Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Doradztwa Prawnego Patryk Jaworski

Zawód: Prawnik 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-028 Koszalin Zwycięstwa 7-9/5
Telefon: Kom. 501350148
Adres e-mail: p.jaworski(małpa)kdpkoszalin.pl
Strona internetowa: www.kdpkoszalin.pl
Opis działalności: Doradztwo prawne, optymalizacja finansowa, zakładanie spółek Słowa kluczowe: prawnik, Koszalin, porady prawne, tanio, do radca prawny, spółka, spółki, podatki, podatek, spadek, prawnik Koszalin, Patryk Jaworski prawnik, dobry prawnik Koszalin, pozew, pismo

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 100% niskie 12x 13x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 4167
Data utworzenia profilu: 2017-03-16 14:39:19
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-06 12:11:13 

Opinie o Kancelaria Doradztwa Prawnego Patryk Jaworski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Patryk Jaworski to specjalista od wielu zagadnień. Ja zgłosiłam się do niego po poradę w sprawie zadłużenia, które ciążyło na moim ojcu. Nie sądziłam, że wszystko tak sprawnie pójdzie. Po jednej rozmowie wiedziałam już na czym stoję i jak załatwić tą sprawę oraz miałam napisane wszystkie pisma, które potrzebowałam. Mogę polecić z całego serca, bo potrafi wszystko po ludzku wytłumaczyć i ma anielską cierpliwość do tego, by wszystko było zrozumiałe dla klienta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2019-07-16 21:37:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą kancelarię , potrzebowałam pisma w sprawie spadkowej ,a nie miałam pojęcia jak to zrobić mimo podpowiedzi w internecie i pójścia do sądu z takim zapytaniem usłyszałam '' musi Pani napisać pismo ''... natomiast pan Patryk okazał sie przesympatycznym człowiekiem i z dnia na dzień miałam pismo , sprawa jest w toku ale cały czas wszystko nadzoruje i najwazniejsze pilnuje , interesuje sie i o to chodzi ! także nie wyłudza niepotrzebnych pieniędzy tylko działa i jest dobry w tym co robi. Polecam A. Kledzik
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: A. Kledzik dnia: 2019-07-03 19:01:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Patryk pomógł mi w bardzo zawiłej sprawie nierzetelnego wykonawcy mebli, jestem pełna uznania dla jego fachowości, rzetelności i sprytu prawniczego, odbiera tel praktycznie o każdej porze dnia, dużo drobnych porad telefonicznych udziela bezpłatnie, bardzo rzadko spotykane w dzisiejszych czasach, prawnik z powołania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez uwag
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2019-07-02 22:17:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Porada prawna z zakresu prawa pracy. Szybko, rzetelnie i na temat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-02 20:50:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałam porady prawnej w związku z rozwodem i bardzo dobrze trafiłam. Nie bardzo wiedząc od czego zacząć i jak "ugryźć" mój obszerny problem, fachowo i profesjonalnie zostałam przeprowadzona przez rozmowę rzeczowymi i konkretnymi pytaniami. Pan Jaworski wyjaśnił mi moją sytuację, proponując jednocześnie najlepsze dla mnie rozwiązanie. Porada prawna w pełnym słowa znaczeniu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lucy P. dnia: 2019-07-01 18:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy przyklad dla innych. Firma naprawde godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Mazur dnia: 2019-06-15 14:12:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas wykonuje zawód z wielkim zaangażowaniem i pasją co w obecnych czasach niestety jest rzadkością. Sumiennie podchodzi do przedstawionego problemu wraz z kilentem rozważa wszystkie możliwości rozwiązania go. Nastawiony jest na pomoc, a nie zysk co jest ewenementem u prawników koszalińskich. Na pewno będę go polecała wszystkim znajomym potrzebującym porady adwokata w kwestiach prawa cywilnego i spadkowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Bożek dnia: 2019-05-15 10:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z dwóch powodów. I zapłaciłem za rezultat. II dostałem więcej niż chciałem i nawet oczekiwałem. 5 gwiazdek dla tego Pana pana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roju dnia: 2019-05-02 07:38:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Klasa sama w sobie. Dzięki pomocy pana Jaworskiego wyszliśmy z poważnym tarapatów. Zalecam kontakt z nim bo poporstu warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz Jóźwik dnia: 2019-04-15 14:43:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinię o panu Jaworskim są różne, ale wszystkie dobre. Uznaję za ważne że poleciło mi go kilka osób i każdy oceniał go pozytywnie. Ja chcę ocenić nawet wiecej nirz pozytywnie bo ja odebrałam jego pracę jako człowieka instytucję. Teraz mogę spokojnie odetchnąć i podziękować dobrym słowem. Moje zycie sie odmieniło i życze każdemu żeby jego problemem ktoś zajął się tak jak moim. Polecam bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil K dnia: 2019-02-10 23:31:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Zwrócę uwagę na podejście Pana Jaworskiego do sprawy. Wszystko mi wyjaśnił i krok po kroku tłumaczył co robi. Dodatkowo widziałem, że faktycznie zna się na rzeczy. Korzystając z pomocy w innym miejscu kończyło się to na ogolnikach i trochę nawet złości, gdy zaczynałem dopytywac. Tutaj to niebo a ziemia. Początkowo obawiałem się młodego wieku ale tutaj w ogóle to nie ma zastosowania. Wykazuje się dużą wiedza i doświadczeniem co bardzo mi się podobało. Cena taka jaka ktoś jest w stanie zapłacić za zdjęcie kłopotu z barków poprostu. Podsumowując nie wiem jak w innych sprawach, ale z kwestiami gospodarczymi wątpię zebyb znalazł się ktokolwiek lepszy w naszym regionie. Prawnik o nietypowym i kreatywnym podejściu do problemu i przerażającej skuteczności, jak jakaś instytucja. Darzę Pana Wielka sympatia i dziękuję za udzielone wsparcie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczny czlowiek dnia: 2019-01-25 09:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komentarz będzie się krótki. Przyjął sprawę i pozamiatał wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrew dnia: 2019-01-18 12:26:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdziło się wszystko poniżej. Faktycznie naprawdę nietypowy prawnik w pozytywnym sensie. Powiem może tak: niechciałbym żeby był moim przeciwnikiem. Powoli i w skupieniu przechodził kolejne etapy aż po prostu spełnił swoją obietnicę pomocy w mojej sprawie. Wiadomo że nie opisze o co chodzi szczegółowo ale jeśli ktoś kto to czyta bo szuka pomocy i nie wie juz komu zaufać to warto wybrać Pana Patryka. Mnie policił go kolega a ztego co wiem to jemu jeszcze ktoś inny wiec coś jest na rzeczy. Kilka kancelarji już przerabiałem i nie mają nawet troche polotu. Faktycznie człowiek godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie było.
Opinia dodana przez: Adam Kamiński dnia: 2019-01-12 14:35:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No po prostu mistrz! Pełen profesjonalizm. Żadnych niepotrzebnych ruchów. Sprawa oczywiście załatwiona, ja nie tylko nie straciłem pieniędzy a jeszcze zarobiłem. BARDZO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2018-10-08 11:49:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! To świetny fachowiec i chyba najlepszy prawnik z jakim miałem dotąd do czynienia. Jest młody i początkowo się bałem, ale naprawdę było warto mu zaufać. Ma nietypowe pomysły, ale niewiarygodnie wprost skuteczne. Cieszę się, że tam trafiłem i mam nadzieję, że przy następnej sprawie będę równie zadowolony, bo wiadomo - bywa różnie. Generalnie rekomenduję tego człowieka na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KCiesielski dnia: 2018-09-11 09:21:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem na prawdę skomplikowany problem. Udało się go rozwiązać dzieki Panu Jaworskiemu, dziękuję za pomoc i troskę!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2018-07-30 17:23:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście, fachowa obsługa, Pan Jaworski zawsze szczegółowo odpowiadał na wszelkie pytania, wiem, że powierzyłam sprawy swojej firmy profesjonaliście. Na pewno dalszą obsługę prawną powierzę Panu Jaworskiemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2018-01-05 15:42:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna pomoc z ludzkim podejściem i cenami, które nie odstraszają. Przerzucałam się z firmą dwa lata pismami odnośnie niesłusznie naliczonych należności za prąd. W konsekwencji otrzymałam wyrok sądu z nakazem egzekucji przez komornika. Patryk Jaworski kilkoma pismami uratował mnie od ponoszenia kosztów komorniczych oraz sądowych. W tej chwili walczymy o odszkodowanie. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-01 21:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle kompetentna kancelaria z obsługą na najwyższym poziomie, godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Pietkowska dnia: 2017-06-06 14:46:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Patryk Jaworski z Kancelarii Doradców Prawnych Sp. z o. o. zapewnił mi profesjonalną pomoc prawną, gdy zostałem zmuszony do tłumaczenia się przed urzędami za wątpliwe prawnie działania mojego poprzedniego pracodawcy. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wrocławiak dnia: 2017-06-06 13:44:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarie polecił mi znajomy. Moja sytuacja byla "beznadziejna" i szczerze mówiac , na samym wstępie nie wierzyłem ze swoim wspólnikiem na pozytywny jej finał- jednak po krótkim czasie kancelaria odzyskala moje wierzytelności ! Od tej pory jestem stalym klientem kancelari i szczerze polecam każdemu - obsluga sympatyczna i przede wszystkim PROFESJONALNA. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przedsiębiorca koszalin dnia: 2017-05-18 13:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny nie powalają, za to sprawę załatwił do końca i lepiej niż się spodziewalem. PolecAm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz I. dnia: 2017-05-12 18:16:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem prezesem spółki z o.o. Miałam duże problemy z sądem rejestrowym, gdyż nie chciał mi zarejestrować zmian w umowie spółki.Niestety mój księgowy nie potrafił odpowiednio przygotować formularza, przez co narażona byłam na karę ze niezarejestrowanie zmian. Prawnicy w Kancelarii wyjaśnili mi w czym rzecz i właściwie przygotowali dokumentację i formularze. Zmiany zarejestrowano niemal błyskawicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wioletta G. dnia: 2017-04-24 14:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Nietypowe podejście, bardzo skuteczni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2017-04-20 13:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny , pomógł w wielu sprawach spółki przede wszystkim finansowych, w tej chwili tonęli byśmy w dlugach, jednak dzieki pomocy wyszlismy na prosta, co wydawało nam się nie możliwe.. Doskonaly kontakt i atrakcyjna cena. POLECAM KAŻDEMU !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: canA dnia: 2017-04-20 09:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam ogromne długi , pomógł mi i teraz mogę spokojnie prowadzić działalnośc gospodarczą . Polecam Warto
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka Kledzik dnia: 2017-04-19 13:55:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre, rzeczowe podejście. Kreatywni i bardzo skuteczni. Oszczędziłem dużo pieniędzy dzięki nim i do tego mam mniej na głowie. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Jackowski dnia: 2017-04-19 13:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony. Obawiałem się wysokiej ceny, lecz najpierw ze mną porozmawiano, oceniono sytuację i dopiero potem prawnicy powiedzieli, co mogą zrobić i ile to będzie kosztowało. Jestem przedsiębiorcą i przytłaczały mnie podatki oraz koszty prowadzenia działalności, dodatkowo szukałem rozwiązań na oddłużenie. Pomogli mi na 100%. Naprawdę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2017-03-16 14:40:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją