Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Rojek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-895 Warszawa Biała 4/32A
Telefon: Kom. 604-069-149
Adres e-mail: rojek.adwokat(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.kancelariarojek.pl
NIP:
812-181-49-29
Opis działalności: świadczenie usług prawnych Słowa kluczowe: prawo karne, prawo cywilne, prawo rodzinne i opiekuńcze, postępowanie karne, postępowanie cywilne

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 357
Data utworzenia profilu: 2017-06-06 21:27:11
Data ostatniej aktualizacji: 2017-06-06 21:27:11 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Rojek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Rojek prowadzila sprawe odzyskanie oplaty likwidacyjnej od towarzystwa ubezpieczeniowego po aneksie. Sprawa wygrana w pierwszej instancji. Mecenas Rojek prowadzila sprawe profesjonalnie. Przestudiowala wnikliwie wszystkie dokumenty sprawy, korespondencja zarowno z towarzystwem ubezpieczeniowym jak i z sadem bardzo dobrze przygotowana. Ma bardzo dobry kontakt z klientem, wszystko wyjasnia rzeczowo i jezykiem dostepnym dla klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz Zietek dnia: 2017-10-06 14:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczna , jednocześnie fachowa i rzeczowa obsługa prawna. Na szczególną uwagę zasługuje indywidualne podejście do każdej umowy , terminowość oraz bezproblemowy kontakt. Serdecznie Pozdrawiam Kryspin Kilen
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kryspin dnia: 2017-07-26 14:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczność i profesjonalistka. Adwokat na medal!!!! polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Kapłan. dnia: 2017-06-20 22:08:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas doprowadziła do uniewinnienia mnie z oskarżenia z art. 107 kw. Była bardzo profesjonalna , a jednocześnie otwarta i przyjazna. Pani Adwokat Karolina Rojek to nie tylko duża wiedza prawnicza. Jej obecność pomogła mi także znieść masę niesłusznych oskarżeń , które usłyszałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łucja Cypko dnia: 2017-06-13 11:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjnie poprowadzona sprawa o znieważenie z art. 206 k.k. całkowity sukces a przemowa końcowa idealna.Adwokat Karolina Rojek jest rzetelna, terminowa i baaardzo skuteczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza Kruszewska dnia: 2017-06-12 09:13:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolega zarekomendowal dla mnie Pania Mec.Rojek. Mieszkam na Florydzie a sprawy prawne odbywaly sie w Warszawie. Bez mojej obecnosci w Polsce Mec Rojek zalatwila wszystkie moje sprawy. Wygrala proces. Ja do Polski przylecialem wlasciwie tylko po odbior wygranych pieniedzy. Pani Mec. Rojek jest bardzo dokladna .Profesjonalnosc na bardzo wysokim poziomie.Na wszystkie moje pytania Mec. Rojek zawsze odpowiedziala bardzo szybko I doglebnie. Komunikacja przez tel. oraz e-mail bez zarzutu. Bardzo polecam Mec. Rojek zwlaszcza osoba ktore nie mieszkaja w Polsce. Mozna miec pelne zaufanie do Mec. Rojek I pewnosc ,ze wszystkie sprawy pozalatwia pomyslnie I z pelnym zaangazowaniem.Mozna miec calkowite zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Kuras dnia: 2017-06-12 03:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna i rzeczowa Pani Mecenas a przede wszystkim bardzo kompetentna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-06-08 09:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście, jest prawdziwym fachowcem POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Augustyniak dnia: 2017-06-07 13:08:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją