Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Bartosz Żabierek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-590 Golina Konin Golina Słowackiego 15a
Telefon: Kom. 693811478
Adres e-mail: adwokat.zabierek(małpa)gmail.com
Strona internetowa: adwokat-zabierek.pl
NIP:
6652697674
Opis działalności: adwokat, obsługa prawna, pomoc prawna, prawnik Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 382
Data utworzenia profilu: 2017-11-03 23:20:25
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-03 23:20:25 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Bartosz Żabierek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas jest osobą rzetelną , oddaną prowadzonej sprawie, bardzo skuteczny i zawsze przygotowany merytorycznie .Zawsze służy radą, pomocą.Sprawa zakończona pomyślnie. Gorąco polecam pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-25 23:20:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wdrażał w mojej firmie RODO. Wszystko poszło bez problemu, sprawnie. Radziliśmy się także w sprawach emerytur. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2018-08-09 11:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Mecenasowi moja firma uniknęła procesu w sądzie, doprowadzi on do ugody przed mediatorem. Dłużnik spłaca dług w ratach,powoli odzyskujemy pieniądze. Mecenas Żabierek to osoba godna polecenia, kompetentna, uczciwa. Ceny normalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Właściciel firmy dnia: 2018-08-08 09:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Mecenasem. Jakość usług na bardzo wysokim poziomie. Pełen profesjonalizm, kompetencje, poczucie empatii, uczciwe podejście do klienta. Dzięki Panu Mecenasowi moja sprawa przebiegła sprawnie i spokojnie. Dziękuję za pomoc. Oby więcej takich adwokatów - Adwokat godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2017-11-16 14:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pana mecenasa, fachowy, szczery. Z zaangażowaniem szuka możliwych rozwiązań,ale nie za wszelką cenę. Krótko mówiąc nie naciąga.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-14 20:07:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i skuteczny adwokat z dużą wiedzą i zaangażowaniem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-13 20:38:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pana Mecenasa, udzielał mi pomocy kiedy sprzedawca oszukał mnie. Dzięki niemu odzyskałam moje pieniądze. Kompetentny, zaangażowany młody adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2017-11-10 20:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy, stawia sprawę jasno, wszystko co mówił potwierdziło się na sali rozpraw, bardzo pomógł mi w sprawie o alimenty.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-03 23:22:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją