Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Joanna Skwara Adwokat rodzinny

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-046 Wrocław Sądowa 4, pok 21
Telefon: Kom. 609 593 400
Adres e-mail: kancelaria(małpa)rodzinny-adwokat.pl
Strona internetowa: www.rodzinny-adwokat.pl
Opis działalności: KANCELARIA PRAWA RODZINNEGO Słowa kluczowe: adwokat rozwód wrocław, adwokat alimenty wrocław, adwokat rodzinny wrocław, prawnik rodzinny wrocław

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 5947
Data utworzenia profilu: 2015-06-11 10:26:01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-06-19 14:28:03 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Joanna Skwara Adwokat rodzinny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową. Chciałabym bardzo serdecznie podziękować za przeprowadzenie mnie przez ten trudny okres. Na każdym etapie sprawy informowała mnie na bieżąco i przedstawiała wszystkie możliwości. Dzięki Pani Mecenas udało się uzyskać bardzo pozytywne rozwiązanie sprawy, które na początku wydawało się niemożliwe. Profesjonalizm, fachowość, zaangażowanie i uczciwe podejście do klienta to są cechy idealnego prawnika i Pani Mecenas Joanna wszystkie je posiada. Tym samym chciałabym jeszcze raz serdecznie podziękować i polecić Jej usługi każdemu, kto znajdzie się w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-04-30 15:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Joanna jest bardzo dobrym i uczciwym adwokatem. Mówi szczerze jak jest i co można zrobić. Dzięki jej poradom i taktyce w sprawie rodzinnej uzyskałam bardzo korzystny wyrok.Polecam ją wszystkim którzy potrzebują fachowej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria B. dnia: 2016-12-03 13:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja potwierdzam opinię o Pani Joannie. Rzeczywiście solidna i uczciwa firma, a do tego uratowała mnie z poważnych problemów. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T. dnia: 2016-06-14 12:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat to super fachowiec dzięki jej pomocy jestem już po sprawie o zaplate która przebiegła bardzo szybko i z sukcesem. Jak będę miał jakas sprawę na pewno się do niej zgłosze. Kompetentna i doświadczona to są najlepsze słowa do opisania Pani Joanny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-04-21 10:45:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła ostatnio moją sprawę rozwodową. Chciałbym podziękować Pani za pomoc podczas tej sprawy, gdyż na każdym etapie postępowania komunikacja była super - na każdą wiadomość i zapytanie Pani Joanna odpowiadała niezwłocznie. Pomimo mojego strachu zawsze rzeczowo starała się wytłumaczyć dalsze ewentualne kroki i możliwości oraz uspokoić również faktami merytorycznymi. Ponadto, oprócz rzetelnej fachowej wiedzy, Pani Mecenas jest bardzo komunikatywna i stara się tak doradzać aby sprawa potoczyła się jak najszybciej i najefektywniej dla strony. Ma po prostu ludzkie podejście :) Dziękuję i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NJ dnia: 2016-02-25 18:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas przeprowadziła moją sprawę rozwodową bardzo profesjonalnie .Wszystkie wspólne ustalenia Pani Mecenas wdrożyła w życie i wywiązała się w 100 % profesjonalnie z podjętego się zadania . Dodam że w bardzo rozsądnej i konkurencyjnej cenie .Z czystym sumieniem Polecam Panią Mecenas Joannę Skwarę
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysztof Norwegia dnia: 2016-01-15 20:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Joanna Skwara prowadziła niedawno moją sprawę rozwodową. Pełen sukces! Skończyło się na jednej rozprawie. Pani Mecenas jest bardzo kompetentną osobą, super fachowiec, a przy tym niezwykle sympatyczna, ciepła, pomaga przejsc przez trudy rozwodu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2015-12-04 15:22:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadzila moja sprawe . Jest rzetelna i kompetenta, dzwoni, pisze maile, zawsze informuje co sie dzieje w sprawie, a co najwazniejsze liczy sie super efekt jej pracy. Serdecznie dziekuje i polecam wszystkim ktorzy potrzebuja dobrego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2015-10-26 22:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duzo by tu pisac ale adwokatka jest bardzo dobra w swojej pracy. Wyciagnela mnie z aresztu a pozniej prowadzila mi jeszcze sprawe rodzinna. Obie sprawy sie skonczyly sukcesem. Polecam ta adwokatke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2015-10-05 18:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat jest bardzo dobrym fachowcem. Polecam ja szczegolnie do sprawy o rozwod i podzial majatku. magda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda dnia: 2015-07-27 21:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Joanna Skwara jest osoba otwarta, umiejaca sluchac - a są to cechy dobrego adwokata. Prowadzac sprawe jest w ciaglym kontakcie z klientem, a jej dzialania są skuteczne. Cieszę się, ze do niej trafilam i polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: janina dnia: 2015-07-13 09:38:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do pani adwokat trafiłam z polecenia od koleżanki, której prowadziła sprawę i do dziś jestem jej wdzięczna. Pani Skwara poprowadziła moją sprawę o rozwód bardzo profesjonalnie, dzwoniłam do niej o każdej porze i zawsze odbierała, udzielała fachowych porad. Odniosła sukces w mojej sprawie. Dostałam wysokie alimenty na dzieci i rozwód z winy mojego byłego. Jestem jej dożywotnio wdzięczna. Szczerze polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-07-08 17:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna, kompetentna i co najważniejsze skuteczna Pani Adwokat pozostająca przez cały czas w kontakcie z klientem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-06-12 21:56:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat jest miła, sympatyczna, angażuje się w powierzone sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: renata dnia: 2015-06-11 15:24:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją