Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Michał Sochański

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Świętokrzyskie, 25-303 Kielce Bodzentyńska 44a/6
Telefon: Kom. 664717009
Adres e-mail: adwokat(małpa)sochanski.com
Strona internetowa: www.sochanski.com
NIP:
9591872238
Opis działalności: Kanelaria Adwokacka: sprawy karne, cywilne, odszkodowania, windykacja. Słowa kluczowe: sprawy karne, cywilne, odszkodowania, windykacja.

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 18x 1x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 4178
Data utworzenia profilu: 2015-08-25 09:29:03
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-03 11:35:23 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Michał Sochański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas zasługuje na największe uznanie. Mieliśmy sceptyczne nastawienie po doświadczeniach z innymi prawnikami, ale tutaj zastrzeżeń nie mamy żadnych. Mecenas od początku prosił o zaufanie i dostał je w 100%. Choć przegraliśmy w pierwszej instancji, mecenas spokojnie powtarzał swoje argumenty. Powiedział, że zawsze walczy do końca i tak też było. I miał rację bo sąd w Krakowie w pełni uznał naszą sprawę. Trwała 3 lata, ale najważniejsze jest to, że odzyskaliśmy wszystkie pieniądze. Jeszcze raz wielkie dzięki dla Pana Mecenasa. I szacunek za wiedzę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-22 20:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity prawnik , super szybki kontakt telefoniczny,bez problemu pisze i składa pisma procesowe do sądu.Oczywiście moją sprawę wygrał bez problemu,prawdziwy fachmistrz wśród adwokatów.To jedyny adwokat jakiego spotkałem,który najpierw działa a później myśli o pieniądzach.Oczywiście że za tak wzorowo przeprowadzoną rozprawę sądową należą mu się pieniądze.Powiem krótko jest wart każdych pieniędzy,dziękuję mecenasowi z całego serca za wygraną sprawę.Polecam tego adwokata każdemu ,kto chce być godnie reprezentowany w sądzie i wygrać sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maks dnia: 2018-06-05 22:34:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że miałem mecenasa Sochańskiego po swojej stronie i wiem, że bardzo nie chciałbym mieć go za przeciwnika. Dziękuje Panie Michale. Robert Ł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-15 20:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spryt Mecenasa pozwolił wygrać przegraną sprawę. Wielkie ukłony za to. Pozdrawiamy z RPA Mecenasie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :) dnia: 2018-03-21 21:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pana mecenasa Sochańskiego. To profesjonalista . Bez problemu rozwikła każdą sprawe mając po przeciwnej stronie nawet " grube ryby z palestry "
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2018-03-05 10:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Sochańskiemu dostałem najlepszy prezent na święta i Nowy Rok - wolność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-03 11:33:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie przygotowany do swojego zawodu człowiek. W ogóle świetny człowiek:) Hania M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-18 18:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygraliśmy - nic dodać, nic ująć. Bardzo dziękuję Panu Mecenasowi za zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-12 21:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprzednie opinie są zgodne z prawdą. Zginęła mi mama i chociaż żadne odszkodowanie tego nie zmieni, mecenas pozwolił mi uwierzyć w sprawiedliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-08 12:12:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takiej pomocy oczekiwałam. Mój rozwód przebiegł bezproblemowo. Potwierdzam pozytywne opinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-28 12:28:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Sochański to specjalista od odszkodowań. Bardzo nam pomógł od samego początku. Rodzina K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-28 13:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam tego adwokata. Miałem sprawę o odszkodowanie i została załatwiona koncertowo. Po współpracy z Adwokatem Michałem zmieniam zdanie o adwokatach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-21 15:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super współpraca, mecenas naprawdę dużo daje od siebie. Jest zaangażowany i widać, że zna się na swoim fachu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-17 20:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - dobry fachowiec. Nie mam zastrzeżeń. Rozwiódł mnie sprawnie, szybko i bezboleśnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-01 15:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem tylko jedno - dziękuję Panie Mecenasie. Bardzo mi Pan pomógł. Polecam Pana usługi i Pana osobę. M.Z.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-26 22:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki panu mecenasowi rozwiodłam się na takich zasadach, na jakich chciałam. jestem wdzięczna, bo to nie był łatwy moment. dziekuję. Beata M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata M. dnia: 2016-09-25 20:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam dobre opinie. sprawa załatwiona w nalezyty sposób. będę wracać w razie potzreby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-13 23:52:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam bardzo zadowolona z pomocy. Nie ma się do czego przyczepić:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-11 22:50:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził sprawę o odszkodowanie powypadkowe. Najpierw wycisnął wszystko w ramach postępowania przed ubezpieczycielem, a potem sąd dorzucił brakująca kwotę. Fajna współpraca, prowizja od sukcesu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2016-08-06 16:01:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat bardzo mi pomógł, wiedział wszystko, co powinien. I normalny jest do tego, a to bywa rzadkość w tym zawodzie bo miałem już z wieloma prawnikami do czynienia.. Dziękuję i polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: graham dnia: 2016-08-04 00:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny człowiek z dobrym podejściem do klienta i jego sprawy. Kontakt bez problemu. Tak samo rozliczenia. Jeśli będę musiał, na pewno wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: teka1 dnia: 2016-01-31 22:08:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Sochański to młody człowiek z ogromną wiedzą i fajnym podejściem do klienta. Bardzo mi pomógł, jestem mu wdzięczna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ona34 dnia: 2015-12-06 23:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat prowadził sprawę karną, w której byłem poszkodowany. Wykorzystał wszystkie możliwości uzyskania rekompensaty dla mnie. Rozliczenia dokonaliśmy na bardzo rozsądnych zasadach.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-25 09:31:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją