Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Agnieszka Juchno-Marcjan

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-226 Szczecin Kaszubska 27d/1
Telefon: 91-485-87-50 Kom. 794-215-047
Adres e-mail: agnieszka.juchno(małpa)gmail.com
Strona internetowa: ajm-prawnik-szczecin.pl
Opis działalności: Kancelaria zapewnia pomoc prawną w sprawach cywilnych, rodzinnych, spadkowych, gospodarczych, administracyjnych oraz z zakresu prawa pracy, a także dochodzenia odszkodowań. Słowa kluczowe: dobry prawnik, porada prawna, rozwód, pozew, spadek, odszkodowanie, apelacja

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1043
Data utworzenia profilu: 2015-10-23 15:05:41
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-19 20:32:36 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Agnieszka Juchno-Marcjan

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym polecić wszystkim panią adwokat Marcjan, która pomogła nam przejść przez trudną i skomplikowaną sprawę karną. Jest osobą bardzo konkretną, na bieżąco przekazywała nam informacje o stanie sprawy, dzięki jej staraniom mój mąż jeszcze przed procesem opuścił areszt.Plusem też było, że obiecała nam, że gdyby coś się zmieniło i gdyby znów miał być zastosowany areszt to mogliśmy do niej zadzwonić nawet w weekend i przyjechałaby do sądu. Na szczęście takiej konieczności nie było, bo mój mąż pozostał do końca procesu na wolności. Polecam, polecam i jeszcze raz gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2017-03-20 13:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat, w moim przypadku w sprawie karnej. Wszytko poszło po mojej myśli. Dobry kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof1234 dnia: 2017-01-26 19:13:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas otoczyła mnie opieką, kiedy przechodziłam przez ciężki i niestety bolesny dla mnie rozwód. Wykazała się empatią, potrafiła mnie wysłuchać i rozwiać wątpliwości, których miałam mnóstwo. Jest osobą słowną i rzetelną, odbiera telefony,jest kontaktowa i to dzięki jej staraniom doszliśmy z byłym mężem do porozumienia w zakresie alimentów i kontaktów z dziećmi. Nie naciąga na zbędne koszta, stara się korzystać z mediacji, dzięki którym nasze postępowanie o podział majątku zamiast toczyć się latami skończyło się na dwóch rozprawach. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna K. dnia: 2016-11-28 16:31:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam tą panią Mecenas do spraw o zapłatę, pomogła mi odzyskać odszkodowanie, bo miałam wypadek samochodowy nie z mojej winy. Rzetelnie przyłożyła się do sprawy, zawsze kulturalna, znalazła czas,żeby wysłuchać moich obaw, wykazała się naprawdę dobrą taktyką procesową. Oby więcej takich prawników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta Zych. dnia: 2016-07-14 16:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolony, miałem sprawę o rozwód, skończyło się na rozwodzie bez winy, racjonalnych alimentach i poustalanych od a do z kontaktach z dziećmi, szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomson79 dnia: 2016-01-30 18:56:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marcjan pomogła mi przy sporządzeniu umowy najmu przy mieszkaniu. Niestety miałam problem z lokatorem i dzięki temu, że umowa mnie dobrze zabezpieczyła pozbyłam się uporczywego problemu i odzyskałam zaległy czynsz, polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasiulka75 dnia: 2015-10-23 15:11:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją