Opinie o Zespół muzyczny STARS Zenon Nowak Poznań

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół muzyczny STARS Zenon Nowak

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Zespół Muzyczny Stars- Zapraszamy gramy na żywo, trzy wokale, Słowa kluczowe: Zespół muzyczny DJ Stars i Zespół Muzyczny Stars- Zapraszamy gramy na żywo, trzy wokale, inst. klawiszowe, gitary, inst. perkusyjne, gościnie saksofon i akordeon wg. życzenia, aktualny repertuar,

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 221
Data utworzenia profilu: 2017-11-02 16:53:10
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-02 16:53:10 

Opinie o Zespół muzyczny STARS Zenon Nowak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Grali na naszym weselu współpraca z nimi to sama przyjemność, dziękujemy i pozdrawiamy :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornel i Patrycja dnia: 2018-07-25 11:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietny wokal oraz prowadzenie imprezy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2018-07-23 12:13:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od własnego nagłośnienia, oprawy wizualnej, instrumentow, po ogromny repertuar, aż po piękną grę i śpiew. 3 niesamowitych muzyków!
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-29 12:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzorcowa ekipa na wesela, bo jest to niesamowita usługa za bardzo niską cenę. Wokal przepiekny, instrumenty i impreza do świtu
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-07 14:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko: super zabawa, tania usługa, muzyka naszych lat. Rewelacja
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-17 13:13:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwspanialszy zespół, super zorganizowali to wesele Marek i Daria, dopracowane wszystko super łącznie z ekstra zespołem grającym najlepsze hity
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-11 15:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ze Starsami współpracujemy juz dluższy czas, każda większa impreza to zawsze przyjadą do nas do Koła i bawimy się razem. Zawsze jest super imprezka, przeboje takie jakie lubimy, pozdrawiamy
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-26 19:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczni ludzie, widać że robią to nie od dziś. Zróżnicowany repertuar wprawi w dobrym nastrój każdego z imprezowiczów. Słyszałem jak grają, bawiłem się super, polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-16 11:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super zespół grali na weselu mojej córci i zięcia super polecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2018-01-10 06:24:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcjonizm w każdym calu. Ich perfekcyjne wykonanie utworów porywa wszystkich gości na parkiet do zabawy pomimo zmęczenia. Świetnie i wesoło przeprowadzane konkursy z atrakcyjnymi i oryginalnymi nagrodami rozbawiają każdego do łez. Serdecznie polecam zespół STARS
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2017-12-07 08:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi! Bezkonkurencyjni!!! Udana zabawa tylko i wyłącznie z zespołem STARS!!! Warto powierzyć imprezę swojego życie właśnie w ich ręce! SĄ NAJLEPSI!!!!!!!!! Polecamy z całego serducha
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dAMIAN dnia: 2017-11-10 09:59:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwspanialszy zespół, są cudowni, prowadzą przepięknie. Nigdzie nie znajdziecie lepszego zespołu. Gorąco polecam :)Udane wesele tylko z Nimi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2017-11-02 17:09:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją