Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ZAMET Zabielski Spółka Jawna

Zawód: narzędzia - produkcja, hurt  
Adres: Mazowieckie, 09-470 Bodzanów Łagiewniki 45
Telefon: Kom. 505-956- 035
Adres e-mail: Zamet.slupno(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.zamet.org.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 15x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 372
Data utworzenia profilu: 2016-12-16 02:00:04
Data ostatniej aktualizacji: 2016-12-16 02:00:04 

Opinie o ZAMET Zabielski Spółka Jawna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo się cieszę, że zdecydowałem się na paszowóz Fider. Jestem zadowolony z funkcjonalności i efektywności pracy z tą maszyną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-08 04:58:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. indywidualne podejście do każdego klienta, do tego w maszynach wykorzystuje się podzespoły renomowanych polskich i zagranicznych producentów. jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-14 07:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawdzona firma oferująca maszyny rolnicze , które są nowoczesne, proste w obsłudze, do tego funkcjonalne i skuteczne w pracy rolnika jako rolnik mogę szczerze polecić tą firmę , bo znają się na rzeczy i wychodzą naprzeciw oczekiwaniom rolników dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-03 09:03:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z największa przyjemnością. Ta firma, wie jak sprostać oczekiwaniom współczesnych rolników i dać im lepsze powody do jeszcze wydajniejsze pracy. Ich maszyny rolnicze jak najbardziej są trwałe, solidne, do tego nowoczesne, więc praca jest efektywniejsza i przyjemniejsza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-07 05:32:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony i pod wielkim wrażeniem paszowozu Fider. Super maszyna. Jestem rolnikiem już jakiś czas, ale takiej maszyny w swoim składzie nie miałem. To jest numer jeden. Warto ja mieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-02 00:28:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Naprawdę cieszę się, że trafiliśmy na firmę Zamet. Oni mają w swojej ofercie sprzęt, który działa cuda. Naprawdę wspomaga pracę rolników, do tego uprzyjemnia ją i dają większą efektywność. Ogromnie cenię sobie taki profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-24 09:12:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wóz paszowy Fider jest spełnienie marzeń chyba każdego rolnika Cieszę się ogromnie, że zdecydowaliśmy się zakupić tą maszynę rolnicza, bo przyspiesz ona naszą pracę, a dodatkowo sprawia,że jest przyjemna i ciekawa. Lubię to nowoczesne rolnictwo. Firma Zamet idealnie wpisuje się w moje kryteria. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-13 09:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bo to się nazywa profesjonalizm. Zamet, to firma odkryta przeze mnie niedawno, ale jak się okazuje popularna i szanowana w Polsce od dawna. Nic dziwnego, ich sprzęt , ich maszyny są po prostu przygotowane to pracy rolnika. Dzięki wydajności sprzętu można szybciej i efektywniej wykonać swoją pracę. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-04 06:52:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znana i powszechnie lubiana firma w Polskim Rolnictwie, ale nic dziwnego. To oni zapoczątkowali nowoczesność w tej branży oferują wysokiej jakości sprzęt i urządzenia wspierające pracę rolnika. Jako rolnik -polecam, bo dawno praca nie sprawiała mi tak dużej przyjemności i frajdy. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-28 07:17:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc,zaangażowanie,wsparcie, ale nic by nie było gdyby nie ich zaangażowanie,pasja i odpowiednie podejście do maszyn rolniczych. Nie dziwię się, że firma Zamet zdobyła takie uznanie i popularność na polskim rynku Doskonale wiedzą jak wyjść naprzeciw oczekiwaniom klienta i jak sprawić, by klienci byli naprawdę zadowoleni z użytkowania maszyn.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-09 07:53:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. To lider w maszynach rolniczych. Ma doskonałą ofertę dla rolników poszukujących nowoczesności, prostoty w obsłudze oraz świetnego wyglądu. Jednak jak wiadomo, dla nas rolników ważna jest przede wszystkim funkcjonalność. Paszowóz Fider spełnił dotychczas moje oczekiwania i doskonale wykonuje swoją pracę. Dziękuję bardzo!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-25 08:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna firma oferująca maszyny rolnicze , które budzą zaufanie. W maszynach wykorzystuje się podzespoły renomowanych polskich i zagranicznych producentów, co widać po działaniu tych maszyn i efektach pracy. Z takimi maszynami pracuje się po prostu wygodniej! Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-24 12:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wóz Paszowy Fider , to dla mnie pozytywne zaskoczenie, jako rolnika. Długo szukałem takiej maszyny rolniczej, która pomoże mi i ułatwi pracę na roli. Ta maszyna jest tak skonstruowana, by praca rolnika stawała się coraz przyjemniejsza, i coraz wydajniejsza. Firma Zamet wprowadza na rynek coraz to nowsze i lepsze maszyny. Zobaczymy, czym nas jeszcze zaskoczą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-30 11:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę się, że tak indywidualnie podchodzą do klienta. Dbają o to, by klient był zadowolony i cieszył się z produktów firmy Zamet. Firma na czele z panem Marcin stała się pionerem na polskim rynku. Zobaczyć można jak innowacyjnie podchodzą do dzisiejszego rolnictwa potrzeb dobór odpowiednich maszyn rolniczych. Ich wysoka jakość daje komfort i bezpieczeństwo. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-09 00:17:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wóz Paszowy Fider jaki zakupiłem w Zamecie jest Królem wśród mojego bogatego sprzętu.Naprawdę ta staranność wykonania, ta solidność, z jakiego wykonany jest sprzęt daje dużą skuteczność.Produkt spełnia moje oczekiwania. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-14 01:52:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją