Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Michał Sochański

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Świętokrzyskie, 25-303 Kielce Bodzentyńska 44a/6
Telefon: Kom. 664717009
Adres e-mail: adwokat(małpa)sochanski.com
Strona internetowa: www.sochanski.com
NIP:
9591872238
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 1240
Data utworzenia profilu: 2015-08-25 09:29:03
Data ostatniej aktualizacji: 2017-02-08 11:18:42 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Michał Sochański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprzednie opinie są zgodne z prawdą. Zginęła mi mama i chociaż żadne odszkodowanie tego nie zmieni, mecenas pozwolił mi uwierzyć w sprawiedliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-08 12:12:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takiej pomocy oczekiwałam. Mój rozwód przebiegł bezproblemowo. Potwierdzam pozytywne opinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-28 12:28:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Sochański to specjalista od odszkodowań. Bardzo nam pomógł od samego początku. Rodzina K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-28 13:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam tego adwokata. Miałem sprawę o odszkodowanie i została załatwiona koncertowo. Po współpracy z Adwokatem Michałem zmieniam zdanie o adwokatach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-21 15:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super współpraca, mecenas naprawdę dużo daje od siebie. Jest zaangażowany i widać, że zna się na swoim fachu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-17 20:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - dobry fachowiec. Nie mam zastrzeżeń. Rozwiódł mnie sprawnie, szybko i bezboleśnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-01 15:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem tylko jedno - dziękuję Panie Mecenasie. Bardzo mi Pan pomógł. Polecam Pana usługi i Pana osobę. M.Z.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-26 22:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki panu mecenasowi rozwiodłam się na takich zasadach, na jakich chciałam. jestem wdzięczna, bo to nie był łatwy moment. dziekuję. Beata M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata M. dnia: 2016-09-25 20:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam dobre opinie. sprawa załatwiona w nalezyty sposób. będę wracać w razie potzreby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-13 23:52:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam bardzo zadowolona z pomocy. Nie ma się do czego przyczepić:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-11 22:50:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził sprawę o odszkodowanie powypadkowe. Najpierw wycisnął wszystko w ramach postępowania przed ubezpieczycielem, a potem sąd dorzucił brakująca kwotę. Fajna współpraca, prowizja od sukcesu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2016-08-06 16:01:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat bardzo mi pomógł, wiedział wszystko, co powinien. I normalny jest do tego, a to bywa rzadkość w tym zawodzie bo miałem już z wieloma prawnikami do czynienia.. Dziękuję i polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: graham dnia: 2016-08-04 00:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny człowiek z dobrym podejściem do klienta i jego sprawy. Kontakt bez problemu. Tak samo rozliczenia. Jeśli będę musiał, na pewno wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: teka1 dnia: 2016-01-31 22:08:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Sochański to młody człowiek z ogromną wiedzą i fajnym podejściem do klienta. Bardzo mi pomógł, jestem mu wdzięczna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ona34 dnia: 2015-12-06 23:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat prowadził sprawę karną, w której byłem poszkodowany. Wykorzystał wszystkie możliwości uzyskania rekompensaty dla mnie. Rozliczenia dokonaliśmy na bardzo rozsądnych zasadach.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-25 09:31:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją