Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Elżbieta Piskorska

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-004 Lublin Narutowicza 27/3
Telefon: 81 44 10 940 Kom. 666 317 449 Fax: 81 44 10 940
Adres e-mail: elzbieta.piskorska(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.piskorskaelzbieta.pl
NIP:
686 156 95 26
Opis działalności: Pomoc prawna oraz reprezentacja klientów głównie w sprawach rodzinnych, karnych, odszkodowawczych Słowa kluczowe: adwokat lublin, kancelaria adwokacka lublin, adwokat lublin rozwód, adwokat lublin sprawy karne, skuteczny adwokat, dobry prawnik lublin

Ocena: 100% pozytywna 35x

Jakość usług: 100% wysoka 35x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 32x
Ceny usług: 100% niskie 23x 6x
Ilość opinii w serwisie: 35
Ilość odsłon profilu firmy: 5807
Data utworzenia profilu: 2014-04-14 18:23:24
Data ostatniej aktualizacji: 2017-09-14 19:56:57 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Elżbieta Piskorska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem rzetelności i profesjonalizmu Pani Adwokat. Wszelkie niejasności i wątpliwości co do sprawy rozwodowej były wyjaśnianie w przystępny i zrozumiały sposób. Wynik sprawy jest dla mnie bardzo satysfakcjonujący. Bardzo DOBRY kontakt, ustalanie dogodnych terminów oraz ogromne zaangażowanie w trakcie spotkań jak i w całym okresie prowadzenia sprawy. W czasie współpracy wykorzystanie każdej możliwej formy kontaktu.Naprawdę z pełną odpowiedzialnością Polecam.Norbert Mitrut
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 2017-08-16 22:48:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Elżbieta Piskorska prowadziła sprawę bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Mogłam jej zaufać w 100%. Była przygotowana na wszystko i mnie nie zawiodła. Mogę ją polecić każdemu bo bez jej pomocy nigdy bym sobie nie poradziła. Z jej pomocą każda sprawa będzie wygrana. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cecylia dnia: 2017-07-06 14:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas bardzo fachowo i szybko poprowadziła moją sprawę. Wygrana w pierwszej instancji. Zawsze ma czas dla klienta i sprawnie odpisuje na sms lub maila jeśli nie może w danym momencie odebrać telefonu. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ernest dnia: 2017-05-29 11:30:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wykazała duże zaangażowanie, jest adwokatem z powołaniem. Sprawa została pozytywnie załatwiona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-04-06 09:38:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła sprawę bardzo profesjonalnie. Dzięki jej podejściu do mojej sprawy byłem spokojny. Jest rzetelna.Na bieżąco mogłem być z nią w kontakcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Szubstarski dnia: 2017-03-28 13:56:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo przykładna i sumienna. Zajęła się sprawa, wcześniej spartaczoną przez innego adwokata, (podkreślam ,że była to sprawa bardzo trudna). Zawsze informowała nas na bieżąco, ogromne zainteresowanie i zaangażowanie z jej strony.Jesteśmy z mężem bardzo wdzięczni i dziękujemy za pomoc. Jeśli kiedyś będziemy potrzebować pomocy prawnej , nie znam lepszej i bardziej profesjonalnej osoby. serdecznie POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2017-03-22 16:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat ElZbieta Pisarska jest wyjątkowo prfesjonalną osobą.Miałem doczynienia z paroma osobami z tej branży i zawsze było to samo ;"proszę pani sprawa jest do wygrania ale..." natomiast w tym przypadku zostałam jasno poinformowana co ,jak, kiedy i ile. Zawsze dostępna dla mie jako klijętki jak i informowana o przebiegu sprawy na bieżąco o tym co się dzieje, zwłaszcza że jestem z Wrocławia. Sprawa zakończyła się pomyślnie a dotyczyła nie odprowadzania podatku z akcyzy na wyroby tytoniowe. Dziękuje bardzo serdecznie pani i serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-11 19:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest niezwykle rzetelną i sumienna osobą o dużej wiedzy i zaangażowaniu. Zawsze dostępna dla klienta, uczciwa, kompetentna, a ponadto sympatyczna. Serdeczne podziękowania i pozdrowienia zarówno dla Pani Mecenas jak i Pana Macieja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2016-10-28 22:05:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% zadowolenia tzn.wygrana sprawa ! Profesjonalne podejście do sprawy. Jeśli kiedykolwiek będę musiała ponownie skorzystać z usług prawnika to na pewno będzie to mecenas Piskorska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: we dnia: 2016-10-18 21:01:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Elżbieta Piskorska jest rzetelna i sumienna dzięki czemu trudna sprawa zakończyła się wygraną.Na bieżąco informowała o przebiegu sprawy tłumacząc wszystko. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mk dnia: 2016-10-18 12:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mec.Piskorska jest osobą rzetelną,wyrozumialą i konsekwentną w swoim dzialaniu.Pani mecenas na bieząco informuje o ,postępach w sprawie.Zajmuje się swoim klientem od początku do końca.Profesjonalna i konkretna obsluga.Odwaznie bronila do końca w sprawie karnej,choć sprawa wydawala się beznadziejna skończylo się sukcesem.Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2016-07-31 18:22:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MECENAS ELZBIETA PISKORSKA TO BARDZO DOBRY ADWOKAT SUMIENNA PERFEKCYJNA POD KAZDYM WZGLEDEM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M dnia: 2016-07-22 00:22:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie poprowadzone sprawy. Zarówno ograniczenie praw jak i alimenty. Sprawy zakończone na pierwszych terminach. Pani Elżbieta jest bardzo sympatyczna,kompetentna i godna polecenia. Dziękuję serdecznie Pani Elżbiecie i Panu Maciejowi,który był świetnie przygotowany do spraw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2016-03-16 12:24:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej pozytywna opinia dla pani mecenas za przeprowadzoną sprawę rozwodową z satysfakcjonującym dla mnie finałem, szybko sprawnie solidnie i profesjonalnie. Pozdrowienia dla pani Elżbiety oraz pana Macieja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mariusz L. dnia: 2016-01-16 02:17:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Mecenas moja sprawa rozwodowa skończyła się sukcesem. Wszystkie wnioski które zgłosiłyśmy zostały rozpatrzone na naszą korzyść . Oprócz tego że Pani Mecenas jest super adwokatem to do tego super osoba dzięki której rozwód nie był taki straszny.Polecam wszystkim bardzo bardzo bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina Świeczak dnia: 2015-12-23 08:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia jak najbardziej pozytywna. Pani Mecenas Elżbieta Piskorska prowadziła niedawno moją sprawę rozwodową. Pełen sukces! Skończyło się na jednej rozprawie. Pani Mecenas jest bardzo kompetentną osobą, a przy tym niezwykle sympatyczną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-12-07 14:01:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybierając Panią Mecenas kierowałem się również opiniami na tym portalu.Zdecydowanie polecam.Bardzo dobry kontakt osobisty.Sprawę rozwodową poprowadziła bez większego stresu dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2015-12-02 13:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko działa i ma dużą wiedze. Miałem skomplikowaną sprawę karną. Świetnie robiła ten przypadek na części pierwsze, dzięki czemu szybko wyszedłem z aresztu i już tam nie wrócę. Jeszcze raz Pani dziękuję! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MaksymilianN. dnia: 2015-10-13 16:00:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, skutecznie,zawodowo! Pani Mecenas na bieżąco informowała mmnie o postępach w sprawie. Jest cierpliwa i zrozumiale potrafi wytłumaczyć zawiłości prawne. Sprawa wygrana. Cel został osiągnięty. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam P. dnia: 2015-08-31 11:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest osobą rzetelną,kompetentną,rzeczową, miłą, wyrozumiala i konsekwentną w swoim działaniu. Oczywiście kompleksowo i z sukcesem poprowadziła moją sprawę rozwodowa. Kontakt wzorowy. W 100% polecam współpracę z Pania mecenas i dziękuję za wyrozumiałość i wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B dnia: 2015-08-22 15:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę rozwodową, oczywiście z sukcesem, jest osobą otwartą, spotkania i rozmowy telefoniczne odbywały się bez pośpiechu,na bieżąco jest się poinformowanym o przebiegu sprawy. Prowadzi sprawę wykorzystując wiedzę prawną i zachowania poszanowania godności człowieka, o której tak łatwo możemy zapomnieć przy towarzyszących emocjach podczas toczącej się sprawy i zapomnieć kim jesteśmy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-06-06 08:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam kancelarię adwokacką mec. Piskorskiej. I potwierdzam te wszystkie pozytywne opinie na jej temat. Mec. Piskorska zajmuje się swoim klientem od początku do końca. Profesjonalna pod każdym względem, a przy tym nie popisuje się swoją wiedzą, jak inni. Po prostu działa. A przy tym jest piękną kobietą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz P. dnia: 2015-05-09 07:20:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam za sobą kilka rozpraw z drogimi i znanymi w Lublinie adwokatami (z marnym skutkiem finalnym), toteż na pierwsze spotkanie z panią Piskorską szłam z rezerwą. Wrażenie, jakie na mnie zrobiła potwierdziło się przy kolejnych rozmowach. Niezwykle kompetentna, rzeczowa, zaangażowana w sprawę do końca. Cierpliwie tłumaczy, podaje możliwe rozwiązania sprawy. Purytańska wręcz uczciwość. Nie naciąga na usługi, jak robią to inni adwokaci. Zawsze oddzwania, jak nie może odebrać telefonu. Dopytuje o sprawę. A przy tym bardzo kulturalna i wyrozumiała dla niewiedzy klienta. To pierwszy adwokat, przy którym czułam się szanowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mak dnia: 2015-05-04 20:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest absolutnie doskonała w swoim fachu! Jest to osoba właściwa, na właściwym miejscu; konkretna, rzeczowa, bardzo zaangażowana w swoją pracę i niesamowicie SKUTECZNA!Zawsze ma czas, żeby wysłuchać, szczegółowo wyjaśnić najdrobniejsze wątpliwości i uspokoić. Muszę dodać, że Pani Mecenas jest niezwykle kulturalną, a przy tym bardzo kontaktową osobą. Czułam ogromny komfort, ponieważ zawsze, kiedy miałam pytania, bądź wątpliwości, mogłam bez obaw kontaktować się z P. Mecenas. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SG dnia: 2015-03-11 13:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas bardzo skuteczna i rzeteln jako obrońca z urzędu i z wyboru.Walczy do końca o sprawy swoich klientów dzięki wiedzy i wnikliwości w szczegóły doprowadziła do mojego uniewinnienia.Polecam w sprawach karnych i jeszce raz serdecznie dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr.Ż dnia: 2015-03-06 21:57:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas - rzeczowa,bardzo cierpliwa, wnikliwa o wysokiej kulturze osobistej. Udzieliła fachowej porady,która mnie satysfakcjonuje. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rodzic dnia: 2015-02-16 16:21:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas udzieliła mi bardzo konkretnej i fachowej porady w sprawie pracowniczej. Zaangażowana w swoją pracę i bardzo sympatyczna. Polecam! Polecił mi ja znajomy, któremu prowadziłą sprawę karną i też był bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-02-01 16:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa z ustawy o przeciwdzialaniu narkomanii. Pani mecenas miala tylko jeden dzień by zapoznać się ze sprawą, mimo to zakończyła ją pełnym sukcesem.Duże zangażowanie, bardzo rzetelna i miła obsługa, obszerna wiedza oraz zrozumienie dla klienta to rzeczy które niezwykle pozytywnie mnie u niej zaskoczyły. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G. dnia: 2014-12-18 13:46:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli szukacie Państwo świetnego, skutecznego, rzetelnego, zaangażowanego w sprawy swoich klientów adwokata.. To jest dobry adres! Konkretna, bardzo profesjonalna, SKUTECZNA! Walczy do końca, nie odpuszcza. Zawsze lojalna, ma czas by wysłuchać, doradzić, uspokoić. Zawsze można na Nią liczyć. Na szacunek i czas dla klienta. Polecam z całego serca w sprawach karnych i dziękuję jeszcze raz Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: w. dnia: 2014-11-21 18:04:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas posiada wszystkie cechy dobrego adwokata: jest skuteczna, kompetentna, uczciwa, z wysokim poziomem kultury osobistej. Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza. Zawsze doradzi, zawsze pomoże .Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna H. dnia: 2014-10-28 12:55:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i konkretna obsługa. Rzetelne zainteresowanie moją sprawą i zrozumienie klienta. Odważnie broniła moich interesów, choć sprawa wydawała się beznadziejna skończyła się uniewinnieniem. Polecam wszystkim w szczególnosci w sprawach karnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-08-26 20:32:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową.Jest niezwykle kompetentną i rzeczową osobą.Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-07-07 21:24:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Pani Mecenas prowadzi moje sprawy od kilku lat. Są to sprawy rodzinne - od alimentów po władzę rodzicielską . Rzetelność, zaangażowanie, uczciwość po prostu pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony z usług. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-04-27 22:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i konkretna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2014-04-27 12:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest niezwykle konkretna,skuteczna, uprzejma i posiada ogromną wiedzę. Zwróciłem się do niej ze sprawą o odszkodowanie i ku mojemu zaskoczeniu uzyskała je już na etapie przedsądowym. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof N. dnia: 2014-04-14 18:40:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją