Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Przemysław Kwiatkowski

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin Karłowicza 9/2-3
Telefon: 632721319
Adres e-mail: adwokatkwiatkowski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokatprzemyslawkwiatkowski.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat,prawnik, kancelaria adwokacka konin, koło, turek słupca

Ocena: 100% pozytywna 34x

Jakość usług: 100% wysoka 34x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x
Ceny usług: 100% niskie 9x 14x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 2319
Data utworzenia profilu: 2015-11-19 12:36:43
Data ostatniej aktualizacji: 2017-05-06 11:24:08 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Przemysław Kwiatkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Działania pana Przemka oceniam bardzo pozytywnie. Dla mnie niezaprzeczalnie specjalista w sprawach Zusu. Mi pomógł i moim znajomym z pracy w walce zusem /o emeryturę//
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2019-07-02 10:12:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat spisał się na medal. Przed Sadem okręgowym wygraliśmy,niestety Zus odwołał się . Dzisiaj Sąd w Poznaniu oddalił apelację Zus. Dzięki pomocy mecenasa udało mi się wywalczyć emeryturę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 2019-06-06 17:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem jednym z poszkodowanych przez getback. Gdy samodzielnie zajmowałem się tym tematem nie miałem złudzeń, że co cokolwiek odzyskam. jednak od kiedy działa za mnie Mecenas widzę światło w tunelu. W sprawie się wiele tematów ruszyło. I pojawiły się konkretne szanse na odzyskanie pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marek J dnia: 2019-04-23 20:03:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat z sukcesem poprowadził mi sprawę rozwodową tzn. z orzeczeniem o winie męża. Największa batalia była o alimenty. Udało się mimo , iż mój maż wykazywał bardzo niskie dochody. Pan Przemek wywalczył godne pieniądze dla moich córek. Bardzo dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2019-01-20 19:05:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocą Mecenasa udało mi się wygrac wojnę z ZUSEM o rentę chorobowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-19 12:39:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas poprowadził moją sprawę rozwodową bardzo rzetelnie sprawnie. Nigdy nie odmówił rozmowy, spotkania. Jestem bardzo zadowolony. Planuje podział majątku i na pewno skorzystam z pomocy kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2018-09-04 15:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pomógł wywalczyć odszkodowanie za wypadek od ubezpieczyciela.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2018-07-19 17:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będąc po poradę dowiedziałam się o upadłości konsumenckiej od Mecenasa. Poprowadził mi te sprawę w Poznaniu i teraz udało mi się zyskać spokój i wyście ze spirali zadłużenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2018-06-06 14:45:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest bardzo dobrym specjalista w swoim fachu. Pomógł mi w skomplikowanym dziale spadku. Wszystko zostało wyprostowane jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Arkadiusz S. dnia: 2018-05-07 17:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało się wygrać z moim byłym mężem i rozwód zapadł z uznaniem jego winy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Maria
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-25 09:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Był moim pełnomocnikiem w sprawie z byłym mężem o podział majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2018-03-23 08:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z sukcesem zakończył mi sprawę rozwodową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2018-03-05 12:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To prawda bardzo dobry specjalista, mnie wywalczył emeryturę górnicza. Sam nie dał bym rady wgrać batalii z zusem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 2018-01-31 15:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas skutecznie odwołał się od decyzji ZUS. Sąd przyznał mi rentę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krystyna z Goliny dnia: 2017-12-30 11:01:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas był moim adwokatem w sprawie o podział majątku. Za sprawą Mecenasa zawarłem z byłą żona ugodę, dała się przekonać Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2017-11-30 08:53:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj zakończony rozwód z podziałem wspólnego dorobku, zgodnie z moim żądaniem. Adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin Z. dnia: 2017-10-31 07:04:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa do spraw karnych. Człowiek z wiedzą i zaangażowaniem w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2017-10-11 11:55:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas poprowadził mi kilka spraw m.in. rozwód. Jestem zadowolony z jego pracy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 2017-09-28 10:34:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakończył mi pomyślnie wczoraj sprawę o rozwód. Wszystko sprawnie poszło i z korzyścią dla mnie . Dobrze zostałam pokierowana przez Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aneta. Koło. dnia: 2017-08-29 08:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem b. zadowolony. Przeprowadził mi sprawnie rozwód. Teraz reprezentuje mnie w sprawie o podział majątku w sądzie, wszystko przebiega ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-08-01 16:05:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram w pełni ostatni wpis. Jest bardzo dobrym specjalistą jeśli chodzi o kwestie rodzinne. W zeszłym roku prowadził mi sprawę rozwodową. Ma bardzo dobry kontakt z Klientem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kinga Matuszak dnia: 2017-05-25 14:47:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas był moim pełnomocnikiem z urzędu w sprawie o rozwód bardzo mi pomógł sprawnie zakończyć ten temat i uzyskać godne alimenty na mnie i moje dzieci od byłego już męża.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: magda s. dnia: 2017-04-15 19:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się -dzięki pomocy mecenasa- rozwiązać problemy z długami. Zaciągnęłam kilka kredytów,na ratowanie zdrowia syna. w tym niestety jeden duży. Kiedy byłam na pierwszej wizycie powiedział, ze będzie bardzo ciężko. Jednak udało się porozumieć z wierzycielami i tym samym uniknąć licytacji domu. Inni adwokaci twierdzili, że sprawa jest beznadziejna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa z Konina dnia: 2017-03-26 17:00:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poprowadził mi sprawę rozwodową. Jestem bardzo zadowolony, tym bardziej, iż pracuje za granicą.Ważne było aby mieć solidnego adwokata z powodu nieobecności w kraju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 2017-03-06 17:28:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezproblemowo, ma czas dla klienta. Fachowa obsługa, wygrał sprawę w sądzie o emeryturę kwestionowaną przez ZUS.POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-23 13:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panie Mecenasie za uratowanie prawa jazdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: witek dnia: 2017-02-22 22:34:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skutecznie poprowadził mi sprawę przeciwko byłemu pracodawcy i odzyskał zaległe wynagrodzenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-02-01 19:02:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcona opiniami na tym portalu- skorzystałam z pomocy Mecenasa w zeszłym roku. I była to bardzo dobra decyzja bo udało mi się uzyskać rente. Cierpię na powazne schorzenie kręgosłupa i nie jestem w stanie pracować. Zus mi nie chciał przyznać renty i uznał że mogę wracać do pracy. Mecenas wywalczył mi w sadzie rentę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa Makowska dnia: 2017-01-22 20:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat. W tamtym roku miałem wypadek. Ubezpieczyciel przyznał mi tylko 2000 zł. Czułem się bezradny. W sądzie wywalczyliśmy 15 tys. Mojej siostrze prowadzi rozwód i tez jest zadowolona z wyboru bo przykłada się i wszytko jest w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2016-11-20 20:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka lat sam walczyłem o prawo do emerytury.Czułem się bezsilny wobec przepisów. Skorzystałem z pomocy mecenasa / wcześniej mojemu koledze wygrał sprawę w sądzie pracy/ i w końcu się udało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jerzy dnia: 2016-10-02 21:09:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał mi sprawę o odszkodowanie.Bardzo konkretny adwokat
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ola dnia: 2016-08-18 21:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze poprowadził mi sprawę rozwodowa a poźniej podział majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2016-04-17 15:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata bo wygrał skomplikowana sprawę karna mojego brata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-11 20:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat. Słucha Klienta i ma dla niego czas. Przede wszystkim terminowy i konkretny człowiek. Jestem bardzo zadowolony z jego pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: maciej dnia: 2015-11-19 12:38:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją