Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Anna Babiak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-430 Wrocław, Legnica,Oława, Opole Świstackiego 15/10
Telefon: Kom. 790 813 399
Adres e-mail: annababiak(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kancelaria-babiak.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Adwokat Wrocław, rozwody, podziały majątku, kontakty z dziećmi, alimenty, spadki, sprawy karne, odroczenie kary, apelacje, pozwy o zapłatę, obsługa firm, obsługa spółek, obsługa firm IT,

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 9x 10x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 3035
Data utworzenia profilu: 2013-01-07 15:05:44
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-02 12:04:59 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Anna Babiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się rozwieść szybko i bez komplikacji dzięki mecenas Babiak. z ogromną przyjemnością polecam mecenas Annę Babiak, wspierała, dodawała otuchy, czułam się bezpiecznie. W każdej chwili służyła pomocą. Na sali sądowej punktowała mego męża. W negocjacjach nieoceniona, dzięki niej mam wysokie alimenty i święty spokój . Polecam. Najlepszy prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia T dnia: 2018-05-17 20:55:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi w bardzo skomplikowanej sprawie karnej, byłam oskarżona o wyłudzenie dużej sumy pieniędzy, których nigdy nie wzięłam. Byłam załamana, wszyscy mnie straszyli dużymi konsekwencjami.Pani Mecenas Babiak doprowadziła do umorzenia sprawy. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-03 14:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pracy Pani mecenas Babiak. Rozwiodła mnie na jednej rozprawie, a zapowiadała się batalia na lata. Zdecydowana i konkretna, nawet moja była żona powiedziała, że tak szybki rozwód zawdzięczam mojej mecenas. Jestem przeszczęśliwy. polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-04-15 17:53:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pierwszej rozmowy z panią Mecenas Babiak nabrałem nadziei że moje problemy są do przezwyciężenia.Nie myliłem się ,wszystkie sprawy rozpatrzone pozytywnie.Z czystym sumieniem polecam. Nie opowiadała bajek, nie obiecywała złotych gór, ale była SKUTECZNA, przygotowana i wspierająca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-03-29 12:13:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową, dosyć trudną, ale z pozytywnym zakończeniem. Wywalczyła wszystko tak jak chciałam. Mecenas Babiak jest wspaniałym adwokatem, zawsze dostępna, służąca dobrymi radami, wyjątkowo dba o komfort klienta.Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2018-03-24 19:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest bardzo rzeczową i konkretną osobą. W sposób prosty przedstawia klientowi jego "status" i proponuje w konkretny i rzeczowy sposób rozwiązanie problemu. Z jednej strony pełny profesjonalizm, a z drugiej ludzkie podejście i pochylenie się nad ludźmi, którym mogła się podwinąć noga w życiu. BARDZO POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2018-03-18 11:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadzi obsługę prawną mojej firmy. Jest to bardzo przydatne, albowiem w razie jakiegokolwiek problemu dzwonię lub piszę maila i otrzymuje profesjonalne wsparcie. Dzięki temu uniknąłem wielu niepotrzebnych problemów. Dodatkowo mam z głowy wszystkie spory sądowe - przekazuje dokumentację do kancelarii i więcej nie muszę się tym zajmować. Na co dzień taka obsługa jest niezbędna, bo dzięki temu czuje się pewnie i mogę zajmować wyłącznie swoją firmą a nie nierzetelnymi kontrahentami, urzędami czy sądami. Polecam gorąco. Dariusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2018-03-14 13:41:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wziąłem mecenas Babiak do sprawy karnej z polecenia.Konkretna, a wręcz ostra,bezpośrednia,mega ogarnięta w przepisach i przygotowana na każdą niespodziankę. Nawet Sąd zupełnie inaczej reagował na Panią mecenas niż na pozostałych adwokatów.Mecenas nie najtańsza,ale bardzo skuteczna. Polecam bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2018-02-26 18:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas przeprowadziła mnie przez bardzo trudną sprawę rozwodową, z której wyniku jestem bardzo zadowolony. Obecnie Pani Mecenas prowadzi mi podział majątku. Pełen profesjonalizm, do tego rzeczowość, niestandardowe podejście do sprawy, powoduje, że polecam przez duże P Mecenas Babiak. Pełne zaufanie. Bez wahania zleciłem kolejną sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr z Wrocławia dnia: 2018-02-03 14:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Babiak podjęła się prowadzenia mojej sprawy rozwodowej, jak również o podział majątku. Obie sprawy przeprowadzone zostały w sposób niezwykle rzetelny, profesjonalny a co więcej skuteczny. Zaangażowanie, wiedza, profesjonalizm i spryt w Sądzie spowodowały, że obie zlecone sprawy Pani mecenas mimo ich trudności ze strony mojego męża, zakończyły się szybko i korzystnie. Chciałabym tą drogą podziękować Pani Mecenas ta drogą, bowiem dzięki tej stronie poznałam Panią mecenasa, za pomoc i wsparcie jakie otrzymałam w trakcie rozpraw przed sądem, za zaangażowanie w walce o moje prawa i majątek dla mnie jak również moich dzieci. Po tym okresie wspólnego trudu z czystym sercem mogę potwierdzić, że warto było zaufać i powierzyć swój i moich dzieci los w ręce Pani mecenas Babiak. 
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2018-01-26 16:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zakończyłam 3-letnią batalie o podział spadku. Przetrwałam tylko dzięki Mecenas Annie Babiak! Przez te 3 lata byłam zawsze informowana na bieżąco o postępach procesu. Czułam się zawsze bezpiecznie. Pani Mecenas zawsze znajdował dla mnie czas na spotkanie lub rozmowę telefoniczną. Odpowiadała w sposób zrozumiały na wszystkie moje pytania. Jeśli kiedykolwiek jeszcze będę potrzebowała porady prawnej lub będę musiała skorzystać z usług adwokata, zawsze zwrócę się do Mecenasa Anny Babiak. Polecam wszystkim usługi tej kancelarii z pełnym przekonaniem. Beata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2018-01-12 11:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawę z prawa rodzinnego prowadziła Pani Mecenas Anna Babiak jestem bardzo zadowolona.Pani Mecenas wywalczyła dla mnie bardzo wysokie alimenty i zwrot wszystkich kosztów o które wnosiłam w pozwie. Zaangażowanie i profesjonalne podejście Pani Mecenas dodawało mi otuchy na każdej sprawie czułam że jest to człowiek z powołania i mimo że wszystko trwało prawie rok zakończyło się dla mnie bardzo pomyślnie. Zawsze mogłam zadzwonić i dopytać się zawsze zostawałam wysłuchania. Czułam zaangażowanie w moja sprawę jestem bardzo zadowolona że trafiłam na taką profesjonalistkę. Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-12 10:23:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie poprowadzona sprawa o podział majątku, z energią i zaangażowaniem, kontakt na bieżąco i kontrola nad przebiegiem sprawy przez cały czas. Duża wiedza, zdecydowanie do polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2018-01-02 08:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była bardzo skomplikowana. Kilku adwokatów odmówiło mi pomocy. Tylko Pani mecenas Babiak podjęła się tej sprawie. Wiedziałam że jestem bez szans i spodziewałem się najgorszego. Dzięki pomocy Pani Ani nie było najgorzej. Udało się wyprostować wiele kwestii. Polecam każdemu w trudnej sytuacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-12-22 18:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy prawnik do sprawy rozwodowej. Bardzo zaangażowana z dużą wiedzą i doświadczeniem. Super negocjuje. Rozwód z winy byłego męża i alimenty po 1100 zł na dziecko. Dodatkowo wygrana w sprawie karnej o znęcanie (mąż musi się wyprowadzić). Pani Mecenas uratowała mi życie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2017-12-19 17:51:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Prowadzę własną działalność. Miałem problem z nierzetelnymi kontrahentami. Mecenas Babiak szybko załatwiła sprawę, obyło się bez sądu i moich nerwów;). Warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-11-21 12:09:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa, konkretna adwokat. Angażuje sie w sprawę, nie owija w bawełnę. Prowadziła mi sprawę rozwodową i cywilną sprawnie i z sukcesem. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karol Marzec dnia: 2016-08-12 20:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,konkretnie i bardzo rzeczowo.sprawa dla mnie beznadziejna rozwiazana na moja korzysc.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Ewa Chmielewska
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-15 21:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzetelna pomoc i pozytywne zakonczenie sprawy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-29 20:10:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i konkretnie!!p.Mecenas zaoszczedzila mi mnostwa nerwow i pieniedzy!!zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-07 15:07:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją