Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

adw.Antoni Koprowski Kancelaria Adwokacka Antoni Koprowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Pomorskie, 80-254 Gdańsk Partyzantów (budynek Quattro Towers) 8/8
Telefon: 583012331 Kom. 502031149 Fax: 583012331
Adres e-mail: antoni.koprowski(małpa)kancelaria-kgg.pl
Strona internetowa: www.adwokat-koprowski.pl
NIP:
5842559408
Opis działalności: Kancelaria adwokacka specjalizuje się w prawie karnym oraz prawie nieruchomości i prawie rodzinnym Słowa kluczowe: adwokat prawo karne gdańsk, adwokat gdańsk, adwokat gdansk, prawo nieruchomości

Ocena: 100% pozytywna 42x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 42x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 37x 2x
Ceny usług: 86% niskie 13x 19x 2x
Ilość opinii w serwisie: 43
Ilość odsłon profilu firmy: 16999
Data utworzenia profilu: 2011-09-16 14:52:27
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-07 08:29:12 

Opinie o adw.Antoni Koprowski Kancelaria Adwokacka Antoni Koprowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa , zaangażowanie i wysoka kultura osobista .Sprawa zakończona 100%-ym sukcesem . Zdecydowanie polecam !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2018-06-15 09:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy Profesjonalista i Człowiek godny zaufania. Pan Mecenas Antoni Koprowski to prawdziwy profesjonalista, świetny adwokat, pasjonat prawa i bardzo dobry człowiek. Jego kultura osobista, takt, zaangażowanie, podejście do klienta, a przede wszystkim profesjonalizm zawsze są na najwyższym poziomie. Jeśli ktoś potrzebuje dobrego,..ba ...świetnego adwokata i prawnika, to gorąco polecam Pana Mecenasa Antoniego Koprowskiego i Jego Kancelarię. Z całego serca dziękuję za pozytywne zakończenie mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2018-05-25 16:42:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, fachowa informacja i profesjonalne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2018-02-07 10:45:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia cierpliwy, sympatyczny. Zawsze dokladnie wytlumaczy. Goraco polecam pana mecenasa Koprowskiego. Ceny takze przystepne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katee dnia: 2017-01-09 12:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Antoni Koprowski, to skuteczny adwokat i co bardzo ważne człowiek o bardzo wysokiej kulturze bycia. Skutecznie rozwiązał problem, choć wydawało się, że sytuacja, w której znalazł się mój syna jest skrajnie niekorzystna. Sprawę prowadził dynamicznie, informował o podejmowanych czynnościach oraz wyjaśniał ich celowość. Nie "koloryzował" i nie obiecywał niczego czego nie można byłoby osiągnąć. Uważam, że jest adwokatem godnym polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2016-10-12 21:15:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pełni zadowolony z fachowego i rzetelnego podejścia do sprawy(w tym przypadku karnej). Wysoki poziom świadczonych usług, skuteczność podejmowanych działań oraz przyjazny kontakt jest podstawą do polecenia usług właśnie adw. Antoniego Koprowskiego. Przedstawia konkretne rozwiązania, które skutecznie realizuje. Wykazuje duże zaangażowanie i znajomość prawa nie tylko polskiego co było w moim przypadku zaletą. Naprawdę wysoki standard.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leonard Stencel dnia: 2016-06-22 15:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Zanim moją sprawą zajął się Pan Mecenas wglądało to dość nieciekawie, zupełnie jakby wszystko sprzysięgło się przeciwko mnie. Miałam okazję przekonać się jak ważna jest w takiej sytuacji pomoc doświadczonego adwokata. Nie chodzi nawet o znajomość paragrafów tylko umiejętność opracowania i egzekwowania planu, indywidualne podejście do sprawy, bardzo dobry kontakt z klientem i skuteczność - sprawa zakończyła się pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-18 23:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam mecenasa Koprowskiego - konkretnie i profesjonalnie a przede wszystkim skutecznie zakończył moja sprawę. Dodam ze mimo odległości ponad 600 km ( wszystko odbywalo sie via mail i phone) sprawa została pozytywnie zakończona. Duża fachowość - i od samego początku pomysł na zakończenie sprawy po mojej myśli. gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-14 21:14:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana adwokata Koprowskiego. Bardzo ekspresowo i konkretnie załatwił moja sprawę. W mojej sytuacji gdyby nie usługa Pana Antoniego mogłoby być nie ciekawe. Pozostaje mi jedynie polecić i podziękować publicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2016-01-21 15:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Antoni Koprowski jest profesjonalistą ,gorąco polecam jego usługi ,jest osoba godną zaufania . Moja sprawa którą prowadził wydawała mi się beznadziejna jednak Pan Mecenas poradził sobie z nią rewelacyjnie , teraz dzięki Panu Antoniemu jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr K dnia: 2015-10-24 18:13:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa prowadzona przez Pana Mecenasa była poważna, ale dzięki jego wiedzy i zaangażowaniu skończyła się umożeniem. Szczerze mogę polecić jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-15 14:41:16 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Antoni to poważny mecenas, dociekliwy jak każdy Antoni.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-19 22:12:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie podziekowania dla Pana Mecenasa Antoniego Koprowskiego. Mialem duzo problemow z prawem od dawien dawna. 3 Europejskie Nakazy Aresztowania. Myslalem,ze nie ma szans na to, abym mogl normalnie funkcjonowac i zyc. Moje szanse byly nikle na to zeby cofnac nakazy aresztowania a tym bardziej,ze juz mialem wyroki w zawieszeniu z podobnego artykulu i zeby mozna bylo zamienic je na kare grzywne i wyroki w zawieszeniu. Pan Mecenas Koprowski tego dokonal i zrobil tez tak,ze moglem odpowiadac przed Konsulem Konsulatu Generalnego w Niemczech a nie przed Prokuratorem. Dodam jeszcze ze przedtem kontaktowalem sie z innymi obroncami. Po przedstawieniu im mojej sprawy, nie chcieli sie podjac wspolpracy i bronienia mnie, poniewaz sprawa dla nich byla zbyt powazna i ciezka. Pan Mecenas Koprowski po zapoznaniu sie z aktami sprawy, tez powiedzial ze sprawa jest ciezka i ze nie obiecuje,ze uda sie mnie wybronic. Dolozyl wszelkich staran i dokonal tego. Uwazam,ze Pan Mecenas Koprowski jest najlepszym obroncom jakiego mozna miec. Jeszcze raz dziekujemy za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof i Sandra dnia: 2015-06-12 23:49:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo konkrety, punktualny, szybki i bardzo rzetelny kontakt.Mieliśmy rodzinne problemy które zostały perfekcyjnie zduszone u źródła. GORĄCO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MBJ dnia: 2015-01-14 18:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Miałem wypadek drogowy z mojej winy, Pan Antoni skutecznie doprowadził do warunkowego umorzenia postępowania przed sądem. Jeżeli ktoś potrzebuje adwokata to polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Crack dnia: 2014-11-05 16:22:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat, doprowadził sprawę karną o przywłaszczenie mienia do pozytywnego zakończenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jozef dnia: 2014-07-23 11:07:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecamy kancelarię Pana Koprowskiego. Dziękujemy zarówno Jemu jak i innym osobom z kancelarii za profesjonalizm i skuteczność. Pan Koprowski jest specjalistą w swojej dziedzinie. Podszedł do naszych spraw "po ludzku". Ustalone cele krok po kroku realizował. Nie naciągał nas na zbędne koszty, zawsze działał na naszą korzyść. Komunikacja również bez zarzutu. My cieszymy się pozytywnie zakończonymi sprawami, czego życzymy i innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lady_di dnia: 2014-07-07 23:12:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Antoni Koprowski jest profesjonalny i skuteczny. Podjal się niezwykle trudnej sprawy przejecia kamienicy od MPGN w Grudziadzu oraz umorzenia długu ciazacego na niej. W trakcie sprawy zaproponowal, żeby ubiegać się o dodatkowe odszkodowanie od miasta, które niegospodarnie zajmowalo się kamienica przez ostatnie 70 lat. W ciąż czekamy jeszcze na rozwój sprawy związanej z odszkodowanie, ale wladanie nad kamienica polubownie udało się odzyskac już teraz (bez rozprawy sadowej). Na samym początku przedstawił jasny plan działania, ktory systematycznie wprowadzal go w zycie. Mimo, ze sprawa jest jeszcze w toku, to już teraz jesteśmy bardzo zadowoleni, ze odzyskaliśmy wladanie nad kamienica, której wlascicielami jesteśmy od 1937 roku. Dzieki strategii Pana Koprowskiego aktualnie nie walczymy już o umorzenie długu, lecz planujemy zajac się długiem poprzez potrącenie naszych roszczeń wobec Miasta z roszczeniami jakie ma Miasto wobec nas. Walka z przedsiębiorstwem podlegającym pod Urząd Miasta nie należy do łatwych, gdyż niektórzy tam zatrudnieni wciąż myślą, że nadal żyjemy w czasach poprzedniego systemu. Wiedza i Doświadczenie Pana Koprowskiego skutecznie przekonały Pana mecenasa pomagającego MPGN do dobrowolnego oddania naszej własności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam i Andrzej J dnia: 2014-05-25 16:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcieliśmy polecić Mec.A.Koprowskiego ponieważ jest rzetelnym,kompetentnym specjalistą.Jesteśmy razem z małżonką bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Mecenasem na przestrzeni kilku lat.Zawsze służy fachową pomocą i poradą w danej sprawie.Jest miły,potrafi wysłuchać i wczuć się w daną sprawę.Bardzo dużo Panu Mecenasowi zawdzięczamy.Jeśli ktoś szuka adwokata profesjonalisty to polecamy Pana Mec.A.Koprowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka i Krzysztof dnia: 2014-04-25 01:54:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Koprowski w moim odczuciu jest osobą odpowiedzialną, kompetentną. Potrafi wysłuchać, doradzić nawet bezinteresownie.Ma dużą wiedzę, cierpliwość i uczciwe podejście w pełnym zaangażowaniu do sprawy, szacunek do człowieka. Najlepszy adwokat w Trójmieście.Trafiłam za późno, mimo to zawsze służył radą. Dziękuję Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: danuta dnia: 2014-03-25 22:09:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełnym przekonaniem polecam Pana Mecenasa Antoniego Koprowskiego, jako dobrego, rzetelnego adwokata. Dzięki jego pomocy umorzono postępowanie karne w mojej sprawie. Zawsze mogłam liczyć na szybką odpowiedź na moje pytania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-24 17:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas okazał się być rzetelnym, metodycznym i skutecznym fachowcem w swojej dziedzinie. Cierpliwie wysłuchał naszych spraw i po kolei realizował wszystkie ustalone założenia. Jest człowiekiem, który w sposób rzeczowy i bezpośredni przekazuje informacje, niezależnie od tego czy są wygodne czy nie, dla zainteresowanych. Nie spotkaliśmy się z bajkopisaniem, tylko konkretnym podejściem do tematu, a to bardzo cenimy bo wyraża to szacunek do klienta. Pan Mecenas, pomimo zabiegani zawsze oddzwania, jeżeli akurat nie może podjąć rozmowy telefonicznej. Podobało nam się, że potrafi serdecznie się cieszyć razem z klientami, a nie tylko przekazywać informacje o potrzebie uregulowania honorarium. W naszym odczuciu jest to człowiek z pasją, tym bardziej doceniamy jego pomoc w świecie formalizmu, w który musimy funkcjonować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.A.Fijalkowscy dnia: 2014-03-14 22:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako mieszkaniec dużej wspólnoty mieszkaniowej chciałbym ogromnie podziękować Panu mec.Antoniemu Koprowskiemu za profesjonalizm, zaangażowanie, a także wytrwałość w negocjacjach z deweloperem, który to po paru latach zakończył się sukcesem doprowadzając do uregulowania stanu prawnego nieruchomości. Pan mecenas jako jedyny w Trójmieście podjął się tak trudnego zadania za co jestem ogromnie wdzięczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2014-01-25 21:48:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm od poczatku do konca, mila rzetelna obsluga. Jesli chodzi konkretnie o moj przypadek :Pani adwokat z renomowanej kancelarii z Gdanska poradzila mi abym ... " uciekal do Izraela" :) Pan Antoni okazal sie Adwokatem z powolania a przede wszystkim człowiekiem ktory potrafi wysluchac i zaradzic problemowi . poprzedni adwokat zmarnowal 2 lata mojego zycia , natomiast Pan Antoni wyprostowal moje sprawy w 2 miesiace .Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr O. dnia: 2013-12-21 17:54:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Koprowski bardzo nam pomogl w problemie, ktory zupelnie nas zaskoczyl I wymagal natychmiastowego wsparcia prawniczego. P. Koprowski jest bardzo mily, cierpliwy I przyjemnie sie z nim wspolpracuje. Jest rowniez bardzo stanowczy w imieniu swoich klientow I okazuje 100% zaangazowanie w sprawe. Bez wahania polecilibysmy go wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: PewnaPara dnia: 2013-12-19 19:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam, w każdej sprawie będę polecać p. Koprowskiego . Zdecydowanie oraz fachowo poprowadził moją sprawę karną, z której wyszłam z osiągniętym celem. Ponadto p. Koprowski jest rzetelny, terminowy, profesjonalny. W każdą prowadzoną sprawę angażuje się wręcz w 100%. Jestem bardzo zadowolona z usług. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-12-15 14:52:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to świetny i bardzo dobry adwokat!! Profesjonalista z bardzo dobrym podejściem do człowieka Do mojej sprawy podszedł fachowo. Bardzo angażował się w moją sprawę! Moja sprawa karna zakończyła się uniewinnieniem. Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Mecenasa Koprowskiego. Jeżeli szukasz dobrego adwokata to jest to dobry adres
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-12-01 20:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jesli szukacie Panstwo dobrego adwokata to polecam Pana Antoniego koprowskiego.Pan koprowski jest osoba godna zaufania,rzetelna,profesjonalna iskuteczna. Prowadzil moja sprawe karna ktora zakonczyla sie sukcesem. Jestem bardzo zadowolony i ciesze sie ze skorzystalem z uslug Pana Mecenasa koprowskiego. Arkadiusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-27 16:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem obywatelem polskim ktory na stale zamieszkuje poza granicami kraku. Wyjezdzajac z kraju pozostawilem sprawy karne,ktorymi z biegem czasu przestalem sie interesowac . Niestety zima 2012 , po 15 latach zostalem zmuszonly okolicznosciami aby do nich powrocic. Moj kontakt z Mecenasem Koprowskim rozpoczal sie od znalezienia jego danych pez internet. Przeczytalem kilka opini i zdecydowalem sie na kontakt. Juz od samego poczatku przekonal mnie ze sprawy sa do zalatwienia ale poniewaz uplynal dlugi okres od ich popelnienia wymagalo to bedzie czsu. Niestety, mimo jego fachowosci i doskonalej znajomosci prawa, jak to w Polsce na wszsto bylo trzeba czekac. Jego profesjonalne podejsci do kazdej ,nawet najmniejszej sprawy jest jedna z zalet warta podkreslenia. Zawsze potrafil znalezc czas aby odpisac na email czy oddzwonic gdy zostawilo sie wiadomosc. Dzieki zetelnej i fachowej pracy Mecenasa Koprowskiego, dwie sprawy karne a co za tym idzie 2 listy goncze sa juz czyms z mojej przszlosci. Po blisko roku udalo mu sie doprowadzic je do pomyslnego zakonczenia. Jezeli szukasz dobrego adwokata i dotarles do informacji kontaktowych Mecenasa Koprowskiego, przestan sie stresowac i marnowac cenny czas. Podnies sluchawke, wykrec numer i porozmawiaj z nim. Zdecydowanie polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-11-27 15:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Mecenasa Antoniego Koprowskiego. Dobrze ,wręcz bardzo dobrze zna się na tym co robi. Jest osobą miłą,punktualną przede wszystkim jest bardzo skuteczny. Moja sprawa którą prowadził,zakończyła się o wiele lepiej niż się spodziewałem. Polecam wszystkim do korzystania z jego usług bo naprawdę warto. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2013-11-20 12:59:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Antoni Koprowski jest bardzo dobrym prawnikiem, ale to przede wszystkim człowiek o wielkim sercu i zaangażowaniu. Posiada wiedzę i doświadczenie. Potrafi człowieka wysłuchać i doradzić. Dzięki jego kompetencjom sprawa moja zakończyła się sukcesem. W trakcie prowadzonego postępowania kontakt telefoniczny bardzo dobry. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2013-07-25 10:06:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Mececenasa Antoniego Koprowskiego. Jest to bardzo dobry prawnik i adwokat. Kultura, takt i profesjonalizm na najwyższym poziomie. Mecenas prowadził moją sprawę o odzyskanie części mojego małżeńskiego majątku.Była to sprawa naprawdę trudna, ale dzięki wysokim kompetencjom Pana Koprowskiego sprawa zakończyła się sukcesem. Jeżeli ktoś szuka dobrego prawnika, adwokata i Człowieka to tylko Mecenas Antoni Koprowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2013-05-21 22:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa Antoniego Koprowskiego jako wysokiej klasy rzetelnego i skutecznego fachowca. Jestem bardzo zadowolona z doskonałego poziomu świadczonych przez niego usług. Dzięki jego profesjonalizmowi i zdolnej taktyce moja sprawa zakończyła się umorzeniem. Bardzo dobry i miły kontakt oraz wysoka kultura osobista. Reasumując : warto było skorzystać z mistrzowskiej wiedzy i doświadczenia Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-14 23:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Antoni Koprowski jest osobą bardzo poukładaną, logiczną, dysponującą bogatym, elokwentnym i poprawnym językiem. Pan Mecenas jest dobrym mówcą, ma dar przekonywania oraz jasny umysł zdolny do szybkiej analizy i negowania niewygodnych kontrargumentów.Pan Antoni reprezentuje wszystkie te cechy, które powinien mieć profesjonalny adwokat. Wiedza, zaangażowanie, skrupulatność i terminowość.Komunikatywność, zaangażowanie w sprawę oraz wysoka kultura osobista wskazuje na prawdziwego fachowca. Jestem bardzo zadowolony z poziomu świadczonych przez niego usług. Oby więcej takich specjalistów w naszym kraju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-05-11 19:55:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i fachowy, przygotowany. Zawsze byłam doinformowana co do przebiegu postępowania, chętnie odpowiada na pytania, bez zbywania klienta, zaangażowany. Sprawa karna zakończyła się umorzeniem. Bezproblemowy kontakt, odbiera telefony, albo oddzwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-05-10 20:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonały,pełen profesjonalizm,w pełni przygotowany,jasne tematy wygrania sprawy,wcześniej byłem u prawników i były to próby wygrania u niego jest natychmiastowa odpowiedź-czy jest szansa i jak wygrać.jeśli nie ma nadziei tez powie.profesjonalny i skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wel dnia: 2013-02-09 20:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Antoni Koprowski prowadził moją sprawę karną. Dzięki jego wiedzy i strategii zostałem szybko uniewinniony. Jest bardzo skuteczny. Towarzyszył mi na każdym etapie postępowania. Dzięki niemu szybko i korzystnie zakończyła się sprawa, która mogła ciągnąć się latami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-17 22:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i skuteczny a co równie ważne oddzwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-04 22:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Mec.Koprowskiego trafiłem jako do trzeciego z kolei adwokata i bardzo żałuję że tak późno. Miły , kulturalny i bez zadęcia.Widać że jest życzliwy swoim klientom i stara się prowadzić sprawę w najlepszym możliwym kierunku. Niestety czasami ma odległe terminy spotkań ale warto poczekać. Chyba lepiej korzystać z usług adwokata który ma dużo klientów i na spotkania trzeba się umawiać z wyprzedzeniem niż takiego który terminy ma natychmiast co oznacza, iż klientów nie ma - z takiego założenia wyszedłem i się nie pomyliłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2012-02-12 09:26:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Razem z doradcą podatkowym Piotrem Gelinskim prowadził moją sprawę o podatki, z tym że Mec. Gelinski prowadził postępowanie podatkowe a Mec. Koprowski sprawę karną. Ich ścisła współpraca okazała się bardzo przydatna szczególnie dla kwestii karnej. Niekorzystne konsekwencje zostały sprowadzone do minimum. Myśle że więcej nie dałoby sie osiągnąć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wladyslaww dnia: 2011-12-18 21:56:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry taktycznie. Przekonał mnie aby dowód świadczący o braku wiarygodności świadka przedstawić pod sam koniec procesu chociaż wiązało się to z dłuższym przetrzymywaniem kaucji. Tak jak wcześniej byłem dla sędziego "oskarzonym" tak po przedstawieniu tego dowodu byłem już "panem oskarżonym". Efekt był korzystny dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: step dnia: 2011-10-23 11:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pasjonat. Pojechał ze mną na miejsce wypadku i zrobił zdjęcia drzewa na którym rozbiłam auto. Potem następnego dnia w trakcie rozprawy pokazał zdjęcia sędziemu i ten powołał nowego biegłego. Efekt- nowy biegły orzekł że mówiłam prawdę i wyrok mógł być tylko jeden - uniewinnienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-19 22:38:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i punktualny. Powiedział jakie dokumenty mam dostarczyć i złożył je w sądzie i sędzina warunkowo umorzyła mi postępowanie. Gdyby nie jego mediacja z pokrzywdzonym i gdyby go tj. pokrzyqdzonego nie przekonał do tego aby poparł wniosek o warunkowe umorzenie to pewnie się nie udało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marekw dnia: 2011-09-16 14:56:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją