Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EVR-SYSTEMS

Zawód: komputery - naprawa, serwis  
Adres: Dolnośląskie, 51-415 Wrocław kwidzyńska 3
Telefon: Kom. 667 111 251
Adres e-mail: serwis(małpa)evr.com.pl
Strona internetowa: http://www.evr.com.pl
NIP:
8991407562
Opis działalności: Profesjonalny serwis sprzętu komputerowego. Laptopy, netbooki, PDA i GPS,cyfrowe aparaty fotograficzne, odzyskiwanie danych. Autoryzacje producentów i system zgłoszeń on-line. Punkt przyjęć w centrum miasta ,przy ul. Małachowskiego 20. Słowa kluczowe: EVR, naprawa laptopów, serwis laptopów, naprawa notebooków, serwis płyt głównych, naprawa GPS, naprawa, Wrocław, wrocławski serwis, polecany serwis laptopów

Ocena: 98% pozytywna 64x 1x

Jakość usług: 98% wysoka 62x 1x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 58x 1x
Ceny usług: 98% niskie 56x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 65
Ilość odsłon profilu firmy: 4993
Data utworzenia profilu: 2011-03-05 12:42:13
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-18 14:35:41 

Opinie o EVR-SYSTEMS

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony z doprowadzenia mojego lapka do stanu uzywalnosci a zwlaszcza za szybką reakcje i zabezpieczenie danych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek Nowy dnia: 2018-02-08 16:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracujemy z firmą EVR od kilku lat, wszystkie naprawy wykonane na czas, solidnie z dbałością o szczegóły. Świetni fachowcy i profesjonalne podejście. Zachęcam do współpracy z tą firmą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak konieczności
Opinia dodana przez: NuclearIT.pl dnia: 2015-09-30 19:44:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowcy.Mój Asus znowu śmiga ,że aż miło. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacky dnia: 2015-05-01 22:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybkie odzyskanie danych z mojego dysku przenośnego. Polecam bo cena i czas super! Dziękuję i pozdrawiam Aneta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-01-29 22:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczony :) Naprawiony laptop w ciągu 2 godzin z konserwacją i naprawą płyty.Heh polecam i to baaaaaardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-07-10 23:56:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawiczna wymiana matrycy w laptopiku się powiodła :)Strasznie zaskoczyli mnie w EVR,że wymieniają matryce z dotykami bez gadania i dorabiania ideologii. I fajnie działa ten ich system bo na moim phonie info było jakieś 5 minut po wyjściu z serwisu z wyceną. WOW - tak trzymać. Polecam innym z lapkami Ela.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2014-06-09 20:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek Zajxxxxxwski dnia: 2014-03-04 17:51:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne lekarstwo na konkretną usterkę. To mi się bardzo podobało,że w końcu mój pecet nie ma już +2 minut na zrobienie czegokolwiek.Uznanie dla serwisu za wzorową diagnostykę i konkretną naprawę.
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-02-11 19:25:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zaskoczona szybkością pracy serwisu. Dziś odebrałam odzyskane dane z laptopa. Mam wszystko w 100% i cena mnie nie powaliła.Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 2014-01-30 09:52:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałam naprawiony laptop w tym samym dniu. Gorąco polecam- Ania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-01-21 00:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spoko serwis! mój soniaczek zrobiony , matryca błysk i klawka nóweczka.Jak problem z lapem to do EVRa, polecam Jaro
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaro dnia: 2013-12-19 23:37:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś odebrałam odzyskane dane - panowie pracowali 36 godzin non stop ! Bardzo dziękuję - moja firma ocalona :)\polecam za profesjonalizm Ewa Mikulska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-11-30 21:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laptop naprawiony i skonfigurowany w bardo krótkim czasie. Polecam i jestem bardzo zadowolony z serwisu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek Woliński dnia: 2013-11-28 23:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybkie odzyskanie danych z pendrive. Polecam i dziękuję za dobre wieści :)Anka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2013-11-19 17:53:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie bomba. Szybki i skuteczny serwis laptopów. Mój R500 śmiga jak dawniej. Ceny spoko no i szybko robią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-11 23:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawne odzyskanie danych z mojego przenosniaka.Polecam wszystkim z uszkodzonymi dyskami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2013-10-19 16:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie polecam za ekspresowy serwis naszych pecetów .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stasiek Wójcicki dnia: 2013-09-18 22:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie super serwis lapków. Matryca wymieniona a do tego wyczyszczony i pachnący notek.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KasikaBe dnia: 2013-09-10 23:21:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę szybki serwis notebooków. Jak dla mnie nr 1 za czas i ceny. Polecam Włodek Michulski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Włodek dnia: 2013-08-18 15:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybkie odzyskanie danych połączone z instalacją nowego dysku. Dla mnie rewelacja - bardzo polecam EVR
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-08-13 00:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna obsługa i bardzo szybkie odzyskanie danych z karty. Bardzo polecam innym zmartwionym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-08-08 17:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super serwis lapków. Nasze sprzęty są serwisowane regularnie w EVR. Bardzo polecam - firma sama przyznaje upusty dla stałych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R...dex dnia: 2013-07-15 23:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo, ale to bardzo dziękuję za błyskawiczny serwis tableta. Polecam wszystkim zmartwionym . Ela
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2013-07-12 18:53:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Probooki działają i były do odbioru po kilku godzinach. Idealny serwis dla wymagających.Polecam i pozdrawiam p. Piotra z serwisu EVR.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamiński A. dnia: 2013-06-25 17:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko wymieniony ekran dotykowy w Galaxy :) Spox ten EVR service ~ polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ziom dnia: 2013-06-23 23:12:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo szybkie odzyskanie danych z mojego przenośniaka. Bardzo polecam EVR - za szybkośc i konkurencyjność. Dysk wcześniej męczony w innym serwisie bez rezultatu, a w w tym serwisie dali radę w 2 dni :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2013-06-11 23:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny serwis laptopów , jak dla mnie nr 1. Polecam za szybkie naprawy i super ceny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alek dnia: 2013-06-10 01:02:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka naprawa laptopa. Dodatkowo parę wskazówek od serwisanta. Będę polecał EVR - Adam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było powodu
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-05-27 08:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: udana naprawa mojego Sony Vaio. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2013-05-12 23:47:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Baaaaardzo polecam EVR. Szybka i skuteczna naprawa projektora, bez ryzyka kupowania lampy.pozdrawiam Asia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-04-23 14:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka naprawa mojego Leniusia.Notek chodzi super - polecam serwis Asia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-04-17 13:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka wymiana socketu. Super serwis, fachowość i uprzejmość. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Staszek dnia: 2013-04-08 20:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretna naprawa płyty od mojej Tośki. Lapek hula a naprawa genialnie i szybko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaro dnia: 2013-04-07 22:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo konkretny serwis laptopów, chyba najlepszy we Wrocławiu - polecam bo szybko i tanio - Mirek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-04-02 19:01:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dane odzyskane bardzo szybko.Polecono mi EVR bo znają się na rzeczy.Potwierdzam i polecam Ania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-11 00:27:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój GTX570 ożył, no i parę porad dostałem gratis od serwisanta polecam evr-systems
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andy dnia: 2013-03-05 20:22:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo szybka naprawa mojej HD6990 spoko ekipa na kwidzyńskiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaro dnia: 2013-03-01 09:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasze płyty naprawione w super czasie.Serwery też tam robimy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-26 22:13:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka wymiana socketu w moim Asusie. Polecam serwis EVR.Dziękuję jeszcze raz - Staszek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Staszek dnia: 2013-02-25 09:51:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam bardzo EVR - serwer naprawiony ,macierz działa , dane przywrócone.Jak coś pilnego i poważnego to tylko tam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2013-02-12 08:25:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje 2 dyski naprawione . Polecam panów z serwisu EVR przy ul. Kwidzyńskiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-02-08 12:27:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie sprzęty PC naprawiam w EVR.Solidnie i szybko - bardzo profesjonalne działanie. Pozdro Maciek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2013-02-04 10:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Motorola Xoom działa znowu - polecam Panów z EVR - Asia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-23 15:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje Lenovo jak nowe. Naprawa w kilka godzin po doświadczeniach z innym serwisem, EVR to wzór profesjonalizmu.Polecam Radek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2013-01-19 12:52:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Radek HD 6950 znowu działa :) dzięki za serwis bo za niewielką kasę zrobiona. Pozdro Beniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beniu dnia: 2012-09-26 14:51:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sprawnie wymienione zawiasy w Acerze .Polecam ekipę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2012-06-29 18:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tablet działa /system śmiga - fachowcy bo zrootowany był a ja się już poddałem. polecam EVRa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem , nie było okazji :)
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2012-04-30 13:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana płyty w omnibooku od ręki. Super i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wszystko działa
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-02-27 13:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NEC co to już pomysłu brakło w innym serwisie znowu działa. Polecam serwis EVR.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-28 11:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa Benq 1 dzien.Polecam Evr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław W. dnia: 2011-12-15 17:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajowsko bo xbox dziala
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cześ dnia: 2011-12-05 14:52:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój Acerek znowu bryka po necie. Serwis EVR polecam bo szybko i problem naprawdę rozwiązany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było okazji
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2011-12-01 14:20:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sprawny serwis - naprawa Radeona i monitora powiodła się. Naprawa w 2 dni, cena niezła i gwarancja jest
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-30 14:27:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: asus eepc gra po naprawie w Evr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-24 09:48:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowna Pani/ Panie zamieszczający negatywną opinię o serwisie EVR. Proszę o podanie nr zlecenia. Zamieszczona informacja mija się z prawdą a zlecenia w naszym serwisie realizowane są w terminach od 1 do 7 dni. Zapraszam do kontaktu z naszym serwisem.
Opinia dodana przez: serwis EVR dnia: 2011-11-22 10:24:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddany laptop do naprawy, czas oczekiwania to cztery miesiące, po wcześniejszych interwencjach. Oczywiście sprzęt nie został naprawiony, zwrócony w stanie gorszym od tego jaki został przekazany do serwisu. Brak możliwości skontaktowania się z biurem reklamacji. Odradzam z korzystania z usług tej firmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak jakiegokolwiek kontaktu, nie przyznają się do swoich błędów.
Opinia dodana przez: ZoPoZ dnia: 2011-10-18 20:05:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiałem tam mojego lapa a teraz przyszedł czas na Xboksa.Polecam bo serwis się sprawdził także polecam go innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2011-10-14 18:00:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybki i konkretny serwis laptopów.koledze z tego co wiem to i TV naprawili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałem powodu
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2011-09-19 17:38:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawa PS3 szybciutko
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Władek dnia: 2011-07-21 16:18:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tablet po zalaniu gra znowu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alwin dnia: 2011-06-15 18:48:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko naprawiony Asus F3 i miła niespodzianka konserwację zrobili gratis
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danielski dnia: 2011-06-01 19:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całkiem dobry serwis. Konkretnie a kasa niewielka za naprawę Xboksa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jasiek dnia: 2011-05-24 23:16:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminowo i cena oK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji - ASUS działa
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 2011-05-16 15:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój Soniak po 4 dniach ożył. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-30 12:57:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-05 13:08:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją