Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

NK pracownia fryzjerska

Zawód: Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, 50-457 Wrocław Dąbrowskiego 34A
Telefon: Kom. 509964814
Adres e-mail: info(małpa)nkpracownia.pl
Strona internetowa: www.nkpracownia.pl
NIP:
8512983731
Opis działalności: Doradzamy i podpowiadamy w kwestii wyboru fryzury, pielęgnacji paznokci i makijażu. Słowa kluczowe: fryzjer wrocław, dobry fryzjer wrocław, fryzjer ślub wrocław, upięcia wrocław, natalia kozłowska fryzjer, nk pracownia fryzjerska, nk pracownia opinie, natalia kozłowska fryzjer opinie

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 7x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1615
Data utworzenia profilu: 2016-10-16 19:24:27
Data ostatniej aktualizacji: 2018-02-14 19:05:25 

Opinie o NK pracownia fryzjerska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam za granicą i nie było to łatwe aby znależć fryzjera na śłub. Szukałam bardzo długo. Żadna z koleżanek nie wychodziła za mąż, nie miałam zatem poleconych ludzi. Znalazłam Panią Natalię z nk pracowni fryzjerskiej. Ona jest najlepsza! Potrafi zrobic takie cuda z włosów, widać że to kocha i że lubi ludzi, bo super mi się z nią gadało. Salon jest w centrum więc to też duży plus. Ma też inne pracownice ale u nich nie byłam. Polecam wszystkim zestresowanym pannom młodym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-05 11:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytałam wiele dobrego o Pani Natalii Kozłowskiej i nie zawiodłam się. Fryzura na ślub była śliczna i trzymała się całą noc. Pani Natalia jest absolutną mistrzynią tworzenia upięć a do tego niezwykle empatyczną i rozumiejącą potrzeby klienta osobą. Salon NK pracownia fryzjerska to dla mnie dodatkowe zaskoczenie - piękne drewniane wnętrze z cudowną muzyką i spokojną atmosferą. Dziękuję za fryzurę i dzięki temu o wiele lepszy ślub!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2018-12-21 17:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Julii. Pięknie wykonana koloryzacja oraz miałyśmy bardzo miłą rozmowę. Nie wspominam że salon jest bardzo piękny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AnnaW dnia: 2018-04-20 14:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chcecie w cudownej atmosferze tego salonu spędzić czas i jednocześnie dostać najlepszą możliwą konsultację i później dzięki temu koloryzcaję i strzyżenie na najwyższym poziomie to mogę ten salon baaaardzo polecię! A i jest pyszna kawa i jak się zapyta to też oryginalna japońska herbata! ;) :) :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnetaK dnia: 2018-02-27 21:34:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytałam sporo opinii na temat salonu Pani Natalii Kozłowskiej i wszystkich ochów i achów, które sa na jej i na temat salonu. Mogę jedynie potwierdzić, że po dzisiejszej wizycie są one WSZYSTKIE mocno prawdziwe. Cudowne miejsce, długa rzeczowa konsultacja przed zabiegiem, ogromne zrozumienie klienta i jego potrzeb.
Opinia dodana przez: missfaroozo dnia: 2017-12-28 19:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon i bardzo wysokie umiejętności fryzjerek. Zarówno koloryzacja, jak i fryzura okolicznościowa wykonane świetnie. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko w miłej atmosferze. Polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola Magdziarz dnia: 2017-10-04 14:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie po raz pierwszy ponad dwa tygodnie temu, namówiła mnie moja koleżanka z pracy, która chodzi do tego salonu od roku. Mam trudne włosy i nie każdy fryzjer potrafi sobie z nimi poradzić. Byłam pod ogromnym wrażeniem podejścia fryzjerki do tego czego ja chce, a co można z włosami faktycznie zrobić - dokładnie przeanalizowała razem ze mną sytuację i wspólnie udało się wypracować najlepsze rozwiązanie. Czułam się też bardzo bezpiecznie ponieważ fryzjerka dokładnie mi powiedziała co będzie z moimi włosami robić i tak faktycznie później to wygladało. Fryzura wyszła świetnie. Nie spodziewałam się aż tak pięknego efektu, a też kolor trzyma się cały czas świetnie i jest piękny.
Opinia dodana przez: Zofia Wach dnia: 2017-06-12 19:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W marcu brałam ślub i fryzurę przygotowały dziewczyny z NK Pracownia Fryzjerska. Jestem baaaardzo zadowolona polecam Panią Natalię Kozłowską wszystkim pannom młodym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pannamłoda dnia: 2017-04-13 16:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u dziewczyn w salonie. Super podejście do klienta, przesympatyczna obsługa. Dziewczyny słuchają tego co się do nich mówi. Jestem bardzo zadowolona i POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Malwina L. dnia: 2017-02-11 21:12:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona swoją nową fryzurą!! Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm. PS. Piękny salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Kasza dnia: 2017-02-04 13:52:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam :-) Profesjonalnie, umiejętnie i w przemiłej atmosferze!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2017-02-03 23:27:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją