-02-24 09:41:07 

Opinie o Zakład Usług Pogrzebowych Góralczyk Marcin Góralczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za empatię z jaką Pani Ewa rozmawia z rodziną osoby zmarłej,wyczuwa oczekiwania,delikatnie proponuje bez narzucania formy i oprawy posługi . Profesjonalizm Właścicielki przekłada się na Pracowników , którzy w pełnej powadze wykonują przypisane ceremonii pogrzebowej czynności.W pełni rozumiejąc potrzeby najbliższych osoby zmarłej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: witold j dnia: 2015-04-02 11:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najbardziej wiarygodna firma w okolicy. Doświadczenie i zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-05 15:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję. Okazaliście dużo serca i chęć pomocy w trudnych chwilach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wilczak dnia: 2013-08-09 12:22:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam z nimi styczność całkiem niedawno, pomagałam wszystko przyjaciółce załatwić bo nie była w stanie tego opanować. Na szczęście nie było żadnych problemów. A oni są bardzo pomocni i uprzejmi więc w porządku. Wybraliśmy trumnę, kwiaty - ceremonia też odbyła się prawidłowo. Trafiliśmy na nich zupełnie przypadkowo i dobrze. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-04 08:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi jak najbardziej w porządku, nic się nie przeciąga - wszystko jest załatwiane na czas. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-07 08:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług i nie mam zadnych zastrzezen. Wszystko zostało wykonane prawidłowo. Miła obsługa. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 12:57:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-24 14:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Udzielili wszelkiej pomocy przy organizacji pogrzebu. Wszystko zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 12:59:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją