Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Zdrowia Stóp Beata Kołacz

Zawód: przychodnie lekarskie specjalistyczne Podolog 
Adres: Pomorskie, 80-382 Gdańsk ARKOŃSKA 29 A/4
Telefon: Kom. 516-783-254 739-222-526
Adres e-mail: salonik.zrowia(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://www.salonikzdrowia.pl.tl/
Opis działalności: Specjalistyczne zabiegi z zakresu korekty wrastających paznokci, pedicure leczniczy Słowa kluczowe: podolog Gdańsk, podologia, klamra Faser'a, brodawki, odciski,wrastające paznokcie - korekta metodą Kostki Arkady

Ocena: 93% pozytywna 31x 2x

Jakość usług: 93% wysoka 31x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 30x
Ceny usług: 95% niskie 22x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 5244
Data utworzenia profilu: 2013-02-07 21:07:12
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-19 12:33:48 

Opinie o Gabinet Zdrowia Stóp Beata Kołacz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nareszcie mam miejsce dla moich stóp , wiem co mi dolega jak mogę sobie pomóc , mam dobrane wkładki , zapomniałam co co odciski modzele i wrastające paznokcie ; wszystko jest sterylnie , fotel jest zabezpieczony jednorazowymi pokrowcami , pani Beta pracuje w rekawiczkach i w masce na twarzy nie boję się ze po wizycie przyniose do domu np brodawki Gabinet Zdrowia Stóp to jest moje miejsce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgoska dnia: 2017-08-16 16:38:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet Zdrowia Stóp to miejsce gdzie nareszczie po prwie 10 ltach dowiedziałam się jakie mam problemy ze stopami i ogólnie ze zdrowiem !!!! p. Beata zwróciła mi uwagę na pewne zmiany i zaleciła konsultację u lekarza odkrywając u mnie pewne dolegliwość a nie jest lekarzem jestem wdzięczna za pomoc i wiedzę jaka posiada p. Beata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pacjętka dnia: 2016-08-16 16:06:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje wieczne problemy ze stopami dobiegły końca teraz dbam o stopy regularnie dzieki profesjonalizmowi , wiedzy p. Beaty z Gabinetu Zdrowia Stóp polecam to miejsce wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-29 15:16:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczę duże paznokcie u stóp. U pani Beaty od 8 miesięcy. Sporo przeszłam i dużo bólu ale widać efekty i paznokcie w końcu wyglądają tak że mogę kupić sandały :) Jest dokładna, stara się być delikatna i jest szczera. Nie obiecuje że paznokieć będzie zdrowy i ładny po jednej wizycie ale stopniowo w miarę kolejnych widać znaczną poprawę. polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2016-06-21 20:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Radość to jedyne słowo , które oddaje moje zadowolenie nareszczie mam swój gabinet i wem , że moje stopy są w bardzo dobrych rękach polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzanna L. dnia: 2016-05-09 13:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet Zdrowia Stóp do bardzo dobre miejsce dla stóp
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-25 14:36:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług nareszczie pozbyłem się trwale problemu brodawek na stopach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 2015-09-21 17:08:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług jakie oferuje Gabinet Zdrowia Stóp serdecznie polecam bardzo dobra jakość usług i przystępne ceny
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-07 07:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu ; miałam kilkuletni problem z wrastającymi paznokciami, brodawkami i dziwnymi zmianami na stopach po wizycie dowiedziałam się co mi jest , jak się można pozbyć moich problemów ; wyprowadzenie moich nóg na prostą zajęło prawie 2 mc ale jestem zadowolona z efektów dodatkowo wykonałam ortezy Neuropedix moje nogi są teraz młodsze o 10 lat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kobieta dnia: 2015-06-15 12:36:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wdzięczna bardzo Pani Beacie. Przez długi czas miałam problem z wrastającymi paznokciami. Tego lata mogłam chodzić- dzięki fachowej pomocy Pani Beaty - w sandałkach i pokazywać bez wstydu moje stopy. Teraz mogę normalnie funkcjonować. Jestem bardzo zadowolona. Długo szukałam tak profesjonalnego fachowca. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2014-08-30 12:39:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta , dbałość o szczegóły , nnowatorska metoda ale niesamowite i szybkie efekty a koszta niewspółmierne z długotrwałym leczeniem chirurgicznym , zdecydowanie polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: piotr dnia: 2014-08-25 19:44:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg korekcji wrastających paznokci okazał się nieskuteczny, pod paznokciem rozwinęła się grzybica. Ponad 400zł wyrzucone w błoto a paznokieć jest w stanie gorszym niż przed zabiegiem (praktycznie odpadł). Ponadto na profilach saloniku w internecie widnieją bezprawnie zdjęcia moich stóp, mimo iż nie wyraziłam zgody na publiczne ich udostepnianie. Negatywne komentarze są natomiast usuwane.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-18 23:11:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że dzięki Pani Beacie mogę normalnie funkcjonować, bez bólu i chowania stóp w krytym obuwiu latem. Wrastające paznokcie obu paluchów bardzo utrudniały moje życie i to właśnie Pani Beata niezwykle cierpliwa, miła i sympatyczna osoba, zabiegami Kostką Arkady rozwiązała mój problem. Teraz mam pełen komfort i mogę wszystkim pokazać ładne i zdrowe paznokietki, za co bardzo dziękuję i serdecznie polecam Salonik zdrowia i urody i usługi Pani Beaty. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga Błażewicz z Braniewa dnia: 2014-07-07 20:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wykonana usługa, wspólnie dobrany kształt i kolor brwi, naturalny efekt. Serdecznie polecam usługi Pani Beaty, taka miła współpraca pozostanie na pewno mile zapamiętana ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2014-06-08 10:24:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam zrobienie permanentnych brwi przez Panią Beatę. Jetem już miesiąc po poprawce i mogę napisać, że jestem bardzo zadowolona z efektu. Wspólnie dobierałyśmy kształt i kolor. Przez cały zabieg trzymałam lusterko, w którym mogłam się przejrzeć i w razie czego poprosić o skorygowanie. Brwi wyglądają elegancko i naturalnie- co dla mnie było bardzo ważne. Cieszę się, że trafiłam na Panią Beatę i polecam każdemu kto chce wyglądać po tym zabiegu jak Kobieta a nie jej karykatura. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-05-26 13:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych zastrzeżeń,duża profesja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-05-13 23:34:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam 1-siąc temu na brwiach pernametnych w tym salonie . Byłam po 3 -tyg na poprawce u Pani Beaty wyszłam jak idiotka ..!! Pani Beata wg nie pyta sie klientek tylko robi brwi pod siebie nie zapytała ani razu jaki kolor i jaki kształt chciałabym mniec zrobiła po swojemu.. !! Gdy poszłam 2 raz na poprawkę powiedziałam jej ze chcę miec cale brwi zrobione tatuażem niestety nie zrobiła mi tak jak prosiłam do tego mam nad brwia zrobione jakies kropki ...!! Poszłam do najlepszej kosmetyczki w trojmiescie i jestem bardzo zadowolona z niej :) A jesli chodzi o salon "KLIPS" TO NIEPOLECAM !!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-30 19:35:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Borykałam się z problemem wrastających paznokci od 14 lat! Szukałam pomocy w 5 salonach w Gdyni i w jednym Gdańsku żadnych efektów, narastający ból, straszne koszty,po prostu rozpacz! Do Salonu "Klips" trafiłam niedawno, po pierwszej wizycie moje życie się diametralnie zmieniło mam prawie wyprowadzony paznokieć i przede wszystkim ból zniknął. Jestem przeszczęśliwa, jest to salon osoby profesjonalnej, o bardzo dużej wiedzy i doświadczeniu, bardzo miła i sympatyczna osoba. Jest jeszcze kolejny plus udania się do tego miejsca, a mianowicie super masaż wykonany przez super masażystkę!!! Wszystkim polecam Salonik Zdrowia naprawdę warto!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-11-21 10:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W to lato mogłam chodzić - dzięki Pani Beacie- w sandałkach :) I wszystkim pokazywać moje stopy ! Cieszę się ,że do niej trafiłam. Parę zabiegów okazały się bardziej skuteczne niż wizyty u lekarzy. Jestem bardzo zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2013-09-14 16:48:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mila, kompetentna obsługa, fachowość w100%,godna polecenia. Wrócę na pewno, polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2013-09-01 19:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczny pani Beacie. Miałem problem z wrastającym paznokciem. W zasadzie problem został załatwiony niemal że "od ręki" w porównaniu z zaleceniami lekarzy reprezentujących tzw. medycynę klasyczną. W perspektywie miałem wyjazd na urlop - woda, plaża te sprawy. Pani Beata mnie uszczęśliwiła,mogłem normalnie funkcjonować z tym moim paluchem! Myślę, że z czystym sumieniem mogę polecić innym usługi kosmetyczne pani Beaty, dołączając się do wcześniejszych pozytywnych komentarzy.Pozdrawiam wszystkich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek z Gdańska dnia: 2013-08-31 19:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam usługi Pani Beaty,a w szczególności makijaż pernamentny.Jstem nową i co ważne zadowoloną klientką.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2013-08-21 20:27:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-11 17:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Beata uratowała mnie od wizji usuwania paznokcia metodą chirurgiczną co wiązało by się z długą rekonwalescencją około 1,5 miesiaca. Dzięki pomocy Pani Beaty szybko udało się uporać ze stanem zapalnym który był już bardzo rozwinięty. W ciągu tygodnia znowu zacząłem znowu czuć radość z długich spacerów czy uprawiania sportu, co było praktycznie niemożliwe z powodu bólu jaki sprawiał mi wrastający paznokieć. Polecam wszystkim usługi jakie oferuje Salonik zdrowia i urody z uwagi na fachowość i podejście do pacjenta Pani Beaty. DZIĘKUJE ZA POMOĆ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2013-06-24 21:10:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mila kompetentna obsluga, fachowiec w 100%. Kosmetyczka godna polecenia- wroce na pewno.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-06-10 18:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Beatę fachowo wykonywane zabiegi dokładne wyjaśnienie problemu i przyjazna atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2013-06-08 19:55:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam zarowno zabieg wykonany przez Panią Beatkę / makijaz permanentny piorkowy brwi /, jak i samą jej Osobę. Brwi są wykonane super. W bardzo milej atmosferze. Pani Beatka ma ogromną wiedzę i serce do wykonywanego zawodu. Na pewno jeszcze skorzystam z uslug tej przesympatycznej Osoby. Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2013-04-30 22:07:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem gorąco polecam usługi p. Beaty. Regularnie chodzę do niej od pół roku i mogę śmiało powiedzieć, że uratowała mi nogi. Poza tym, jest to osoba sympatyczna i życzliwa. Każda wizyta to czysty relaks. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2013-02-21 12:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: o dokładne badanie problemu i rozwiązanie go Ceny przystpne.Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2013-02-17 18:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salonik p. Beaty to rewelacyjne miejsce gdzie naprawdę profesjonalnie jest traktowany temat pielęgnacji i kosmetyki. Pani Beata jest super osobą, kompetentną, znającą się na swoim fachu, umiejącą rzetelnie dobrać potrzebne zabiegi a do tego, nie boję się użyć tego stwierdzenia, nieocenioną terapeutką z wszechstronną wiedzą. Wizyty w Saloniku P. Beaty to z przyjemnością spędzone chwile z korzyścią i dla ciała i dla ducha... Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-02-12 18:30:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem i przekonaniem polecam usługi Pani Beaty. fantastyczna osoba - kosmetyczka z weloletnim doswiadczeniem i bardzo duza wiedza. Do klientki podchodzi indywidualnie z dużą wrazliwościa i cierpliwoscią. Zawsze wszystko wytłumaczy, objasni. Zabiegi u Pani Beaty to prawdziwy relaks, w najblizszym czasie wybieram sie ponownie poniewaz ręce Pani Beaty czynia cuda:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2013-02-08 20:22:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: p.Beata jest kosmetyczka z dlugoletnia praktyka, duza wiedza, a poza tym cechuje Ja wrazliwosc, delikatnosc i empatia. Wszystkim polecam Jej uslugi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2013-02-08 19:13:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam jestem bardzo zadowolona z usług Salonik Zdrowia i Urody. Miałam bardzo "trudne" stopy - b. duża potliwość, wrastające paznokcie, odciski, pękające pięty ogólnie nie byłam już w stanie praktycznie chodzić. Po wizycie w saloniku, rozmowie, fachowej ocenie mojego problemu odzyskałam wiarę w to, że mam szansę na normalne funkcjonowanie. Na wizyty chodziłam regularnie przez 3 mc teraz chodzę raz w miesiącu . Dlaczego mają Państwo wybrać właśnie Salonik Zdrowia i Urody w Gdańsku? 1. Fachowość, kompleksowość 2. Sprzęt jest odkażany, kosmetyczka przykłada bardzo uwagę do kwestii higieny 3. Pani Beata jest osobą bardzo miłą , widać, że to co robi jest jej pasją zapraszam serdecznie - ta opinia nie jest wymyślona na potrzeby reklamy salonu jest szczera i bezstronna. Anna Bilewicz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-07 21:19:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją