Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład stolarski. Stolarka wnętrz i ogólna Piotr Kluska

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Śląskie, 41-100 Siemianowice Śląskie Jana III Sobieskiego 37
Telefon: 530908737 Kom. 661863840
Adres e-mail: designer(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.stolarnia.mobi
NIP:
643-104-63-52
Opis działalności: Meble,kuchnie,szafy,schody,tarasy,wiaty itp. Słowa kluczowe: meble schody szafy stolarz stolarstwo kuchnie

Ocena: 96% pozytywna 31x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 30x 1x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 27x 2x 2x
Ceny usług: 100% niskie 4x 26x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 3432
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-02-23 08:48:36 

Opinie o Zakład stolarski. Stolarka wnętrz i ogólna Piotr Kluska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś panowie zmontowali mi kuchnie. Jest przepiękna. Polecam zdecydowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2017-09-20 19:33:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Widac wieloletnie doswiadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2017-08-04 10:38:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy zdecydowanie firmę Piotr Kluska Stolarstwo z Siemianowic Śląskich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata i Tomek dnia: 2017-06-25 12:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Kluska i Syn wykonali dla Nas schody i zabudowę pod schodami wszystko z litego drewna.Widać doświadczenie od pomiaru poprzez projekt do realizacji. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrzej dnia: 2017-05-08 16:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma na 110% za wykonanie. Schody perełka.Zdecydowanie polecamy tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-07 15:29:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam te firme. Wielki plus dla fachowcow za zachowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata D. dnia: 2017-02-15 13:20:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ta wykonała dla mnie meble kuchenne i zamówię u nich jeszcze szafę. Polecam polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2017-01-29 06:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O tej firmie mógłbym dużo napisać,ale napisze poprostu Pełen Profesjonalizm.Pomiar,projekt i kuchnia zrobione szybko i bardzo dokładnie.Jestem bardzo dokładny i nie można się było do niczego przyczepić. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.Wróbel dnia: 2017-01-18 07:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robili mi schody i zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-07 10:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam tą firmę robili mi kuchnie i schody. Mega zadowoleni jesteśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-27 14:59:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł M. dnia: 2016-10-02 21:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna firma która podjęła się wykonania bardzo skomplikowanych schodów. Zadanie wykonali perfekcyjnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-07-07 22:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stolarze z prawdziwego zdarzenia. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jaro dnia: 2016-05-05 11:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej pozytywna.Pozdawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2016-02-21 19:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mało juz takich prawdziwych Stolarzy. Malo kto robi meble w litym drewnie na zamowienie.Poprostu arcydzielo.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2016-01-20 17:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble piekne,precyzyjnie wykonane.Panowie montazysci bardzo mili no i super profesjonalny sprzet.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Machura dnia: 2015-10-14 19:55:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-01-25 08:56:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma przyjechali,zmierzyli 3tyg i schody gotowe. Polecam T.M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-01-16 11:27:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie są bardzo niekulturalni i niesłowni. Napisałam zapytanie mailem w sprawie wykonania kilku szafek. Po tygodniu braku odpowiedzi zadzwoniłam pod numer podany w internecie i Pan, który odebrał telefon odpowiedział, że miał laptopa z naprawie, ale zaraz go odbierze i odpowie na maila. Minął kolejny tydzień i nic.... Kiedy zadzwoniłam po kolejnym tygodniu usłyszałam, że panowie jednak tego nie wykonają. Wystarczało odpowiedzieć od razu. Nie polecam, bo od razu widać brak kultury i szacunku do klienta.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Solaris dnia: 2014-10-24 16:17:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Piotrze kuchnia bajka.Tak to sobie wyobrażałam.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.S. dnia: 2014-09-07 19:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam tę firmę.Mało zostało takich prawdziwych rzemieślników.Jestem bardzo zadowolona.Zamówiliśmy kuchnię i zabudowę przedpokoju. Joanna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.P. dnia: 2014-08-28 07:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-08-26 09:45:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamowilem u Pana Piotra schody i drzwi wejsciowe(nietypowe podpatrzone w zagranicznym katalogu)i jestem bardzo zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2014-07-30 15:21:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze "balem"sie malych firm,myslalem ze potem beda problemy z reklamacja.Jednak ten przyklad pokazuje ze mniejsza znaczy wieksza uwaga na indywidualnego klienta.Pan Piotr{wlasciciel}poswiecil nam wiele czasu czego efekty widac.Polecam,polecam,polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michal dnia: 2014-07-08 13:46:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia po prostu rewelacja swietna robota jesli chodzi o cene to nie za niska ale za to swietna jakosc.Maly poslizg w czasie (2dni) ale za to nie trzeba sie martwic o podlaczenie sprzetow agd i o sprzatanie.Swietna robota POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-06-24 15:43:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tych stolarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: B.K. dnia: 2014-06-09 13:45:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestesmy z mezem zadowoleni.Wyszlo lepiej niz sie spodziewalismy. Pierwszy raz nie musiałam sprzatac po fachowcach. Polecamy z pelna odpowiedzialnoscia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beatka dnia: 2014-05-15 15:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z uslugi.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2014-05-09 10:30:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,tanio i solidnie.Fajna ekipa montazowa :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2014-04-14 14:06:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z mebli kuchnia piekna a szafa bardzo funkcjonalna z ciekawymi rozwiazaniami.Zamierzamy zamowic meble do pokoju dziecinnego.Wlasciciel bardzo sympatyczny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2014-04-03 16:49:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio, jakość adekwatna do ceny. Niestety niesłowny co do terminów i końcowej ceny. Ostatecznie polecam jeśli kogoś nie drażnią detale i ma sporo czasu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JRG dnia: 2014-03-14 13:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchenne dokladnie takie jak sobie zyczylam do tego piekne schody.Pan Piotr bardzo sympatyczny jak i pracownicy.Goraco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-02-07 13:19:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją