Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Katarzyna Siwiec

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Świętokrzyskie, 25-368 Kielce Zgoda 2/12
Telefon: Kom. 694 433 846
Adres e-mail: katarzyna.siwiec(małpa)radca.prawny.org.pl
Strona internetowa: www.prawny.org.pl
Opis działalności: pomoc prawna, reprezentacja przed sądami Słowa kluczowe: radca prawny, adwokat, prawnik, porady prawne, reprezentacja w sporach sądowych, najem, pomoc prawna dla osób fizycznych i firm, spadki, spory pracownicze, nieruchomości.

Ocena: 100% pozytywna 46x

Jakość usług: 100% wysoka 32x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 100% niskie 12x 15x
Ilość opinii w serwisie: 46
Ilość odsłon profilu firmy: 2438
Data utworzenia profilu: 2015-09-21 08:35:07
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-23 08:22:51 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Katarzyna Siwiec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry, Powierzyłam Pani mecenas już drugą sprawę w swoim życiu bo jest osobą bystrą, bardzo przykładającą się do pracy, nie ogranicza się do brania pieniędzy i zapominania o sprawie - jak czytam w opiniach o innych. Profesjonalistka!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda A. dnia: 2017-11-15 12:42:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o zapłatę prowadzona sprawnie, fachowo i rzetelnie.Polecam w 100% tę panią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-07 16:39:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też polecam w sprawach ubezpieczeń.
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-04 16:56:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pzu odmówiło mi wypłaty z tytułu wypadku z absurdalnych powodów.Sprawa musiała trafić do sądu,musiałam zwrócić o pomoc do prawnika.Pani Mecenas została mi polecona przez kogoś kto miał podobne problemy i tym razem też się powiodło.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2017-10-20 23:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, rzetelny, terminowy i fachowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-17 16:29:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto skorzystać z usług sądowych tej Pani.Wiem bo skorzystałem i nie zapłaciłem dużo w porównaniu z tym ile chcieli ode mnie inni adwokaci.
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2017-10-06 18:55:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinię dodaję, ponieważ takich prawników powinno się polecać i rekomendować.
Opinia dodana przez: Zborowska T. dnia: 2017-10-01 12:21:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Siwiec jest bardzo dobra w sprawach z pracodawcami.Bardzo mi pomogła gdy zostałam niesłusznie zwolniona z pracy.Po 3 rozprawach sąd mnie przywrócił.Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-09-29 16:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też należę do grona zadowolonych klientów Pani Siwiec.Bardzo pomogła mi w sprawie z moją rodziną.Jest odważna,zdecydowana ale przy tym uprzejma.Warta polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-22 18:56:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas. To świetny fachowiec, godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2017-09-19 12:49:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziłam spółkę cywilną przez kilka lat ale po jej rozwiązaniu musiałam przed sądem rozliczać się z byłym wspólniekiem. Zajęło to kilka lat ale dzięki zaangażowaniu i wiedzy Pani prawnik udało mi się odzyskać to co mi się należało.Dziękuję raz jeszcze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2017-09-08 19:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osobą traktującą swoją pracę bardzo rzetelnie i profesjonalnie. Bardzo dobrze przygotowana, skrupulatna, zaangażowana i dyspozycyjna. W Sądzie zdecydowana i stanowcza. W stosunku do mnie bardzo serdeczna i wspierająca w tym trudnym dla mnie okresie. Jestem w pełni usatysfakcjonowana jakością usług i z czystym sumieniem mogę polecić Panią Kasię nawet w najtrudniejszych sprawach. 
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa K. dnia: 2017-08-29 14:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę rekomendować Panią Siwiec tym osobom,które mają problemy z ZUS.
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2017-08-27 17:13:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba miła i kompetentna. Posiada wiedzę i potrafi ją przekazać.Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-08-22 12:48:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią adwokat w sprawach związanych z długami!
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: C. dnia: 2017-08-17 11:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas reprezentowala mnie w sprawie o zachowek,wywalczyla ile sie tylko dało.Jest godna polecenia,rzetelna,terminowa,zawszw dobrze przygotowana do rozprawy i nie dająca sobie w kaszę dmuchać.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-08-10 20:09:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzien dobry, Korzystalam dzis z porady w sprawach spadkowych.Pani radca jest bardzo zyczliwa i kompetentna.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-08-04 18:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jezeli ktos ma problem z nieruchomosciami to polecam.Pani Siwiec doradzila mi i poprowadzila z dobrym skutkiem sprawe o zasiedzenie.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-31 16:29:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialem bardzo pilna sprawe. Obdzwonilem wiele kancelarii i albo nikt nie odbieral albo mowiono mi,ze w sobote nie pracuja.Dopiero ta Pani udzielila mi pomocy!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-07-22 22:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Mecenas wygrałam ciężki proces z moim pracodawcą. Jestem bardzo ustatysfakcjonowana i jednoczesnie szczęśliwa, że trafiłam w tak dobre ręce. Dziękuję za olbrzymią wiedzę, rzetelność i profesjonalizm :-) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna K. dnia: 2017-06-26 20:49:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowalam porady w zakresie spraw majatkowych,czytalam opinie i zdecydowalam sie na ta Pania.Nie potrafie ocenic porady bo sie na tym nie znam,okaze sie za pewien czas ale Pani wydaje sie wiedziec co mowi,jest rzeczywiscie mila i dokladnie wyjasnia przepisy.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-21 06:49:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas reprezentowala mnie przeciwko mojemu pracodawcy,ktory zmienil mi warunki pracy.Dzis zapadl wyrok,wygralam w calej rozciaglosci,dziekuje i polecam!!
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta K. dnia: 2017-06-19 09:08:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam dziś z porady w zakresie odpowiedzialności zarządu za długi w spółce. Nie mam zastrzeżeń, jestem usatysfakcjonowana.
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2017-06-14 10:57:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wierzę w opinie w Internecie. O prawnikach mam ogólnie słabe zdanie, dla mnie biorą pieniądze i na tym się ich zainteresowanie sprawą kończy, miałem niestety trochę problemów w życiu. Teraz sprawa dotyczyła egzekucji. Opinie o tej Pani mogę potwierdzić bo rzeczywiście jest solidna i słowna, nie opowiada bajek żeby zgarnąć większe pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-06-12 17:47:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas reprezentowała mnie w sporze z ubezpieczycielem, który nie chciał wypłacić mi odszkodowania i z czystym sumieniem mogę ją polecić, jest naprawdę rzetelna i widać, że zna się na tym co robi.
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2017-05-05 17:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Siwiec reprezentowała mojego ojca, gdy ZUS odmówił mu prawa do emerytury z tytułu pracy w warunkach szczególnych. Po dwóch rozprawach zapadł dla taty korzystny wyrok. Pani Siwiec dobrze przygotowała tatę i świadków do rozprawy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2017-04-03 19:13:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo pomogła mi w sporze z byłym pracodawcą. Gdyby nie ona, nie odzyskałabym nigdy pieniędzy za pracę w godzinach nadliczbowych. Pełen profesjonalizm, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-02-20 09:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mecenas Katarzyną Siwiec współpracuję od kilku lat. To rzetelna, sumienne i terminowa profesjonalistka. Posiada dużą wiedzę, którą potrafi skutecznie wykorzystać tak przed sądem powszechnym jak i arbitrażowym. nie przypominam sobie aby nie wygrała, którejś ze zleconych przez nas spraw. Polecam usługi mecenas Katarzyny Siwiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nigdy nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-02-10 09:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosilam się do Kancelarii Pani Katarzyny SIWIEC z polecenia, w celu poprowadzenia mojej dość zawikłanej sprawy podziału majątku po rozwodzie. Już od pierwszego spotkania poczułam że tej osobie można zaufać. Rzetelna i ambitna, zawsze świetnie przygotowana do sprawy i co najważniejsze bardzo merytoryczna - pełen profesjonalizm. Nie mieszkam w Polsce, ale nie stanowi to dla mnie żadnej przeszkody, Pani Mecenas jest zawsze dyspozycyjna, konsultujemy na bieżąco wszelkie sprawy drogą mailową, doskonała komunikacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Margot dnia: 2017-02-08 20:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna bardzo mi pomogla w sprawie oddziedziczonych dlugow,jest nie tylko kompetentna ale tez po ludzku mila.
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2017-02-04 15:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec, bardzo rzeczowa, pomocna i uprzejma. Będę nadal korzystać z jej usług. Przy okazji gorąco pozdrawiam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2017-01-29 19:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług Pani Mec. Siwiec i pewnie jeszcze skorzystam, bo jako przedsiębiorca oczekuję właśnie tego co otrzymałem, czyli fachowego podejścia, faktycznej oceny stanu rzeczy i możliwych rozwiązań oraz terminowości. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-26 01:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Katarzyna Siwiec jest wysokiej klasy profesjonalistką. Miałam bardzo trudną sprawę spadkową, nieuregulowaną od dziesiątek lat. Pani Mecenas zajęła się nią tak rzetelnie i sumiennie, że teraz mogę spać spokojnie. Duża wiedza, dobry warsztat i wyczucie sprawy, a przy tym bardzo niskie ceny. Polecam gorąco Panią Kasię! Świetny fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta C. dnia: 2016-12-02 21:28:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z kilku porad w sprawach majątkowych. Rzetelna, solidna, terminowa. Mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-11-22 12:26:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Katarzyna Siwiec świadczy dla mnie obsługę prawną od kilku lat. Jej pomoc prawna obejmuje zarówno bieżące doradztwo dotyczące prowadzenia spraw spółki, jak i reprezentację przed sądami powszechnymi. Podczas świadczenia usług prawnych Pani Mecenas Katarzyna Siwiec zawsze zachowuje pełen profesjonalizm połączony z dyspozycyjnością, co jest szczególnie istotne w przypadku krótkoterminowych spraw. Jej zaangażowanie w pracę zasługuje na najwyższe uznanie. Pozwala to na zachowanie w moim przedsiębiorstwie pełnego komfortu oraz pewności, co do jakości i rzetelności świadczonych usług prawnych. Dlatego z czystym sumieniem polecam usługi tego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2016-11-06 19:33:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę firmę, wykonuje meble na wymiar. Nie podpisałem żadnej umowy, zrobiłem prace, a klient nie chciał mi za nie zapłacić. Mimo, że dla mnie sprawa była beznadziejna Pani Mecenas wywalczyła dla mnie pieniądze za moją pracę. Świetny fachowiec! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2016-10-30 20:04:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z pomocy w postępowaniu sądowym z zakresu prawa pracy.Rzeczywiście mogę tą Panią polecić innym.
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-10-11 08:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas zgłosiłam się, ponieważ ubezpieczyciel nie chciał mi wypłacić odszkodowania - miałam wypadek samochodowy. Dzięki Pani Mecenas dostałam należne mi pieniądze! Szczerze polecam tego prawnika!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2016-08-01 10:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo rzeczową i konkretną osobą.Przygotowanie do mojej sprawy było skrupulatne. Jest osobą bardzo inteligentną, pracowitą, doskonale przygotowuje się do sprawy i kojarzy fakty. Pani Mecenas była ze mną w stałym kontakcie, co pozwoliło mi na szybkie podjęcie odpowiedniej decyzji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-03-10 12:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim gorąco usługi Pani Mecenas. Duży profesjonalizm, szczegółowe wyjaśnienie sprawy,jak również poświęcenie dużej ilości czasu. Ponad to Pani Mecenas jest osobą miłą, sympatyczną,o dużej wiedzy prawniczej. Polecam współpracę i mogę potwierdzić profesjonalizm i skuteczność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-07 15:33:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem w kilku drobnych sprawach związanych z prowadzoną działalnością. Radca dotrzymuje umówionych terminów, odpowiada na wiadomości i telefony.Mogę śmiało ją polecić.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PK dnia: 2016-03-04 11:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam na co dzień mieszkam w Wielkiej Brytanii. W Polsce mialem przed sądem do rozwiazania sprawę majątkową i dzięki Pani Mecenas Siwiec która wykonała rzetelnie swoją pracę odzyskalem co do mnie należało. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2016-02-23 17:15:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja teoretycznie prosta sprawa o zapłatę okazała się w sądzie dużo trudniejszą. Mimo wszystko Pani Mecenas świetnie poradziła sobie z dłużnikiem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2015-12-04 19:39:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwróciłem się z dość skomplikowanym zagadnieniem dotyczącym prawa nieruchomości i przyznam szczerze, że jestem bardzo zadowolony, że trafiłem akurat do Pani Mecenas Siwiec, która doskonale poradziła sobie z rozwiązaniem moich problemów. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: WITOLD M dnia: 2015-11-02 14:56:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Merytoryczne podejście do sprawy. Kompetentna, rzeczowa, a przede wszystkim skuteczna. Polecam Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-10-21 20:04:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna porada w odpowiedniej cenie. Pani Mecenas jest osobą bardzo zdecydowaną i konkretną.
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-10-03 13:06:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją