Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Paulina Rzeszut

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-500 Chorzów Wolności 35
Telefon: Kom. 508432507
Adres e-mail: adwokat.rzeszut(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: praktyka ogólna - kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, rozwód, alimenty, sprawy karne, cywilne, rodzinne, gospodarcze, prawo pracy, mieszkanie, nieruchomości, adwokat Chorzów, adwokat, prawnik Chorzów, pomoc prawna, adwokat Świętochłowice, adwokat Zabrze, adwokat Siemianowice, adwokat Bytom,

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 4x 10x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 509
Data utworzenia profilu: 2017-02-28 21:44:15
Data ostatniej aktualizacji: 2017-03-10 15:52:11 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Paulina Rzeszut

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona, Pani Mecenas wywalczyła mi pełne prawa do dziecka i alimenty w sądzie Zabrzu. Dostalam to mimo, że się ojciec biologiczny córki nie kwapił do sądu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PretyWero dnia: 2017-06-15 13:32:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulina prowadziła mi sprawę o zachowek. Wszystko co mówiła się potwierdziło, dostałam pieniądze ale musiał być opinia biegłego od wyceny nieruchomość. Polecam, młoda ale z dużym doświadczeniem! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-11 10:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obroniła mnie Pani Paulina w sprawie karnej. Polecam przy sprawach z narkotykami. Sprawa zakończyła się po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-04 19:26:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik rodzinny. Pani Paulina wygrała mi sprawę o alimenty, władzę i paszport. Sędziny ją lubią. Przygotowuje do rozpraw, mówi co może być na sali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-02 16:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młoda i waleczna Macenaska. Dużo tłumaczy i przygotowuje do rozprawy osoby, które nigdy nie były w sądzie. Ma charakter. Bardzo pomogła mi sprawie karnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-31 21:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat prowadziła mi sprawę w sądzie rodzinnym, wygrała ją. Bardzo dużo tłumaczy, mówi jak trzeba zachowywać się w sądzie. Sędziowie ją lubią. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AnettaKJ dnia: 2017-05-16 15:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulinka to super babka! Bardzo mi pomogła w mojej sprawie z podziałem majątku z mężem. Konkretna, nie czaruje i skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Katarina74
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-16 06:56:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat była moim obrońcą z urzędu bo miałem problem z błędami młodości. Dostałem kare z zawieszeniem za kradzieże, Pani Adwokat jest miła i skuteczna, umie rozmawiać z prokuratorami i wysokim sądem. Podobała mi się jej mowa na końcu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Mario(R)
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-06 13:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Paulina Rzeszut napisała mi wniosek o kare pozbawienia wolności w formie dozoru elektronicznego i reprezentowała mnie w sądzie okręgowym. Udało się, a ja jestem zadowolony. BARDZO FAJNA I MIŁA MECENASKA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bartex82 dnia: 2017-03-28 10:47:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam przy sprawach o opiekę i alimenty. Pani Paulinka wygrała mi sprawę z "tatusiem" mojej córeczki. "Tatuś" kłamał, że zarabia w Niemczech 200 euro. Pani Paulinka jest bardzo miła i pomocna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Juleczka dnia: 2017-03-23 22:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulinka była moim pełnomocnikiem w sprawie cywilnej o zapłatę zaległych pieniążków od kontrahenta. Szybko dostałem nakaz zapłaty z Zabrza. Pani Paulina jest uczciwa, mówi co będzie jak się pozwany odwoła od nakazu a co robić kiedy się nie odwoła. Napisała też mi wniosek o egzekucje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Staszek dnia: 2017-03-14 12:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam przy podziale majątku z małżeństwa. Młoda ale konkretna adwokat. Mówi o różnych możliwościach zakończenia problemów przed sądem. Uprzedza o skutkach na przyszłość i jak zrobić by nie było problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtech dnia: 2017-03-09 10:23:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę karną. Dużo tłumaczyła co dzieje się na rozprawach, jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piterq dnia: 2017-03-06 12:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat rozwiodła mnie, szczerze polecam. Mówi co ma być wyroku rozwodowym, żeby w przyszłość nie mieć problemów ze sprawami związanymi z dzieci i podziałem majątku i kredytami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: rzeszut1000@wp.pl
Opinia dodana przez: Karolinka78 dnia: 2017-03-02 22:32:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna Pani Mecenas. Dużo tłumaczy. Bardzo pomogła mi przy alimentach na dziecko. Wczuwa się w rolę :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2017-02-28 21:46:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją