Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BrzyskiMeble

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 01-100 Warszawa warszawa Wincentego Pola 32
Telefon: 534380557 Kom. 534380557 Fax: 534380557
Adres e-mail: biuro(małpa)brzyskimeble.pl
Strona internetowa: Wincentego Pola 32 a
Opis działalności: Projektuje oraz wykonuje wszelkiego rodzaju meble na wymiar-Kuchnie, Szafy, Meble łazienkowe i inne na wymiar Słowa kluczowe: meble kuchenne, szafy wnękowe, meble na wymiar, meble łazienkowe, meble biurowe, inne usługi stolarskie-Warszawa, Meble360

Ocena: 94% pozytywna 17x 1x

Jakość usług: 94% wysoka 17x 1x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 17x 1x
Ceny usług: 100% niskie 13x 5x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 6373
Data utworzenia profilu: 2015-01-10 18:53:27
Data ostatniej aktualizacji: 2017-09-01 14:33:14 

Opinie o BrzyskiMeble

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry stolarz. Sumienny, terminowy i dokładny. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Bezproblemowy kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Ziober dnia: 2017-09-07 13:14:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u Pana Tomasz meble do łazienek, zlecenie zostało zrealizowane bardzo rzetelnie, meble przyjechały w terminie, montaż przebiegał bardzo sprawnie i czysto. Meble są wykonane perfekcyjnie. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda P. dnia: 2017-07-12 19:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u Pana Tomasza meble biurowe, etap realizacji na najwyższym poziomie, bardzo podobało mi się początkowe podejście, projekty były wykonywane wiele razy, za każdym razem Pan Tomasz wykazywał bardzo duże zaangażowanie, w przeciwieństwie do innych firm. Wielki profesjonalizm i oddanie Pana Tomasza. Meble wyglądają rewelacyjnie. Dziękuję i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata T. dnia: 2017-03-16 10:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabudowa kuchni oraz szafki łazienkowe zostały wykonane zgodnie z projektem i w terminach wstępnie uzgodnionych. Pełny profesjonalizm wykonawcy, doradztwo na etapie projektowym. Zabudowa wykonana bardzo starannie , montaż szybki i sprawny, ceny przystępne. Solidny fachowiec , polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz S. dnia: 2017-02-15 20:04:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz wykonał dla mnie wszystkie meble do mojego mieszkania, jako jedyny z wielu firm które brały udział w konfrontacji okazał się najbardziej godny zaufania. Po kilku tygodniach nastąpił montaż mebli. Kuchnia oraz szafy zostały wykonane bardzo profesjonalnie. To co najbardziej mnie urzekło, to sam fakt podejścia od samego początku, projekty były wykonywane wiele razy, aż do momentu pełnej satysfakcji. Wielkie słowa uznania z mojej strony, to rzadko spotykane cechy u człowieka który wykonuje swój zawód.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 2016-09-18 18:17:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia jest wyrazem podziękowania dla Pana Tomasza, kuchnia którą zamówiłem była bardzo trudna do zaprojektowania ze względu układu mieszkania, po analizie i kilku propozycjach wizualizacji udało się uzyskać rewelacyjny efekt. Pan Tomasz wykonywał kuchnie mojemu znajomemu i byłem przekonany o profesjonalizmie, ale dopiero byłem pod bardzo dużym wrażeniem podczas montażu, w trakcie montażu malowałem swoje mieszkanie i miałem przyjemność widzieć jak przebiegają prace, w mojej ocenie jest to połączenie pasji i zawodowej pracy, Pan Tomasz jest aż przesadnie estetą, perfekcjonistą. Meble wykonał wzorowo, sprzęt którym pracuje jest z najwyższej półki. Polecam zdecydowanie i z czystym sumieniem. Dziękuję za takie podejście i wykonanie mebli Panie Tomaszu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz M. dnia: 2016-01-09 11:13:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan bardzo niesłowny. Po przygotowaniu i akceptacji wyceny mieliśmy dostać projekt. Niestety Pan kilkakrotnie nie dotrzymywał umówionego terminu dostarczenia projektu. Kontakt z nim utrudniony bo najczęściej nie odbierał od nas telefonu. Zrezygnowaliśmy z jego usług bo stwierdziliśmy, że szkoda nerwów na współpracę z tak niesłownym człowiekiem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-02 19:26:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również dołączę swoje słowa uznania dla Pana Tomasza, zamówiłam szafy wraz z meblami dla córki, meble są wykonane bardzo dokładnie, od samego początku wykazywał się Pan Tomasz pełnym profesjonalizmem, w trakcie montażu byłam pod wielkim wrażeniem, najbardziej byłam zaskoczona faktem w jakim stanie zastałam mieszkanie i meble, wszystko czyste i umyte, bardzo polecam usługi Pana Tomasza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-10-11 19:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz bardzo rzetelnie podchodzi do swojej pracy. Wykonał kuchnię w 100 % tak jak ją sobie wymysliłam i wymarzylam. Ponadto zasugerował rozwiazania kilku kwestii, które okazały się być idealne. Jestem bardzo zadowolona. Poza kuchnią zamówiłam także garderobę, szafkę łazienkowa oraz blat do gabinetu- tutaj także nie mam żadnych zastrzeżeń -wszystko tak jak chciałam. Polecam usługi Pana Tomasza wszystkim niezdecydowanym- na pewno będziecie zadowoleni. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2015-08-06 15:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz zasługuje na najwyższą notę, solidny fachowiec, służy radą i pomocą od momentu przedstawienia projektu do zakończenia prac. Pomimo zmęczenia zawsze uśmiechnięty człowiek, zawsze znajdzie zawsze czas na chwilę rozmowy. Wykonane drzwi przesuwne zachwycają wszystkich. Solidność, terminowość i umiarkowane ceny to motto Pana Tomasza. Dziękuje serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefania dnia: 2015-06-23 22:51:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Pana Tomasza. Wykonane meble są naprawdę super. Wszystko fachowo i na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2015-06-16 03:49:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz Brzyski to swietny fachowiec , doswiadczony stolarz i bardzo porzadny czlowiek. Z czystym sumieniem moge KAZDEMU polecic jego prace poczawszy od projektu na wykonaniu skonczywszy . Mieszanka tych wszytskich pozytywow jest dzis wielka zadkoscia szczegolnie w branzy budowlano-uslugowej i szczegolnie w Warszawie .Dlatego prodkrelam z cala premedytacja jak i wielka satysfakcja i przyjemnoscia ,ze Pan Tomasz Brzyski zasluguje na najwyzsze noty w tym co robi , jak robi i jak traktuje klienta !!! Jestesmy klientami bardzo wymagajacymi i nasze zlecenia nie nalezaly do latwych ,praca i styl pracy Pana Tomka przerosly nasze oczekiwania .Na pewno my i wszyscy nasi znajomi beda korzystac z uslug Brzyski Design.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Maja P dnia: 2015-05-04 16:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz wykonał dla mnie zabudowę do kuchni oraz szafkę łazienkową. Współpraca z Panem Tomaszem to czysta przyjemność. Przede wszystkim słucha co Klient ma do powiedzenia - jakie są jego oczekiwania. Przy mojej wizji mebli zaproponował dużo praktycznych rozwiązań dzięki czemu efekt końcowy okazał się lepszy niż zamierzony. Zabudowa jest wykonana bardzo starannie i estetycznie, Pan Tomasz dokłada wszelkich starań, aby wszystko było tak jak należy. Efekt końcowy : rewelacyjny. Montaż również przebiega bardzo sprawnie. Bardzo solidny fachowiec, zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacja niepotrzebna.
Opinia dodana przez: Anna W. dnia: 2015-04-24 11:06:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj moja kuchnia została zakonczona. Wsystko wygląda bardzo fajnie. Prace wykonane terminowo i w bardzo przystępnej cenie. Profesjonalizm p. Tomka godny polecenia innym klientom. Wiele cennych wskazówek wykonawcy spowodowało że efekt końcowy bardzo pozytywnie zaskakuje. Polecam skorzystanie z uslug Brzyski Design. Ja juz chwalę się moim znajomym. Pozdrawiam. Robert
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Antosik dnia: 2015-03-18 18:01:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej potwierdzę opinie przedmówców, zamawiałam meble kuchenne u Pana Tomasza, to rzadkość by spotkać tak oddaną osobę swojej dziedzinie. Jestem bardzo zadowolona z usług i wykonanych mebli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2015-03-07 11:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia jest wyrazem wielkiego zadowolenia z usług Pana Tomasza Brzyski, zamówiłam meble kuchenne na wymiar, projekt który dostałam spełnił moje oczekiwania a gdy kuchnia przyjechała do mieszkania i po kilku dniach dostałam informację by przyjechać na odbiór byłam zachwycona efektem końcowym. W moim mniemaniu oceniam na pełne profesjonalne podejście. Jest moja kuchnia w galerii na stronie, prawda że piękna. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1564907080422896&set=ms.c.eJxFzNsNwDAMQtGNKvwA2~%3Bsv1ipR0t~_jC0blQPQoypuPLSg00r1HByw34EJ80ZD1FxvuJGydQi8ZBxSR.bps.a.1564906490422955.1073741842.100007108564270&type=1&theater
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota A. dnia: 2015-01-22 12:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz wykonał dla mnie zabudowę kuchni, kuchnia jest wykonana bardzo dokładnie, od samego początku okazał się profesjonalistą i doradził mi w jaki sposób należy ją wykonać. Jestem nią zachwycona i serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-01-18 11:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Pana Tomasza, wykonał mi kilka szaf i meble dla dzieci. Od samego początku było profesjonalne podejście do sprawy, dostałam szczegółowy projekt 3D i za 4 tygodnie odbył się montaż mebli. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-01-11 12:47:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją