Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Anna Babiak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-430 Wrocław, Legnica,Oława, Opole Świstackiego 15/10
Telefon: Kom. 790 813 399
Adres e-mail: annababiak(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kancelaria-babiak.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Adwokat Wrocław, rozwody, podziały majątku, kontakty z dziećmi, alimenty, spadki, sprawy karne, odroczenie kary, apelacje, pozwy o zapłatę, obsługa firm, obsługa spółek, obsługa firm IT,

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 6x 5x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2762
Data utworzenia profilu: 2013-01-07 15:05:44
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-02 12:04:59 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Anna Babiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas przeprowadziła mnie przez bardzo trudną sprawę rozwodową, z której wyniku jestem bardzo zadowolony. Obecnie Pani Mecenas prowadzi mi podział majątku. Pełen profesjonalizm, do tego rzeczowość, niestandardowe podejście do sprawy, powoduje, że polecam przez duże P Mecenas Babiak. Pełne zaufanie. Bez wahania zleciłem kolejną sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr z Wrocławia dnia: 2018-02-03 14:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Babiak podjęła się prowadzenia mojej sprawy rozwodowej, jak również o podział majątku. Obie sprawy przeprowadzone zostały w sposób niezwykle rzetelny, profesjonalny a co więcej skuteczny. Zaangażowanie, wiedza, profesjonalizm i spryt w Sądzie spowodowały, że obie zlecone sprawy Pani mecenas mimo ich trudności ze strony mojego męża, zakończyły się szybko i korzystnie. Chciałabym tą drogą podziękować Pani Mecenas ta drogą, bowiem dzięki tej stronie poznałam Panią mecenasa, za pomoc i wsparcie jakie otrzymałam w trakcie rozpraw przed sądem, za zaangażowanie w walce o moje prawa i majątek dla mnie jak również moich dzieci. Po tym okresie wspólnego trudu z czystym sercem mogę potwierdzić, że warto było zaufać i powierzyć swój i moich dzieci los w ręce Pani mecenas Babiak. 
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2018-01-26 16:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zakończyłam 3-letnią batalie o podział spadku. Przetrwałam tylko dzięki Mecenas Annie Babiak! Przez te 3 lata byłam zawsze informowana na bieżąco o postępach procesu. Czułam się zawsze bezpiecznie. Pani Mecenas zawsze znajdował dla mnie czas na spotkanie lub rozmowę telefoniczną. Odpowiadała w sposób zrozumiały na wszystkie moje pytania. Jeśli kiedykolwiek jeszcze będę potrzebowała porady prawnej lub będę musiała skorzystać z usług adwokata, zawsze zwrócę się do Mecenasa Anny Babiak. Polecam wszystkim usługi tej kancelarii z pełnym przekonaniem. Beata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2018-01-12 11:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawę z prawa rodzinnego prowadziła Pani Mecenas Anna Babiak jestem bardzo zadowolona.Pani Mecenas wywalczyła dla mnie bardzo wysokie alimenty i zwrot wszystkich kosztów o które wnosiłam w pozwie. Zaangażowanie i profesjonalne podejście Pani Mecenas dodawało mi otuchy na każdej sprawie czułam że jest to człowiek z powołania i mimo że wszystko trwało prawie rok zakończyło się dla mnie bardzo pomyślnie. Zawsze mogłam zadzwonić i dopytać się zawsze zostawałam wysłuchania. Czułam zaangażowanie w moja sprawę jestem bardzo zadowolona że trafiłam na taką profesjonalistkę. Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-12 10:23:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie poprowadzona sprawa o podział majątku, z energią i zaangażowaniem, kontakt na bieżąco i kontrola nad przebiegiem sprawy przez cały czas. Duża wiedza, zdecydowanie do polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2018-01-02 08:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była bardzo skomplikowana. Kilku adwokatów odmówiło mi pomocy. Tylko Pani mecenas Babiak podjęła się tej sprawie. Wiedziałam że jestem bez szans i spodziewałem się najgorszego. Dzięki pomocy Pani Ani nie było najgorzej. Udało się wyprostować wiele kwestii. Polecam każdemu w trudnej sytuacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-12-22 18:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy prawnik do sprawy rozwodowej. Bardzo zaangażowana z dużą wiedzą i doświadczeniem. Super negocjuje. Rozwód z winy byłego męża i alimenty po 1100 zł na dziecko. Dodatkowo wygrana w sprawie karnej o znęcanie (mąż musi się wyprowadzić). Pani Mecenas uratowała mi życie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2017-12-19 17:51:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Prowadzę własną działalność. Miałem problem z nierzetelnymi kontrahentami. Mecenas Babiak szybko załatwiła sprawę, obyło się bez sądu i moich nerwów;). Warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-11-21 12:09:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa, konkretna adwokat. Angażuje sie w sprawę, nie owija w bawełnę. Prowadziła mi sprawę rozwodową i cywilną sprawnie i z sukcesem. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karol Marzec dnia: 2016-08-12 20:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,konkretnie i bardzo rzeczowo.sprawa dla mnie beznadziejna rozwiazana na moja korzysc.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Ewa Chmielewska
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-15 21:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzetelna pomoc i pozytywne zakonczenie sprawy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-29 20:10:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i konkretnie!!p.Mecenas zaoszczedzila mi mnostwa nerwow i pieniedzy!!zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-07 15:07:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją