Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Tomasz Wojtalik

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-800 Zabrze Pl. Warszawski 5/3
Telefon: 324113960 Kom. 501436088 Fax: 327186949
Adres e-mail: kancelaria(małpa)wojtalik.com.pl
Strona internetowa: www.wojtalik.com.pl
Opis działalności: Kancelaria prawna świadcząca usługi dla osób indywidualnych i przedsiębiorców Słowa kluczowe: rozwody, alimenty, sprawy rodzinne, sprawy karne, tymczasowe aresztowanie, spółki, umowy handlowe, windykacja, negocjacje, mediacje, zprawy cywilne, sprawy o zapłatę, dochodzenie należności

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 596
Data utworzenia profilu: 2016-11-29 13:57:29
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-05 14:03:04 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Tomasz Wojtalik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, pracowity, godny zaufania, godny polecenia - sprawa ciągnąca się od kilku lat została definitywnie i pozytywnie, oczywiście, zakończona wciągi kilku tygodni.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: N/A
Opinia dodana przez: Ika dnia: 2017-07-04 20:34:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność być klientem Pana Tomasza Wojtalika i mogę go śmiało polecić, współpraca układała się bardzo dobrze. Wszystko zostało za mnie załatwione gdyż na stałe przebywam za granicą było dla mnie istotne żeby wszystkie sprawy zostały załatwione przez kogoś na miejscu. Sam informował mnie o postępach w sprawie i następnych krokach. Nie wyobrażam sobie by można było to zrobić lepiej. Szczerze rekomenduje jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek M dnia: 2017-04-10 00:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki profesjonalizm i zaangażowanie.Dobry kontakt i współpraca z klientem.Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: iwona dnia: 2017-04-08 22:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystając z okazji chciałbym się podzielić refleksją/opinią n/t współpracy z Panem mec. Tomaszem Wojtalikiem. Otóż przez długi czas miałem pewien problem z pogranicza prawa pracy i prawa administracyjnego. Prawnicy, których odwiedziłem twierdzili, że sprawa jest z góry skazana na niepowodzenie i żaden z nich nie podjął się jej prowadzenia. Dopiero mec. wojtalik stwierdził, że istnieją duże szanse na wygraną w sądzie. Jak się finalnie okazało miał całkowitą rację. W mojej ocenie sprawę moją i analogiczne sprawy kilku innych znanych mi osób, poprowadził w sposób profesjonalny i co najważniejsze z pozytywnym finałem. Na bieżąco informował mnie też o aktualnym stanie przedmiotowej sprawy. co mogę jeszcze napisać? Jestem po prostu w pełni zadowolony z profesjonalnej obsługi i partnerskiej współpracy z Panem Mecenasem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Kuczka dnia: 2017-04-08 15:16:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, bronił mnie w sprawie karnej. Od początku do końca pilnował wszystkiego, jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R dnia: 2017-03-23 14:02:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas reprezentował mnie w sprawie rozwodowej w Katowicach, sprawa zakończyła się szybko i tak jak oczekiwałam, kontakt bez problemu, jak nie odbierał telefonu to później oddzwaniał. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-10 14:20:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Wojtalik od pół roku osługuje moją firmę budowlanę,przejął na siebie problemy z podwykonawcami i pomaga z inwestorami. Krótko i profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogusław B. dnia: 2016-11-29 23:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Pan mecenas jest świetnym fachowcem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin M. dnia: 2016-11-29 13:59:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją