Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół muzyczny Morton

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Mazowieckie, Zamość
Telefon: Kom. 502-868-007
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: espół istnieje od 2004 r., w obecnej chwili zespół jest w składzie czteroosobowym, Słowa kluczowe: Jesteśmy zespołem muzycznym obsługującym wszelkie imprezy rozrywkowe, takie jak: wesela, studniówki, bale, festyny, dancingi.

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 14x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 419
Data utworzenia profilu: 2017-07-26 06:26:12
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-26 06:26:12 

Opinie o Zespół muzyczny Morton

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super show! morton zna się na swoim fachu, potrafi zachęcić wszystkich do tańca. szczerze - nie ma lepszego zespołu weselnego od morton.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolinawysocka dnia: 2018-08-10 09:17:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół bardzo klasowy i posiadający nie tylko rewelacyjny repertuar, ale także wypasiony sprzęt i nagłośnienie. W rezultacie dało to bardzo dobry efekt na weselu i ludzie praktycznie nie schodzili z parkietu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2018-07-29 23:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny zespół o dużym potencjale i niesamowitymi pomysłami na zabawy i konkursy. Impreza pod ich egidą była badzo udana i na długo zapadła w pamięć wszystkim gościom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2018-06-26 16:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna kulturalna i miła ekipa,muzyka oraz konkursy zróżnicowane. Dziękujemy za zabawę do białego rana :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-14 12:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybraliśmy zespół w ciemno na podstawie opinii internetowych i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarówno my jak i nasi goście bawiliśmy się wyśmienicie. Parkiet nie pozostawał pusty bo muzyka podrywała do tańca. Życzymy wszystkim, by byli po weselu tak zadowoleni jak my!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-11 10:21:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękujemy za oprawę muzyczną naszej uroczystości. Jesteśmy bardzo zadowoleni, goście jeszcze bardziej. Doskonale dobrany repertuar, prowadzenie oczepin i konkursów. Polecam gorąco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-07 07:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny zespół, profesjonalna obsługa od początku do końca. Znają się na swojej pracy jak nikt!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-29 23:52:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół morton jest świetny. Grana przez nich muzyka zadowoli każdego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-27 21:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół rewelacyjny!! Świetnie grają, pięknie śpiewają. Repertuar potrafią bardzo dobrze dopasować do gości, dzięki czemu wszyscy świetnie się bawią. Miałam okazję bawić się przy Ich muzyce 2 razy i najchętniej zabierałabym zespół na każdą imprezę. Zdecydowanie godny polecenia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: POLINKA dnia: 2017-12-07 06:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół rewelacyjny!! Świetnie graja!!! Repertuar bardzo dobrze dopasowany do gości, dzięki czemu wszyscy świetnie się bawią, zarówno młodzi jak i Ci starsi. Bardzo dziękujemy za super zabawę POLECAMY !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mati dnia: 2017-11-15 08:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwspanialszy zespół, prowadzą przepięknie bardzo sympatyczni ludzie . Nigdzie nie znajdziecie lepszego zespołu. Gorąco polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2017-10-13 08:58:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół godny polecenia!! świetna oprawa wokalna, super konkursy, które rozbawiały gości do łez! współpraca od początku przebiegała w bardzo miłej atmosferze, dograny każdy szczegół sprawił, że nie musieliśmy się martwić co dalej... Jeśli się jeszcze zastanawiacie to nie róbcie tego dłużej tylko dzwońcie i dogadujcie termin! Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2017-09-26 06:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Morton to najlepszy zespół jaki można sobie wymarzyć. Znakomicie zagrali na naszym weselu. Goście bawili się świetnie, dzwonili po całej imprezie powiedzieć, że takiej gry nigdzie indziej nie słyszeli! Bardzo Wam dziękujemy za wspaniały wieczór, ciągle wspominamy i żałujemy że już koniec!. Serdecznie Was polecamy :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2017-08-23 08:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecamy wszystkim nowożeńcom ten Zespół :) Są jednym słowem doskonali!!! zamienili nasze wesele w cudowny i niepowtarzalny dzień, goście byli zachwyceni! zabawiali każdego od tych najmłodszych po tych najstarszych!! jesteście znakomici! POLECAM WAS WSZYSTKIM MOIM ZNAJOMYM, KTÓRZY PLANUJĄ WESELE!!! POZDRAWIAMY I JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJEMY
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-27 05:42:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją