Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Arkadiusz Wróblewski

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-419 Łódź Łódź Tadeusza Kościuszki 24/8
Telefon: 42 239 46 10 Kom. 517746748 Fax: 42 239 89 93
Adres e-mail: kontakt(małpa)adwokatwroblewski.pl
Strona internetowa: www.adwokatwroblewski.com.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Adwokata Arkadiusza Wróblewskiego w Łodzi świadczy pomoc prawną dla przedsiebiorców oraz osób prywatnych Słowa kluczowe: Adwokat, dobry adwokat Łódź Wróblewski, adwokat odszkodowania, adwokat obsługa prawna Łódź Wróblewski, adwokat Łódź sprawy karne, obrońca Łódź, obsługa prawna przedsiębiorców Łódź Wróblewski, adwokata, skuteczny adwokat Łódź Wróblewski

Ocena: 100% pozytywna 27x

Jakość usług: 100% wysoka 27x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 26x
Ceny usług: 100% niskie 16x 10x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 17850
Data utworzenia profilu: 2012-12-27 10:04:20
Data ostatniej aktualizacji: 2017-06-03 12:11:52 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Arkadiusz Wróblewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Prowadził moją sprawę o rozwód i podział majątku i wywalczył tego czego oczekiwałem. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z mecenasem Arkadiuszem Wróblewskim. Komunikatywność i zaangażowanie w sprawę oraz wysoka kultura osobista wskazuje na prawdziwego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz Olejnik dnia: 2017-07-27 21:01:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat od prawa transportowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przewoźnik międzynarodowy. dnia: 2017-07-21 16:44:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat skutecznie pomógł mi rozwiazać niewygodną umowe na korzystnych dla mnie warunkach bez zbędnych sporów :) KOnkretny, szybki i pomocny. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin P dnia: 2017-01-16 12:33:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Wróblewski to gody polecania prawnik z Łodzi. Odzyskał moje pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena M. dnia: 2016-07-07 11:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Wróblewski bardzo rzetelnie i kompetentnie zajmuje się sprawami prawnymi mojej firmy. Potwierdzam bardzo dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Spedycja dnia: 2016-02-07 20:32:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam Pan Mecenas Wróblewski jest bardzo skuteczny. Uzyskał fajne :) odszkodowanie za wypadek drogowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-09-22 12:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Mecenasa przyjeżdżają klienci z całej Polski, czemu się nie dziwię. Bardzo skuteczny prawnik. Do tego uprzejmy człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin z Warszawy dnia: 2015-06-21 21:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Wróblewski był moim obrońcom. Sprawa zakończyła się sukcesem. Dziękuję polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin z Krakowa dnia: 2015-05-13 07:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Pomógł mi w sprawie uzyskania odszkodowania za wypadek drogowy. Polecam Pana Mecenasa adwokata Wróblewskiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miłosz Garecki dnia: 2015-03-16 16:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu adwokatowi odzyskałam moje pieniądze chociaż straciłam nadzieję. Pan Wróblewski to dobry adwokat. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Krystek dnia: 2015-01-14 23:09:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Wszystko jak najbardziej OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Samon dnia: 2014-10-27 16:59:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Mecenasa Wróblewskiego. Rzeczowy,kompetentny, bardzo dobry kontakt, a co najważniejsze skuteczny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarosław Grach dnia: 2014-07-27 12:55:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-07-10 17:05:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Wróblewskiego z Łodzi. To dobry adwokat i rzetelny prawnik. Bardzo dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał Krawczyk dnia: 2014-01-23 21:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę że najlepszy obecnie Mecenas w sprawach finansowych w Łodzi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: CentrumSzkoleń dnia: 2014-01-03 10:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również jestem zadowolona z usług adwokackich Pana Mecenasa Arkadiusza Wróblewskiego.Potwierdzam dobry adwokat i dobry (wzorowy)fachowiec. Prowadził moją sprawę o rozwód przed sądem w Łodzi i wywalczył tego czego oczekiwałam. Od początku wiedział co robić i jaką taktykę obrać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola Łaska dnia: 2013-10-28 11:47:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam dobry adwokat i dobry fachowiec, super kontakt i rzetelne prowadzenie sprawy. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr M. dnia: 2013-10-18 11:48:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat z Łodzi. Prowadził mi sprawę o rozwód i podział majątku, a obecnie pomaga mi w windykacji należności w ramach obsługi prawnej mojej firmy. Polecam, bardzo kompetentny, niewygórowane stawki, bezproblemowy kontakt, szybki i skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra K. dnia: 2013-09-01 12:44:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pan Mecenas super poprowadził moją sprawę. Odzyskałem pieniądze od ubezpieczyciela i to z odsetkami. Od początku nie owijał w bawełne i powiedział ile mogę uzyskać (nie pomylił się i przewidział jak orzekanie Sąd Okręgowy w Łodzi). Dobry kontakt telefoniczny i rzetelna obsługa. Naprawdę dobry adwokat z Łodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek z Gdańska dnia: 2013-05-06 16:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z obsługi w aspekcie ściągnięcia należności od kontrahenta - po tygodniu miałem pieniądze na koncie. Profesjonalne podejście, szybkie działanie. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin P dnia: 2013-03-12 17:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Mecenasem Arkadiuszem Wróblewskim. Komunikatywność, zaangażowanie w sprawę oraz wysoka kultura osobista wskazuje na prawdziwego fachowca. Planuję dalszą długotrwałą współpracę z Panem Mecenasem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-02-28 12:21:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kontaskt z Panem Mecenasem. Również potwierdzam, dobry adwokat z Łodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2013-01-05 17:35:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo pomógł mi w mojej sprawie, a przy tym nie zdarł skóry ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2013-01-03 17:12:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pana Mecenasa Arkadiusza Wróblewskiego z Łodzi zapewnia obsługę prawną mojej firmie transportowej. Godny polecenia i rzetelny. Zgadzam się z poprzednimi opiniami dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-01-03 15:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia adwokat z Łodzi. Adwokat Wroblewski zajmuje się sprawami mojej spółki. Zawsze słowny i kompetentny. Fachową pomoc prawna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2012-12-30 12:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Mecenas bardzo pomógł mi w mojej sprawie karnej. Potwierdzam, że to dobry adwokat. Co najważniejsze nie unikał kontaktu. Jeżeli umawiał się na coś (np: na telefon w konkretnnym dniu) to zawsze się z tego wywiązał. Wynagrodzenie adwokata moim zdaniem było równiez nie za wysokie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-12-28 11:23:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontak. Skutecznie reprezetował mnie w mojej sprawie. Dobry adwokat z Łodzi. Polecam współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2012-12-27 10:06:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją