Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Katarzyna Godyń-Brzostek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-037 Katowice Katowice Juliusza Ligonia 40/4
Telefon: 32 203-54-47 Kom. 664-933-200
Adres e-mail: sekretariat(małpa)kancelaria-brzostek.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-brzostek.pl
NIP:
628-208-16-49
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: sprawy karne, posiedzenia aresztowe, sprawy cywilne, sprawy gospodarcze, rozwody, postępowania wykonawcze

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 8x 11x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 18317
Data utworzenia profilu: 2013-05-13 15:20:05
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-13 21:35:32 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Katarzyna Godyń-Brzostek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarie polecił mi kolega, kiedy moja firma padała bo kontrahenci nie zapłacili zobowiązań. Rok walczyliśmy o uratowanie firmy. Pani Mecenas rzetelnie i profesjonalnie podeszła do tematu. Mimo wciąż kilku kłopotów wyszedłem na prostą, firma uratowana, a mój spokój życia wraz z nią. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwester H. dnia: 2017-10-03 21:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pojawiłam się w kancelari P.Mecenas z rozwodem. Pół roku temu nie mogłam zdzierżyć mojego męża. Dziś jestem wolna i szczęśliwa. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B. Nowicka dnia: 2017-08-29 10:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelne podejście do klienta i pełne poświęcenie jego problemom, co nie zawsze można powiedzieć o innych kancelariach; bardzo dobrze zorganizowana; punktualna; merytoryczna;
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M. Mira dnia: 2017-08-17 15:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadzi trzy sprawy karne mojego mężą i bardzo trudną sprawę o bezskuteczność mojego aktu notarialnego. Polecam ją, to bardzo dobry adwokat ale tez i człowiek. W tych wszystkich problemach zostałam sama, rodzina się odwróciła kiedy dowiedziała się o problemach męża, a pani adwokat była pomocą kiedy tylko potrzebowałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Boba dnia: 2017-07-26 21:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą kancelarie. Bardzo rzetelna pomoc w sprawie karnej, mecenas doprowadziła do zmiany biegłych w sprawie z wypadku komunikacyjnego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było żadnych reklamacji, usługa wykonana doskonale
Opinia dodana przez: Mariusz Cyr dnia: 2017-07-18 13:54:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat broni naszego syna w sprawie bardzo poważnej i wszystkim państwu polecam żeby do niej iść jak mace problem z prawem. Przez pierwszy tydzień załatwiła więcej niż poprzedni adwokat w pól roku. Syna puścili z aresztu i może bronic się z wolności. Jesteśmy tez na bieżąco informowani o sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: matka dnia: 2017-07-14 10:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mąż pozwał mnie o rozwó i szukałam dobrego prawnika i z tego forum poszłam do mecenas.Ona poświęciła mi 2 godziny rozmowy wyjasniła wszystkie sprawy i drogi. Nie mialam pojecia ze rozwod jest tak skomplikowany dzieci 3 kredyty masakra. Zozyłam jej pelnomocnictwo bo posiada bardzo duzą wiedze. dala mi liste dokumentow do przygotowania, powiedziała krok po kroku co bedziemy robic. juz w nastepnym dniu skontaktowala sie pelnomocnikiem meza. moja sprawa dopiero sie zaczyna ale czuje sie bezpiecznie. dodatkowo nie chciała pieniedzy za tą wizyt, bo powiedziala ze jak sie zleca sprawe to kazda wizyta i konsutlacja jest wliczona w wynagrodzenie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. Zdrojkowska Katowice dnia: 2017-07-06 20:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Godyń-Brzostek zdecydowanie godna polecenia. Fachowa pomoc, a przy tym zrozumiałe tłumaczenie prawniczych zawiłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna W. dnia: 2017-07-02 17:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Brzostek prowadziła mi sprawe karn a obecnie mnie rozwodzi. Moge z czystym sumieniem polecic jej uslugi. Jest naprawde dobra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andzej Cygan dnia: 2017-07-01 14:34:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Godyń-Brzostek prowadziła moją sprawę karną. Poleciła mi ją zaprzyjaźnona radca. Polecam, bo uważam że robi to mądrze i z pełnym zaangażowaniem. Była ze mną w stałym kontakcie telefonicznym nawet w godzinach wieczornych. Dwa tygodnie temu moja sprawa zakończyła się umorzeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G.Peak Katowice dnia: 2017-06-14 11:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również rekomenduje panią adwokat Brzostek. Trafiliśmy z mężem do niej po tym jak poprzedni radca zostawił nas w trakcie procesu bo nie radził sobie ze sprawą. Pani Mecenas wskazała koncepcje na którą wcześniej nikt nie wpadł i udało się wygrać sprawę za co jeszcze raz Pani Mecenas serdecznie dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MiM dnia: 2017-06-06 22:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Godyń-Brzostek pisze bardzo profesjonale pisma procesowe, wiem bo prowadze firme i w sądzie bywam od czasu do czasu. Na sali rozpraw jest lubiana przez sędziów widać że bywa. Polecam bo mądra i nie trzeba jej zbyt wiele mówić żeby wiedziała o co chodzi w temacie. Sprawa została zakończona pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mztr dnia: 2017-04-11 23:15:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetencja.... jestem pod wrażeniem ..obsolutnie..
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-02 17:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita kompetencja adwokatów, co przełożyło się na pozytywne załatwienie sprawy, chociaż nie mieliśmy dużych nadziei. Oprócz skuteczności, adwokatów charakteryzuje komunikatywność, ogromna kultura, po prostu przemili ludzie. Szczerze polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy dobrego adwokata!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaya dnia: 2016-12-27 20:41:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasi z dnia na dzień zajęli się moją sprawą; sumiennie przygotowali linie obrony w naprawdę awaryjnej sytuacji; dziękuje i polecam ich usługi;
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MB dnia: 2016-03-30 10:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentnie i na temat. mimo krotkiego terminu do rozprawy, kancelaria rozganizowala sie z dnia na dzien. jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MB dnia: 2015-05-14 09:43:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Dobry adwokat.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-01 23:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-23 14:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy i konkretny prawnik, nie robi wody z mózgu i nie nabija klientów w butelke. Człowiek wie za co płaci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-18 18:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-12 11:59:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię z całą odpowiedzialnością. Bardzo rzetelnie poprowadzili moją sprawę. Przywiozłem dokumenty, powiedziałem czego chcę, ustaliłem wynagrodzenie a oni załatwili wszystko tak jak chciałem, nawet mnie nie angażowali do sprawy. Rewelacja!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2013-11-07 21:43:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam.Kompetentny i uczciwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-21 10:17:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam, bardzo kompetentny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-05-21 15:36:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją