Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Arkadiusz Ludwiczek i Katarzyna Godyń-Brzostek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-037 Katowice Ligonia 40/4
Telefon: (32) 258-82-42
Adres e-mail: kancelaria.ludwiczek(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.ludwiczek.com.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, karne sprawy, sprawy cywilne

Ocena: 100% pozytywna 42x

Jakość usług: 100% wysoka 40x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 34x
Ceny usług: 100% niskie 16x 18x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 15945
Data utworzenia profilu: 2013-05-13 15:20:05
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-16 17:33:49 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Arkadiusz Ludwiczek i Katarzyna Godyń-Brzostek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita kompetencja adwokatów, co przełożyło się na pozytywne załatwienie sprawy, chociaż nie mieliśmy dużych nadziei. Oprócz skuteczności, adwokatów charakteryzuje komunikatywność, ogromna kultura, po prostu przemili ludzie. Szczerze polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy dobrego adwokata!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaya dnia: 2016-12-27 20:41:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Kancelarii Mecenasa Ludwiczka i Godyń-Brzostek z tego forum. Potwierdzam prawdziwość zostawionych tu opinii. Niezwłocznie podjęli się działania w sprawie karnej. Rzeczywiście prowadzą sprawy wspólnie, tak że płacisz za jednego adwokata a zajmuje się twoją sprawą dwóch. Sprawa zakończyła się wyrokiem uniewinniającym. Byłem rzetelnie informowany o stanie sprawy oraz o jej słabych i mocnych punktach. Nie wiem jak w innych sprawach, ale w sprawach karnych to kancelaria którą polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-29 16:06:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Panią Mecenasa Katarzynę oraz Mecenasa Arkadiusza , w 100 % pełen profesjonalizm, poświęcony czas , oraz zaangażowanie. Bardzo Mi pomogli oraz wspierali podczas Mojej sprawy. Jestem wdzięczna za wszystko :) Dziękuję i Polecam każdemu kto szuka b.dobrych prawników - dla Tych nie ma sytuacji bez wyjścia :) DZIĘKUJE !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia Sz. dnia: 2016-07-02 12:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do mecenasa Ludwiczka i do pani mecenas Godyń z trudną sprawą karną. To pierwsze pozytywne zaskoczenie, że czas poświęca ci dwóch adwokatów, którzy wspólnie opracowują sprawe. Początek był specyficzny, ponieważ na wizyty umawia niespecjalnie sympatyczna pani, wahałam się czy nie zrezygnować. Kiedy udało mi się wreszcie umówić to po rozmowie zleciłam sprawe. Jestem obecnie po uniewinnieniu! Polecam, bo mój wyrok zawdzięczam mozolnej pracy mecenasów. Szczegoły na piv.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ann mari dnia: 2016-05-11 23:07:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasi z dnia na dzień zajęli się moją sprawą; sumiennie przygotowali linie obrony w naprawdę awaryjnej sytuacji; dziękuje i polecam ich usługi;
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MB dnia: 2016-03-30 10:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję adwokatom Arkadiuszowi Ludwiczkowi i Adwokat Katarzynie Godyń-Brzostek za prowadzenie mojej sprawy karnej. Groził mi ponad rok pobytu w więzieniu po odwieszonej karze w zawieszeniu. Zleciłem prowadzenie sprawy mieszkając za granicą, nie pojawiłem się w Polsce ani raz. Dzięki działaniom Kancelarii kare udało się zawiesić ponownie. Jeszcze raz dziękują i polecam wszystkim szukającym pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Albert dnia: 2016-01-04 14:15:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój syn usłyszał o adwokacie Ludwiczek w zakładzie karnym, bo polecali go inni więźniowie. Przyszłam do Kancelari bo potrzebowaliśmy natychmiastowej pomocy i tą pomoc otrzymaliśmy. Pan i Pani adwokat WYCIĄGNELI mi syna z więzienia choć staraciłam już nadzieje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Matka dnia: 2015-06-10 22:26:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentnie i na temat. mimo krotkiego terminu do rozprawy, kancelaria rozganizowala sie z dnia na dzien. jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MB dnia: 2015-05-14 09:43:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam jezeli ma to komus pomuc to ja rowniez bardzo polecam kancelarie pan Mecenasa Ludwiczka korzystam z ich uslug od ponat roku i jestem bardzo zadowolony jak do dej pory bardzo wiele mi pomogli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.M dnia: 2015-05-05 11:21:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam.Mecenas prowadzi moją sprawę karną, jestem bardzo zadowolony. To trzci do jakiego trafiłem i nie ma prównania do reszty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jack London dnia: 2015-05-04 16:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam osobiście odwiedzić Pana Ludwiczka i przekonać się na czym polega fochowa pomoc prawna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-16 22:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zaszłym tygodniu zakończyła się wygraną moja sprawa. To dopiero pierwsza instancja, ale już jestem bardzo wdzięczna za pracę w nią włożoną. Ja również trafiłam do Mecenasa z tego forum i potwierdzam, że warto mu zaufać, a także ludziom, z którymi pracuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2015-03-30 23:30:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żałuję bardzo, że nie trafiłam do mecenasa Ludwiczek wcześniej. Dziś, kiedy prowadził mnie adwokat z Będzina (tragedia !!!!) przegrałam sprawę, gdzie każdy mówił że jest pewna i wygram. Przegrałam w I i II instancji. Mam ludziom którzy mnie skrzywdzili oddać 10000 zł. kosztów zastępstwa procesowego. Poszłam właśnie DOPIERO TERAZ PO PRZEGRANYCH SPRAWACH do mecenasa Ludwiczek i pewnie nic się już nie da zrobić, ale ... oooogromnie polecam. Cudowny człowiek, miły, przejmuje się każdą sprawą. Brak mi słów. Dziś wiem, że gdybym miała Go do mojej sprawy nigdy bym nie przegrała. Mój adwokat z Będzina " z urzędu" traktował mnie jak śmiecia, choć zarobił na mnie prawie 7000 zł. od państwa. Miałam wrażenie, że chce jak najszybciej przegrać, aby odebrać swoje pieniądze. A mecenas Ludwiczek to pełen profecjonalizm. Niestety nie wiedziałam wtedy o Nim a poza tym nie mogłabym Go wziąć z urzędu, bo On jest z Katowic. Bardzo, bardzo żałuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2014-12-02 14:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały adwokat, zajął się moją sprawą która nie należała do łatwych, z rezultatów jestem zadowolony, polecam w 100%, warto zaufać panu mecenasowi. Świetny kontakt i fachowa pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-28 19:17:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził sprawę mojej siostry.Została zwolniona z pracy,a właściwie zmuszona do podpisania wypowiedzenia,historia bardzo długa i skomplikowana.Najważniejsze jest jednak to,że dzięki Panu Mecenasowi moja siostra sprawę załatwiła bez zbędnych nerwów.Pan Mecenas jest człowiekiem,który woli załatwić sprawę spokojnie,bez zbędnego targania po sądach i naciągania na dodatkowe koszty. Człowiek konkretny i rzeczowy.Bardzo dziękujemy, bo teraz moja siostra zamiast czekać miesiącami na terminy rozpraw,znów spokojnie pracuje. Serdecznie polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: rodzina A. dnia: 2014-11-26 22:02:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w swojej dziedzinie.Na sali rozpraw jest mistrzem.Razem z Panią Aplikant doskonale załatwili moją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wdzieczny dnia: 2014-11-03 15:53:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Mecenasa Ludwiczka z tego forum, nie chcę mówić o szczegółach mojej sprawy, ale przez 10 lat musiałem się ukrywać, do czasu kiedy przyszedłem do jego kancelarii. od początku powiedział mi że będzie trudno, przedstawił szanse tak żebym mógł podjąć decyzję świadomie. Moja batalia trwała kilka miesięcy i jestem mu wdzięczny życie. Poprzednio korzystałem z pomocy innych adwokatów, ale każdy w końcu rozłożył ręce. Jeszcze raz bardzo dziękuję, a wpis na tym forum traktuje jako obowiązek wobec innych , którzy potrzebują dobrego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wdzięczny klient dnia: 2014-10-08 17:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Dobry adwokat.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-01 23:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludwiczek jest jednym z najlepszych karnistów na śląsku. Naukowiec i specjalista. Uważam, że na sali rozpraw nie ma sobie równych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martens dnia: 2014-06-10 20:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moj maż został deportowany do Polski a to co robi kancelaria w osobie adwokata i jego aplikantki jest nie do opisania. polecam panstwu bo z tego forum trafilam do Pana Ludwiczka i Pani Godyn. to ludzie , korzy przejmuja sie losem czlowieka, bo sprawa mojego meza byla beznadziejna, a z kazdym dniem ich dzialania przynosza rezultaty.. mamy doswiadczenie z mezem, ze w nie ma cudotworoów , ale sa fachowcy ktorzy wiedza co robia i robia to dobrze. polecam z calego serca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: uk dnia: 2014-06-05 23:28:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pamiętam Pana Arkadiusza Ludwiczka jeszcze z czasów studiów,miałam z Nim zajęcia.To że czytam o Nim same superlatywy wcale mnie nie dziwi,gdyż już wtedy dał się poznać po prostu jako dobry i porządny człowiek, jako jeden z nielicznych na tej Uczelni. Cieszę się,że jest tak dobrym adwokatem i rzetelnie pomaga ludziom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-05-16 23:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-23 14:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadzwoniłam umówić się na wizytę z mecenasem ludwiczkiem trochę ze strachem, bo to przecież znana postać i myślałam że nawet nie przyjmie mojej stawy do prowadzenia, ale bardzo się myliłam. Kancelaria mecenasa to miejsce gdzie gdzie mozna otrzymać rzetelną i fachową pomoc za rozsądne pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alka dnia: 2014-03-29 07:50:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Arkadiusz Ludwiczek nie był moim adwokatem, ale bronił współoskarżonego w mojej sprawie i muszę powiedzieć, że żałowałem że mnie nie broni. Mój adwokat to mógł się pod ławkę schować przy tym jak Ludwiczek przemawiał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-04 16:17:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Ludwiczek i jego aplikantka doprowadzili do wyjścia brata z aresztu. Polecam wszystkim państwu korzystanie z jego usług. Spokojny i bardzo mądry człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ann dnia: 2014-01-28 14:05:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pracy mecenasa Ludwiczka. Kodeks w głowie, a w sądzie bezbłędny. Sprawa karna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miklos dnia: 2014-01-15 00:15:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy i konkretny prawnik, nie robi wody z mózgu i nie nabija klientów w butelke. Człowiek wie za co płaci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-18 18:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-12 11:59:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten człowiek mi pomógł i zawsze będę mu wdzięczny.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-22 00:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię z całą odpowiedzialnością. Bardzo rzetelnie poprowadzili moją sprawę. Przywiozłem dokumenty, powiedziałem czego chcę, ustaliłem wynagrodzenie a oni załatwili wszystko tak jak chciałem, nawet mnie nie angażowali do sprawy. Rewelacja!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2013-11-07 21:43:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat jest bardzo miłym i serdecznym człowiekiem. Zabiegany ale spotyka się z klientami nawet późnym wieczorem. rzeczywiście można na niego liczyć w każdej sytuacji a jego pomoc nie ogranicza się tylko do prowadzonej sprawy. doradził mi w rzeczach które nie dotyczyli sprawy głównej i nie żądał za to extra pieniędzy. mam nadzieje że pomoc nie będzie mi już potrzebna, ale jeśli tak to napewno do niego wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-15 14:42:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To gość któremu warto powierzyć swój los. odwieszenie kary, zaproszenie do zakładu karnego i mistrzowskie zagranie mecenasa. Siedziałbym 2 lata a nie spędziłem za kratami ani jednego dnia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pankracy dnia: 2013-10-11 20:07:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludwiczek ma dobre czucie sprawy. Sprytny i nie odpuszcza nieźle zna kruczki prawne o czym się przekonałem. Śmiało polecam. Pozdro
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: @@@@ dnia: 2013-10-08 17:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry, czytając opinie o mecenasie stwierdziłem że nie mogę pozostać dłużny i dopiszę się do tych hymnów pochwalnych. zapracowany, rozbiegany, roztrzepany to fakt. czasem trudno się dodzwonic to tez prawda. ale poziom, kompetencja i skuteczność niespotykana. z podziwem śledziłem poczynania w procesie katarzyny w, to własnie ludwiczek jakiego znam. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANTONIUSZ M. dnia: 2013-09-26 22:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kilka lat temu Pan Mecenas bronił mnie w sprawie karnej. Muszę powiedzieć, że do dzisiaj wspominam ten kontakt i polecam jego usługi wszystkim znajomym. Pan Arek przygotował mnie do sprawy merytorycznie i psychicznie. Uprzedził o zagrożeniach i wyznaczył taktykę. Sprawa zakończyła się pomyślnie, choć groziło mi pozbawienie wolności. Mogę szczerze podpisać się pod opiniami poprzedników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka1973 dnia: 2013-09-25 14:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Ludwiczka po partaninie innego adwokata i polecam tego człowieka. Trochę roztrzepany ale fachowiec. Krążyła opinia że to jeden z lepszych karnistów dlatego się zdecydowałem, jak poprzedni mecenas zawalił sprawę i tą opinie mogę potwierdzić. Jest też lubiany w środowisku co dało się odczuć na rozprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: andrey dnia: 2013-09-11 21:41:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam adwokata Ludwiczka jeszcze z uczelni bo był jednym z lepszych wykłdowcow. prowadził mi tez sprawe rodzinna i w 100% polecam jego działania. zawsze był przygotowny do rozprawy i doskonale znal sprawe. Nie musiałam się o nic martwic. Polecam wszystkim którtzy potrzebują pomocy adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: AnitaNow dnia: 2013-09-04 13:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam.Kompetentny i uczciwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-21 10:17:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Arkadiusz jest nie tylko dobrym prawnikiem ale przedewszystkim bardzo porządnym człowiekiem. Bardzo zagoniony ale z prowadzenia mojej sprawy jestem zadowolona i mam poczucie że trafiła w dobre ręce.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anka45 dnia: 2013-08-15 19:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco. Dzięki mecenasowi wyszedłem z aresztu choć już traciłem nadzieje że to się uda. Bede polecał każdemu kto potrzebuje pomocy bo takich adwokatów już niewielu pozostało.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: miguel dnia: 2013-08-14 15:11:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam, bardzo kompetentny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-05-21 15:36:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym polecić mecenasa jako bardzo dobrego fachowca. Rzetelny i skuteczny. Prowadził mi sprawę której nie chciał się podjąć żaden prawnik i w dodatku ją wygrał. Osoba godna polecenia jako specjalista, a także jako bardzo serdeczny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-05-13 15:25:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją