Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JUSTYNA ŁABENTOWICZ KANCELARIA ADWOKACKA

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-114 Wrocław, Legnica, Jelenia Góra, Świdnica Wrocław Odrzańska 24-29/9
Telefon: 71 343 34 00 lub 71 343 33 78
Adres e-mail: justyna(małpa)labentowicz.com
Strona internetowa: www.labentowicz.com
NIP:
894-288-78-69
Opis działalności: adwokat Oława, Oleśnica, Środa Śląska, Trzebnica, Brzeg, Złotoryja, Lubin, Nysa, Bolesławiec, Dzierżoniów Słowa kluczowe: adwokat Wrocław, adwokat Opole, adwokat Jelenia Góra, radca prawny, prawo karne, tymczasowe aresztowanie, rozwód, podział majątku, pozew o zapłatę, dział spadku, zachowek, odszkodowanie, zadośćuczynienie, kontakty z dzieckiem, alimenty

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3084
Data utworzenia profilu: 2015-11-19 20:42:44
Data ostatniej aktualizacji: 2017-06-30 21:47:03 

Opinie o JUSTYNA ŁABENTOWICZ KANCELARIA ADWOKACKA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo profesjonalna, konkretna . Kontakt jest łatwy, mogłam liczyć na szybkie odpowiedzi na wszystkie pytania . Sprawy zakończone Pomyślnie. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2018-04-10 09:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspolpraca z Pania Justyna Labentowicz oceniam wysoko.Pani Justyna zawszebyla przygotowana merytorycznie do sprawy a wszystkie zawilosci prawne cierpliwie i wyczerpujaco tlumaczyla.Na biezaco otrzymywalem informacje o sprawie,bezwlocznie przesylala kazdy nowy pojawiajacy sie w procesie dokument.Kazde spotkanie z Pania Justyna bylo efektywne,a wszelkie dodatkowe pytania czy wyjasnienia moglismy rozpatrywac telefonicznie oraz mailowo.Pani Justyna bardzo dokladnie tlumaczy zagadnienia prawne pokazuje mozliwe w danej sytuacji rozwiazania i ewentulane konsekwencje.Jest osoba posiadajaca szeroka wiedze i doswiadczenie.Zawsze jest doskonale przygotowana.W sadzie jest zaangazowana i opanowana.do tego jest bardzo kulturala.Wazne jest ze nie dazy do przeciagania sprawy,czy eskalacji konfliktu proponuje mediacje lub negocjacje.Moglem kozystac z kazdej mozliwej formy kontaktu zwlaszcza ze mieszkam za granica.Polecam wszystkim uslugi Kancelarii Adwokackiej Pani Justyny Labentowicz jako godnego reprezentanta w wielu sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jaroslaw Wirchowski dnia: 2018-03-16 14:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas reprezentowała mnie w sprawie z karno-skarbowej. Jestem pod wrażeniem jej skuteczności i zaangażowania. Zostałem uniewinniony. Bardzo dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2017-07-07 13:49:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo naprawde bardzo zadowolona z usług Pani Justyny. Sprawa z pozoru wydała się łatwa, jednak już na początku pojawiły się schody (robienie trudności strony przeciwną). Pierwsza rozprawa zakończyła się wygraną jednak strona przeciwna wniosła odwołanie więc troszkę mi zaczeły grać nerwy - w ostateczności wygrałyśmy rownież drugą rozprawę już przed Sądem drugiej instacji - za co dziekuje i bardzo serdecznie polecam. Pani Justyna jak i kancelaria bardzo przyjazna dla klienta, dokładna, terminowa i elastyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2016-10-06 08:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna obsługa spraw karnych. Śmiesznie i na wesoło aby klient się nie denerwowal i nie myślał o przestępstwie i skutkach. Sama przyjemność. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-07 17:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę polecić Panią mecenas Justynę Łabentowicz.Osoba konkretna i kompetentna.Pani mecenas prowadziła moją sprawę o odszkodowanie po wypadku samochodowym. Rozprawa zakończyła się ze 100 % skutecznością na moją korzyść. Pełny profesjonalizm.Polecam. Leszek Kędzierski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-07 10:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Justyna Łabentowicz jako mój pełnomocnik w sprawie karnej w której ja byłem oskarżony a oskarżyciel domagał się ukaranie mnie bardzo wysoka karą pieniężną i pozbawieniem wolności na wiele lat. W trakcie kilkuletniego procesu, wykazała całkowitą bezzasadność oskarżenia co Sąd w pełni potwierdził .Skarżący musiał pokryć wysokie koszty sądowe i zwrócić mnie niewielką sumę którą opłaciłem za pełnomocnictwo.Pani Justyna Łabetowicz prowadziła sprawę niezwykle kompetentnie ,wykazując wszechstronną wiedzę prawniczą oraz procesową.Gorąco polecam Panią Mecenas !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Stanisław Jodłowski dnia: 2016-04-04 21:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani mecenas prowadziła kilka moich spraw o odszkodowanie po wypadkach komunikacyjnych. Wszystkie zakończyły się wypłatą odszkodowań w całości. Pełny profesjonalizm i rzetelność. Bardzo polecam. Naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. Semenowicz dnia: 2016-04-04 21:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Justyna Łabentowicz prowadziła moją sprawę o odszkodowanie po wypadku samochodowym. W Sądzie Apelacyjnym dzięki profesjonalnemu przygotowaniu rozprawa przebiegła sprawnie z pozytywnym dla mnie efektem końcowym.Polecam wszystkim. Leszek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-31 11:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani mecenas prowadziła moja sprawę o odszkodowanie po wypadku, która zakończyła się wypłata całości odszkodowania. Pełen profesjonalizm i rzetelność. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nati dnia: 2016-03-21 21:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Łabentowicz prowadziła i prowadzi trzy moje sprawy. Jedna ze spraw o wypłatę całości z tzw. Polisolokat zakończona pełnym sukcesem w drugiej instancji. Całość wypłacona. Dużą pomoc okazała aplikantka Żaneta Kulczyńska. Pełny profesjonalizm w wykonaniu pani mecenas. Dwie dalsze sprawy w toku. Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2016-03-02 21:43:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją