Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mobile Salon - Styliści z dojazdem

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 513369123
Adres e-mail: kontakt(małpa)mobilesalon.net
Strona internetowa: www.mobilesalon.net
Opis działalności: Mobile Salon to zespół stylistów oferujących usługi urody z dojazdem do klientek w Warszawie i okolicach Słowa kluczowe: fryzjer mobilny, fryzjer z dojazdem, makijażystka z dojazdem, fryzjer ślubny

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2476
Data utworzenia profilu: 2013-07-06 12:09:35
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-04 20:44:42 

Opinie o Mobile Salon - Styliści z dojazdem

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam się do grona zadowolonych klientek. Strzyżenie układa się świetnie. Z pewnością będę korzystać ponownie. Pozdrawiam. J.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. dnia: 2015-03-07 19:30:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam i polecam strzyżenie Tomasza. Fryzjer z odpowiednim podejściem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Maciąg dnia: 2014-07-20 12:11:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczególnie koloryzacje,zawsze idealnie dobraną do karnacji klientki,strzyżenie rownież bez zastrzeżeń,włoski się ładnie układają,efekt mega profesjonalnie,miło i przystępnie jeśli chodzi o cenę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-02-22 17:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre strzyżenie i dobór koloru. Zmiana jaką mi zaproponował Pan Tomek okazała się strzałem w dziesiątkę. Nigdy wcześniej nie miałam odwagi, żeby obciąć włosy tak krótko, a jednak dałam się przekonać i jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2014-02-06 11:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klkentka Tomasza jestem od 3 lat. W trakcie tego okresu zmienil miejsce pracy, a ja powedrowalam za nim :-) Pod nozyczki oddaje sie tylko Jemu. Zdarzylo mi sie byc zaczepiana na ulicy i proszona o namiary fryzjera. Jest rowniez swietnym rozmowca, co ulatwia kontakt i umila czas. Polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta C. dnia: 2013-09-30 15:25:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo precyzyjne strzyzenie pana Tomka, znakomita wiedza i fachowosc. Polecam najbardziej wymagajacym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta Domagalska dnia: 2013-09-23 20:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fryzjer i bardzo miły człowiek. Serdecznie Go polecam. Niewątpliwie ogromną zaletą jest to, że dojeżdża do domu i ma przystępne ceny. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-07-06 12:14:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją