Opinie o Michał Pawlak Zielona Góra

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Michał Pawlak

Zawód: budowlane usługi i remonty Malarz 
Adres: Lubuskie, Zielona Góra
Telefon: Kom. 736678881
Adres e-mail: michalpatrykpawlak(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Prace remontowe : tynkowanie, szpachlowanie, montaż płyt g-k, osadzanie narożników, akrylowanie, usuwanie starych tapet Słowa kluczowe: Remonty mieszkań. Szpachlowanie, malowanie

Ocena: 100% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 91% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 10x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1479
Data utworzenia profilu: 2016-11-26 19:33:32
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-21 11:32:37 

Opinie o Michał Pawlak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, sumienny, dobra komunikacja. Jako pierwszy z dotychczasowych fachowców z którymi współpracowałem, złamał stereotyp "budowlańca", który zaczyna pracę i skończyć nie może. Michał wykonywał u mnie szpachlowanie wraz z gruntowaniem całego mieszkania. Godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2018-07-05 20:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca układała się wręcz idealnie od momentu omawiania zakresu prac, aż do finalizacji powierzonych zadań. Michała cechuje wysoka kultura osobista, dbałość o detale oraz przede wszystkim wysoka jakość wykonywanych usług. Z czystym sumieniem polecam każdemu, sam na pewno będę korzystał ponownie w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2018-04-06 11:05:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwosc, bardzo dobra komunikacja na kazdym etapie prac. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr K dnia: 2018-02-28 11:39:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykonanie i świetna współpraca! Jesteśmy bardzo zadowoleni, całe mieszkanie gładziutkie i ślicznie pomalowane:) będziemy polecać!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiola i Tomek dnia: 2018-01-19 12:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonanej pracy. Z czystym sumieniem mogę polecić usługi remontowe oferowane przez Pana Michała. Czysto , staranne wykonanie , punktualnie , zgonie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-11-18 14:41:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michal okolo miesiaca temu remontowal moje mieszkanie. Zdarl stare tapety i starannie wygladzil i pomalowal pomieszczenia. Fachowy i dokladny czlowiek. Wszystko zrobil sam i co najwazniejsze i rzadkie u niektorych ekip to to,ze wyrobil sie w terminie. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-17 11:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michal robil mi jakis czas temu mieszkanie, starannie i fachowo wygladzil pomieszczenia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2017-08-03 21:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michal nie dawno odmalowal moje mieszkanie. Zrobil to solidnie. Wszystko objasnil, pomógł w doborze materiałów. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Slawomir Pekl dnia: 2017-05-20 09:23:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał przed świętami Wielkanocnymi robił u nas sypialnię. Jesteśmy zadowoleni. Jednym zdaniem rzetelny, pracowity i punktualny fachowiec. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert Raś dnia: 2017-04-30 18:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał jakiś czas temu szpachlował i malował moje mieszkanie w stanie deweloperskim. Działa sam ale solidnie. Bez zastrzeżeń wykonał aż 300 m2 solidnej pracy. Co prawda młody ale robi fachowo. Ceny neutralne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek S dnia: 2017-03-17 21:05:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę, że mogę polecić fachowca. Wzięłam kiedyś firmę i skopała mi mieszkanie. Było dużo pęknięć na ścianach. Pan Michał dobrze naprawił ten ich błąd. Pęknięcia zlikwidowal i pomalowal mi mieszkanie. Jak na fachowca to młody ale widać, że umie pracować. Ceny również ma korzystne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2017-01-22 11:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fachowca. Mlody czlowiek ale zna sie na rzeczy. Uratowal mi sufit w lazience po zalaniu. Ceny rowniez ma korzystne dla klientow.Po naprawieniu sufitu rownież szpachlowal mi pokoj, duzy plus za to,ze szlifowal maszynowo, nie pylilo sie po calym domu. Ma bardzo wysoką kulture osobista.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2017-01-18 12:00:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją