Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Piotr Ludwiński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-730 Katowice Panewnicka 25
Telefon: 32 321 48 78 Kom. 691 499 028
Adres e-mail: piotr(małpa)adwokatludwinski.pl
Strona internetowa: www.adwokatludwinski.pl
NIP:
9691358759
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 31x

Jakość usług: 100% wysoka 31x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 29x
Ceny usług: 100% niskie 21x 5x
Ilość opinii w serwisie: 31
Ilość odsłon profilu firmy: 4991
Data utworzenia profilu: 2014-07-22 16:42:28
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-19 21:49:35 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Piotr Ludwiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny usuniemy adwokat. Jestem bardzo zadowolony z usług. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Miśta dnia: 2017-11-29 13:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świadczone usługi przez mecenasa są na bardzo wysokim poziomie. Jest bardzo pomocną osobą. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-19 20:53:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świadczone usługi przez pana Piotra na najwyższym poziomie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.D. dnia: 2017-11-19 11:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas kolejny raz udowodnił swoją rzetelność , skuteczność i fachowa poradę prawną. Polecam serdecznie wszystkim osobą ktorę potrzebują pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamil Niewiarowski dnia: 2017-11-03 16:31:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, chciałem podsumować komentarz z 2017-01-17 13:14:48 (znajdziecie na liście). Otóż obydwie sprawy, o których wspominałem zakończyły się pełnym sukcesem - wygraną dzięki Panu Adwokatowi Ludwińskiemu. Wykazał się pełnym profesjonalizmem, oraz świetną uzasadniającą dokumenty i argumenty, mową końcową do każdej ze spraw. Jestem bardzo wdzięczny za pomoc Panie Piotrze i serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek M dnia: 2017-10-30 13:14:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świadczone usługi prawne przez Pana Piotra są na najwyższym poziomie. Zaangażowanie oraz rzetelne podejście do spraw gwarantują sukces dla zleceniodawcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NIKO dnia: 2017-08-27 13:05:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, z usług Pana Piotra korzystam już któryś raz, za każdym razem wygrywamy. To za co muszę pochwalić to indywidualne podejście do klienta, uczciwość, terminowość, wsparcie mentalne. Najlepszy Prawnik jaki mnie bronił nie pierwszy i nieostatni raz. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-08-10 18:35:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa porada udzielona bezzwłocznie, sprawa rozwiązana pozytywnie w najlepszy możliwy sposób, bardzo dobry kontakt z Panem Piotrem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-01 15:02:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Piotr Ludwiński prowadził dla mnie bardzo ważną sprawę. Na każdej rozprawie świetnie przygotowany. Podejście do tematu bardzo sumienne. Człowiek z ogromną wiedzą i wielkim sercem. Przekonałam się, że z takim Mecenasem niemożliwe staje się możliwe. Nie odpuszcza. Wulkan energii i świetnych pomysłów. Z pełną odpowiedzialnością polecam Pana Piotra Ludwińskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-24 09:46:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Ludwiński wygrał dla mojej mamy dwie sprawy, które jak myślałem z góry skazane są na porażkę. Była to prawdziwa walka Dawida z Goliatem. Sumienne, wnikliwe podejście do sprawy oraz zaangażowanie Pana mecenasa doprowadziło do spektakularnego zwycięstwa. Panie mecenasie, bardzo Panu dziękuję w imieniu mamy i swoim. Wszystkim którzy potrzebują prawdziwego fachowca polecam Pana Piotra Ludwińskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sławomir Domozych dnia: 2017-02-25 19:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa. Sprawa szybko zaczęta i jak tylko było to możliwe pozytywnie zakończona. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Badurak dnia: 2017-02-24 09:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat prowadzi dla mnie już dwie sprawy i muszę przyznać, że konkretnie zmierza do celu aby osiągnąć zamierzony efekt czyli wygraną sprawę. W przypadku gdy nie ma możliwości wygrania "nie mydli oczu" - doprowadza do jak najkorzystniejszego rozwiązania dla klienta. Konkretne i rzeczowe podejście oraz terminowość, a przy tym skuteczność! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek M. dnia: 2017-01-17 13:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pewno będę polecał Pana Piotra znajomym. Uważam, że jest konkretny, dobrze zorganizowany i wykonuje swój zawód z oddaniem. W trakcie prowadzenie mojej sprawy był dla mnie dużym oparciem.Wysoka skuteczność z ogromną wiedzą, kultura osobista, niezwykła charyzmą i empatia mogą i gwarantują sukces. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Kancelaria godna polecenia.Jeszcze raz dziękujemy Panu Piotrowi za owocną współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2016-12-29 13:48:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Mecenasa Piotra Ludwińskiego, jest bardzo ambitnym młodym i bardzo zaangażowanym adwokatem. Moją sprawę załatwił szybko i skutecznie. Polecam bardzo gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Syposz dnia: 2016-09-05 19:04:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piotr Ludwiński to bardzo dobry adwokat, młody, ambitny, wyrozumiały, świetnie wykształcony. Pomógł mi w bardzo trudnej sprawie. Mecenas wiedział jak trudna jest to sprawa a mino to podjął się jej i co najważniejsze wygraliśmy. Jestem bardzo zadowolony z Pana Mecenasa. Polecam każdemu kto potrzebuję pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-06-14 15:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Korzystałem z usług pana Mecenasa dwukrotnie i za każdym razem jakość jego usług była doskonała , czasowa i rzetelna. Cene usług również była bardzo kożystna w porównaniu do innych kancelarii. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Niewiarowski dnia: 2015-10-06 10:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam pana PIotra Ludwińskiego.W komentarzu tym określę się krótko i pozytywnie.Jest uczciwy , rzetelny ,bardzo dobry kontakt telefoniczny,fachowiec w swojej dziedzinie i skuteczny.Dzięki niemu wygrałem bardzo rzadką i nietypową sprawę.Jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-08-25 23:50:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Piotra Ludwińskiego jako skutecznego, fachowego i rzetelnego adwokata. Uczciwy i konkretny zawsze dobry kontakt tel. Bardzo wiele mi pomógł, kierują nim zawodowe ambicje a nie pieniądze. Serdecznie polecam właśnie tego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 2015-08-19 11:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawodowo i profesjonalnie podejście do sprawy. Z pełnym zaangażowaniem i bardzo dużą skutecznością rozwiązywanie spraw. Fachowo i po ludzku przekazywanie informacji o przebiegu toczącej się sprawy. Bardzo dobry kontakt. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta Konieczny dnia: 2015-08-10 10:40:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Piotra jako solidnego adwokata. Do sprawy podszedł bardzo rzeczowo. Po przeprowadzeniu wywiadu, stworzył profesjonalny wniosek. Pismo było odzwierciedleniem moich potrzeb dotyczących sprawy. Wszystko odbyło się w bardzo miłej atmosferze. Z Panem Piotrem miałem bardzo dobry kontakt telefoniczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2015-05-14 14:43:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, rzetelna pomoc prawna. Naprawdę skuteczny adwokat, dzięki któremu odzyskałem pieniądze. Serdecznie polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-15 16:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Ludwinski to specjalista w swojej dziedzinie najwyższych lotow. Laczy w sobie ogromna wiedze, zmysł prawniczy i zwykla ludzka poczciwości. Jeśli kiedykolwiek jeszcze będę potrzebowala pomocy prawnej, powierze swóje sprawy tylko i wyłącznie Jemu!! jest bardzo solidnym prawnikiem, ogromnie zaangażowanym w sprawy których się podejmuje, a podejmuje się widzac szanse na ich szczesliwe zakończenie. Kieruja Nim zawodowe ambicje a nie pieniądze, jest uczciwy i bardzo skrupulatny. Ma w sobie wszystkie te cechy, które sprawiają ze klient czuje się bezpieznie. z całym przekonaniem polecam Piotra Ludwinskiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-03-04 14:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z całą odpowiedzialnością polecić pana mecenasa Piotra Ludwińskiego wszystkim, moją sprawę załatwił szybko i skutecznie sam załatwiał wszelkie formalności bez angażowania mojej osoby wszelkie porady prawne były wyczerpujące i jasne.Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paluch Grzegorz dnia: 2015-03-03 14:35:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny adwokat. Na sali sądowej aktywny i waleczny. Bardzo podobało mi się indywidualne podejście do mojej sprawy. Dzięki niemu odzyskałem swoje pieniądze. Polecam mecenasa z ręką na sercu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2015-01-07 12:50:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Precyzyjny fachowiec, naukowiec, humanista, sprawnie wyciągający wnioski z oceny sytuacji. Świetnie argumentujący swoje opieni , zdanie. Porusza się świetnie po meandrach sztuki adwokackiej, uczciwy, konkretny, szybki w decyzjach, dobrze humanistycznie nastawiony do klienta. Młody zdolny. Więcej takich osób, a wymiar prawa działałby sprawniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: beateatr dnia: 2015-01-01 22:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Ludwiński godny polecenia. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2014-11-05 18:55:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dłuższego czasu korzystam z usług pana adwokata. Poświęca dużo czasu na dogłębne rozpoznanie sprawy. Zawsze mogę liczyć na jego fachową pomoc. Jednym słowem pan adwokat Piotr Ludwiński to profesjonalista i dlatego polecam wszystkim jego usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2014-10-22 12:38:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Ludwiński rzetelnie, ambitnie i skutecznie prowadzi sprawy, dobry kontakt. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: magnus dnia: 2014-10-04 20:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ambitny,rzetelny i z wielką starannością prowadzący zlecone sprawy.Sprawy z zakresu odszkodowań zakończone bardzo pozytywnym efektem. Gorąco polecam właśnie tę kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-08-05 17:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z podejscia do sprawy , ktora prowadzil p.Piotr Ludwinski, jest otwarty, dyspozycyjny i zanagazowany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: LUSII dnia: 2014-07-24 15:53:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest w 100% fachowcem. Naszą sprawą zajął się z pełnym zaangażowaniem. Uzmysłowił nam że jest o co walczyć i dzięki niemu uzyskaliśmy godne odszkodowanie za zmarnowany urlop. Jeżeli szukacie skutecznego adwokata nie zastanawiajcie się ani minuty, bo jest naprawdę godnym POLECENIA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariola dnia: 2014-07-22 22:54:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją