Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adw. Natalia Król

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-002 Lublin Krakowskie Przedmieście 21
Telefon: Kom. 576404041
Adres e-mail: nataliakrol.adwokat(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Adw. Natalia Król świadczy usługi pomocy prawnej w zakresie obsługi przedsiębiorców i osób fizycznych. Reprezentuje Klientów w postępowaniu przed Sądem, jak również poza nim, indywidualnie i kompleksowo podchodząc do każdego problemu. Słowa kluczowe: kancelaria adwokacka, adwokat lublin, pomoc prawna, reprezentacja w sądzie, dobry adwokat lublin

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 367
Data utworzenia profilu: 2017-01-11 09:20:31
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-11 09:20:31 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adw. Natalia Król

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam każdemu Panią Mecenas Król. Bardzo angażowała się w moją sprawę, zawsze miała czas i dokładnie przedstawiła mi moje możliwości i warianty. Ma bardzo ludzkie podejście i nie owija w bawełnę. Ceny jak na taką jakość usług też bardzo przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta B. dnia: 2017-06-07 14:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pani mecenas w sprawie z zakresu prawa medycznego, ponieważ dowiedziałem się od kolegi, że ma z tego specjalizację. Mój problem i negocjacje zakończyły się dla mnie wyjątkowo korzystną ugodą. Polecam Panią mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-04-17 17:35:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,Pani Mecenas bardzo zorientowana we wszystkich kruczkach prawnych.Pomogła mi w życiowej sprawie,wszystko pozytywnie.W razie problemów ja już tylko do niej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna B. dnia: 2017-02-19 15:37:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam prawnika znającego się na sprawach rodzinnych, do Pani Mecenas Król trafiłam z polecenia koleżanki. Jestem bardzo zadowolona z udzielonej pomocy – Pani Mecenas działała sprawnie, za każdym razem dostawałam konkretne informacje o sprawie, a przede wszystkim dokładnie wyjaśniła mi co można zrobić w mojej sprawie i bez owijania w bawełnę jakie mam szanse. Mimo, że jest młodą Mecenas, widać że wie co robi. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2017-02-09 16:58:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas obsługuje moją firmę zarówno w bieżących sprawach jak również na etapie postępowania sądowego i egzekucyjnego, doprowadzając do wyegzekwowania należności od dłużników. Pomimo młodego wieku ma bardzo duże doświadczenie oraz wiedzę. Do każdej sprawy podchodzi bardzo poważnie i proponuje najkorzystniejsze rozwiązania. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JK ENERGIA dnia: 2017-01-17 10:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Panią Mecenas. Ma wspaniałe podejście do Klientów, czuć, że zależy jej na sprawie i osobie którą się zajmuje. Współpraca z nią to sama przyjemność. Profesjonalna, rzetelna i kompetentna osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-01-12 09:37:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją