Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Astren Serwis Komputerowy

Zawód: komputery - naprawa, serwis Informatyk 
Adres: Małopolskie, 30-383 Kraków biuro@astren.pl Skośna 12
Telefon: Kom. 691324016
Adres e-mail: biuro(małpa)astren.pl
Strona internetowa: http://www.astren.pl/
NIP:
6762534588
Opis działalności: Firma Astren zajmuje się kompleksową naprawą laptopów i komputerów PC. Słowa kluczowe: serwis komputerowy kraków, serwis laptopów kraków, odzyskiwanie danych kraków, opinie

Ocena: 100% pozytywna 38x

Jakość usług: 100% wysoka 32x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x
Ceny usług: 100% niskie 19x 6x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 6284
Data utworzenia profilu: 2013-07-09 12:43:10
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-30 21:29:31 

Opinie o Astren Serwis Komputerowy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Astren - firma, która naprawiła laptopa, którego nikt przez dwa lata nie umiał naprawić. Błyskawicznie, miło, rzetelnie, profesjonalnie. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie miałam szansy się dowiedzieć jak działa reklamacja, bo nie było co reklamować :))
Opinia dodana przez: kk dnia: 2016-02-24 01:03:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w dniu 13.11.2015 zadzwonilam do serwisu \"astren\" z prosba o usuniecie blokady internetu w laptopie.p.programista przyjechal o uzgodnionej wczesniej godzinie - sprawnie i szybko usunal usterke. jestem bardzo zadowolona z profesjonalnie wykonanej uslugi w umiarkowanej cenie. polecilam wasza firme moim znajomym i bede to robic w przyszlosci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna Tomaszewska dnia: 2015-11-19 18:17:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoby pracujące w tej firmie są bardzo kompetentne i znają się na tym co robią. Jestem bardzo zadowolona bo pomoc uzyskałam ekspresowo i problem został rozwiązany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2015-11-17 17:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie odzyskania bardzo dużej ilości cennych zdjęć z dysku przenośnego zostało wykonane w pełni profesjonalnie oraz w wyznaczonym terminie. Potencjał techniczny firmy Astren gwarantuje wysoki poziom wykonania usług .Firma ta oferuje ponadto dojazd do klienta, co jest niezmiernie wygodne dla osób zapracowanych . Tym samym składam raz jeszcze podziękowania za wykonanie zleconych prac oraz fachową poradę w zakresie zabezpieczania danych na przyszłość. Jednocześnie polecam współpracę z firmą Astren, jako wiarygodnego i godnego zaufania wykonawcę usług w zakresie odzyskiwania danych.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Malicka dnia: 2015-09-27 21:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Astren można wszystkim polecić jako bardzo kompetentny, fachowy i co najważniejsze bardzo sumienny. Moje poważne problemy ze sprzętem zostały rozwiązane w mig i na dodatek po bardzo rozsądnej cenie. Po wielu doświadczeniach z różnymi serwisami w Krakowi, mogę śmiało napisać, że Astren to najbardziej profesjonalny serwis w mieście. Opinia: 5 gwiazdek! Albo 6, gdyby była jeszcze jedna.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew Pisz dnia: 2015-07-02 19:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa poszła sprawnie . Laptop działa . Polecam taką pomoc każdemu kto ma problem z komputerem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-01 09:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm , polecam zdecydowanie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek - K dnia: 2015-02-18 08:09:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i szybko rozwiązany problem a do tego atrakcyjne ceny i miła obsługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie zgłaszłam
Opinia dodana przez: Justyna Szczepańska dnia: 2015-01-27 23:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i profesjonalna obsługa oraz szybki kontakt. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2015-01-24 12:16:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA ASTREN z złożonego zamówienia wywiązała się profesjonalnie w bardzo szybkim terminie. Po ustaleniu i wybraniu sprzętu, został dostarczony, uruchomiony i sprawuje się bez zarzutu. Warto podkreślić rzetelność Firmy ASTREN , czas realizacji zamówienia , DORADZTWO, i pomoc w ustalaniu podzespołów do nowego komputera, a także telefoniczne "pogotowie" techniczne. Miałem juz okazję korzystać z usług tej Firmy i dlatego ponownie z Niej skorzystałem z czego jestem bardzo zadowolony i każdemu tę FIRMĘ ASTREN polecę i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Hlawaty dnia: 2015-01-18 09:45:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Inny serwis zalecił wymianę części, zwróciłem się do Astren okazało się że części można naprawić i przywrócić mój sprzęt do pierwotnego użytkowania. Jestem miło zaskoczony usługą i naprawą i podejściem do Klienta. Dziękuje i również polecam Edward Lubiszek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie zgłaszałem reklamacjii
Opinia dodana przez: Edward Lubiszek dnia: 2015-01-17 08:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług firmy ASTREN. Profesjonalnie i bez zastrzeżeń . Reinstalacja Systemu XP wymagała wiedzy i umiejętności i to zostało wykonane perfekcyjnie, szybko i solidnie. Firma godna polecenia.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiesław Wesołowski dnia: 2015-01-07 19:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna, bardzo kompetentna firma.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard Czaplicki dnia: 2014-12-26 20:00:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy fachowiec - komputer rozkręcił i zamontował nowy wentylator sprawnie i bezproblemowo. Osoba ze wszech miar godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie zgłaszałem, i jestem zadowolony
Opinia dodana przez: Michał Rek dnia: 2014-12-14 12:31:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pozytywnie a zarazem profesjonalnie oceniam pracę serwisu już niejednokrotnie korzystałam ja i moja rodzina i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAłgorzata Lichoń dnia: 2014-12-12 19:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, polecam wszystkim firmeASTREN serwis naprawde świetny potrafi szybko i solidnie uporac sie z usterka Obsluga telefoniczna nieoceniona mila i pomocna w każdej sytuacji;) Pozdrowionka dla przemilego Pana ktory mi pomógl
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Dumała dnia: 2014-12-10 21:26:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i profesjonalna firma! :-) Z pewnoscia bede polecac znajomym, przede wszystkim dlatego ze po raz pierwszy informatyk zajal sie moim komputerem kompleksowo (tzn sprawdzil wszystko od a do z) oraz dlatego ze ceny nie sa duze, normalnie za podobna uslugi w konkurencyjnej firmie policzonoby mi z 2 razy wiecej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie zgłaszałam
Opinia dodana przez: Ilona Sokolik dnia: 2014-12-02 21:46:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój laptop ulegał uszkodzeniu niestety Gwarancja się już skończyła i musiałam zwrócic się do Serwisu, akurat wybrałem Firmę Astren z uwagi na pozytywne opinie i zadzwoniłam,przyjechał fachowiec wykonał naprawę na miejscu + wymiana klawiatury sprzęt został naprawiony w przeciągu 2,3h także jestem zadowolona z serwisu z uwagi na to ze nie trzeba jeżdzic i szukac skoro serwis sam przyjezdza do domu. Serdecznie dziękuje i pozdrawiam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna K. dnia: 2014-12-02 15:18:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług Astren obsługa bez zastrzeżeń dojazd do klienta punktualnie usługę zamówiłem póżno ale i tak zlecenie zostało przyjęte i zrealizowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Serwis poczuwa się do wysokiej jakości obsługi.
Opinia dodana przez: Artur Zych dnia: 2014-11-20 01:07:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Padł mój system Windows 7. Komputer ładował system, przerywał i znowu ładował. Błędne koło. Szukając ratunku, zadzwoniłem do firmy Astren. To był dobry wybór. Przyjechał uprzejmy, młody człowiek, szybko ustalił, co należy zrobić i przystąpił do działania. Widać było gołym okiem, że to profesjonalista. Gdy zakończył, komputer dostał drugie życie. Dodam jeszcze, że całą tę skomplikowaną operację przetrwały wszystkie pliki i katalogi zapisane na dysku twardym. Pozdrawiam Astren !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie zgłaszałem reklamacji
Opinia dodana przez: Andrzej Pieczyrak dnia: 2014-11-18 08:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super serwis, miła fachowa i szybka obsługa. Zdecydowanie polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Pach dnia: 2014-11-12 14:21:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Informatyk,bardzo kompetenty z duza wiedza i b.uprzejmy.Ceny nizsze niz w konkurencji.Dokladnie wyjasnia sposob instalacji i dalsza obsluge sprzetu.Jestem zadowolona z jego uslugi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie reklamowalam
Opinia dodana przez: elzbieta dnia: 2014-11-07 19:53:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wezwałem Pana Krystiana po godzinie 20tej,gdyż mój komputer całkowicie odmówił posłuszeństwa.Byłem troche zaskoczony jego młodym wyglądem jednak od momentu gdy wzioł się do pracy mój sprzęt odżył.Co najlepsze Pan Krystian na bieżąco starał się wytłumaczyc mnie laikowi co robi w dość przystępnym języku.po jego wizycie komputer działa perfekcyjnie a co najlepsze Pan zadzwonił do mnie po paru dniach z pytaniem czy wszystko jest w porządku.Jednym zdaniem perfekcyjnie wykonana praca,cena przeciętna,pełne zaangażowanie oraz duże kompetencje.Na stałe wklepuje numer Pana Krystiana w komórke.POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Pan poczuwa się do tego co robi..
Opinia dodana przez: Krzysztof Suchodnik dnia: 2014-10-24 09:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawny, uczciwy, komunikatywny, cierpliwy, słowny( bywa, że trudno ustalić termin spotkania, ale wiem, że wynika to z nadmiaru obowiązków i klientów( to też o czymś świadczy˘?). Biorący odpowiedzialność za to, co robi i uczciwie rozliczający się za usługi.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Super :)
Opinia dodana przez: Katarzyna Junak dnia: 2014-10-16 08:01:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma godna polecenia a szczególnie p. Krystian to mężczyzna bardzo perfekcyjny w wykonywaniu swojej pracy a co się ostatnio nie zdarza o ogromnej cierpliwości do osób starszych garnących się do posługiwania się internetem jestem za a nawet więcej Zapewne w razie jakichkolwiek kłopotów z komputerem będę się zwracać do tej firmy
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata Lichoń dnia: 2014-10-10 19:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z serwisu Astren zadzwoniłem umówiłem się na wizytę Pan informatyk przyjechał punktualnie wykonał Diagnozę sprzętu,cenę podał przed wykonaniem naprawy i również mój laptop został naprawiony na miejscu. Nie musiałem nigdzie jechać i szukać serwisu. Dziękuje Jarosław
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: dobra
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2014-10-09 10:37:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, profesjonalnie, uczciwie. Dziekuje za szybka i fachowa pomoc. Polecam!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agata Dziekan dnia: 2014-09-27 17:00:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentnie, sprawnie i niedrogo. Przy okazji otrzymałem klika cennych rad i wskazówek. Mogę polecić z czystym sumieniem, mimo drobnych problemów z punktualnością :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomasz Rzepka dnia: 2014-09-25 16:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec,diagnoza przedstawiona od razu oraz cena. Naprawa wykonana na miejscu. Dzięki
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-08-18 19:00:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumienie mogę polecić usługi informatyczne,jako jedyny serwis który nie tylko oddzwonił do mnie ale przyjechał w niedziele tydzień temu na wykonanie naprawy mojego sprzętu. Punktualny i przedstawia możliwości ( za oraz przeciw ) Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-12 12:04:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i fachowa pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-25 21:45:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i profesjonalna pomoc :) Nowa drukarka , nowy kłopot jak dla mnie nie do pokonania ... Pan Informatyk zdalnie połączył się z moim komputerem i z prędkością światła w ciągu pięciu minut rozwiązał problem , który mnie zająłby 5 godzin :) POLECAM Z CAŁEGO SERCA:) Pozdrawiam i dziękuję , Agnieszka
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka Firlej dnia: 2014-04-27 18:54:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i zwięźle. Pan z serwisu jest profesjonalny, realizuje naprawy terminowo, a co najważniejsze jest mega uczciwy. Wszystkim gorąco polecam korzystanie z jego usług. Poza mną podpisuje się pod tymi słowami moja siostra oraz wujek, którzy także korzystali z jego usług.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-10-14 22:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-10-08 11:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, szybka i miła obsługa, a sprzęt działa tip-top. Polecam ten serwis bez zastrzeżeń, solidny, cierpliwy i wyrozumiały, sama przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2013-10-07 09:02:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim, którzy szukają naprawdę dobrego serwisu polecam ten. Pełen profesjonalizm,błyskawiczna i przede wszystkim miła i fachowa obsługa,a przede wszystkim niskie ceny. Jak dla mnie godni polecenia
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: SUper
Opinia dodana przez: Aleksandra Sobczak dnia: 2013-10-04 21:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Grzeczna i fachowa obsługa, zarówno przy przyjmowaniu zlecenia telefonicznie jak i przy pracy, rozsądna cena za usługę. Polecam wszystkim, którzy natrafią na problemy ze sprzętem, tak jak ja w poniedziałek rano.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna Osman dnia: 2013-07-25 09:41:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten serwis! Szybki czas reakcji od momentu zgłoszenia. Problem czyli niemożność uruchomienia komputera usunięto szybko i sprawnie. Obsługa miła i sympatyczna dla klienta. Polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2013-07-09 12:43:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją