Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hydraulik Warszawa

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Mazowieckie, 03-757 Warszawa Łochowska 31/30
Telefon: Kom. 608030767
Adres e-mail: hydraulicy-warszawa(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.hydraulicy-warszawa.pl
NIP:
1131061936
Opis działalności: Usługi hydrauliczne na terenie Warszawy. Słowa kluczowe: hydraulik Warszawa, hydraulicy, usługi hydrauliczne, hydraulik Targówek, Hydraulik Tarchomin, hydraulik praga północ, hydraulik praga południe,hydraulik Białołęka,

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 11x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 2589
Data utworzenia profilu: 2013-04-09 18:49:38
Data ostatniej aktualizacji: 2018-02-20 14:13:31 

Opinie o Hydraulik Warszawa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Hydraulicy-Warszawa.pl.drobna usterka związana z baterią i przy okazji instalacja nowej kuchenki gazowej. Zawsze przyjeżdżają punktualnie, praca przebiega sprawnie i szybko.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2018-05-17 23:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm, szybka i fachowa pomoc, bardzo dobre ceny za usługi. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2018-04-29 15:35:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana solidnie i szybko.Pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2018-02-20 13:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko termin, obsługa bez zastrzeżeń, szybko, konkretnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2017-12-31 14:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie montażu dwóch kranów. Punktualni, a do tego szybko i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Alina
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-21 12:29:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalacja zmywarki i kuchni przebiegła szybko i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2016-06-14 15:07:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Hydraulicy-Warszawa.pl. Punktualni, dokładni, rzetelni, kulturalni. Awaria w łazience usunięta szybko. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2016-06-13 19:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Hydraulicy-Warszawa.pl. Korzystam z ich usług po raz trzeci w ciągu ostatnich pięciu lat. Za pierwszym razem była to drobna usterka związana z kranem, później przeniesienie kaloryfera, a teraz instalacja nowej kuchenki gazowej. Zawsze przyjeżdżają punktualnie, praca przebiega sprawnie i dosyć szybko. Cena zawsze do zaakceptowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-11-17 08:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie i szybko naprawiono usterkę. Nie pobrano żadnych dodatkowych opłat za pracę w niedzielę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2014-11-03 14:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, naprawa dokanana szybko, przy tym przystępna cena,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-10-09 13:46:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa super. Przyjechali w sobotę, punktualnie - za co wielki plus. Usterka naprawiona bardzo szybko. Z całą odpowiedzialnością polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-09-05 11:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan naprawiał awarię w niedzielę, nie doliczając dodatkowych opłat za święto; przed wyjściem kilkakrotnie upewnił się, czy wszystko już działa jak powinno, przy okazji dając kilka porad. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2013-12-29 12:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo punktualny. Awarię e mojej łazience naprawiał w niedzielę i nie doliczył żadnych dodatkowych kosztów. Wszystko poszło szybko i sprawnie. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-07-14 18:17:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Ekipa profesjonalna, dokładna, sprawna i punktualna. Ceny mają rozsądne. Zrobili co trzeba i dali kilka praktycznych porad. Przy tym byli mili i sympatyczni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2013-04-11 14:06:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją