Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Bartosz Palczewski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-014 Katowice Mariacka 4
Telefon: 32 307 17 71 Kom. 519771376
Adres e-mail: bartoszpalczewski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: adwokatkatowice.org.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 13x 6x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 11565
Data utworzenia profilu: 2013-10-09 16:34:45
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-16 14:35:24 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Bartosz Palczewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa karna, ktora miala skonczyc sie wyrokiem w zawieszeniu z wysoka grzywna, potem warunkowym umozeniem, zakonczona uniewinnieniem. Bardzo dobry kontakt z kancelaria umozliwial przedyskutowanie wszystkich problemow i watpliwosci, kiedy tylko sie pojawialy. Wszelkie sytuacje wymagajace osobistego stawiania sie zostaly zredukowane do minimum bez utrudniania przy tym sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-28 12:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat! Sprawa zakończyła się wyrokiem uniewinniającym!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2016-10-12 22:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem mecenasem Palczewskim. Jest rzetelny, zawsze dobrze przygotowany i na każdym kroku wspiera klienta oraz udziela pomocy. Dzięki niemu wygrałem dość skomplikowaną sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sagob dnia: 2015-12-04 09:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Sprawa zakończona wyrokiem uniewinniającym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ostrowiec dnia: 2015-09-10 08:01:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zaangażowany adwokat, bardzo mi pomógł w sprawie karnej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-08-17 13:56:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością polecam Mecenasa Bartosza Palczewskiego. ( Sprawa karna -wygrana, wyrok-uniewinniający )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioleta G. dnia: 2015-05-19 12:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest świetny, od kilku lat się ukrywałem za granicą. Poprosiłem Pana mecenasa by postarał się moje problemy rozwiązać a on w ciągu krótkiego czasu pozałatwiał i teraz mogę cieszyć się wolnością!:)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman Z. dnia: 2015-03-31 16:33:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość świadczonej usługi. Sprawa cywilna wygrana!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard S. dnia: 2015-03-24 15:41:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Bartoszowi uwierzyłam w sprawiedliwość. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, rzetelna i terminowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-12-21 22:56:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny karnista, bardzo sprawnie porusza się w sądzie, żałuję, iż nie miałem mecenasa we wcześniejszych postępowaniach. Bardzo dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarosław W. dnia: 2014-12-10 16:41:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Bartosz Palczewski poprowadził mi bardzo profesjonalnie moje postępowanie rozwodowe, widać, że nie owija w bawełnę i działa bardzo konkretnie. Choć moja sprawa nie należała do najłatwiejszych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta T. dnia: 2014-12-03 21:35:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!!! Pan Mecenas godny polecenia. Profesjonalne podejście, uczciwość, wsparcie i komunikatywność ,wszystko na wysokim poziomie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja G. dnia: 2014-11-03 11:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, reprezentował mnie w sprawie karnej. Człowiek wie za co płaci!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard Z. dnia: 2014-07-16 21:07:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Bartosz Palczewski jest adwokatem godnym polecenia. Bardzo mi pomógł w mojej bardzo skomplikowanej sprawie rodzinnej. Zawsze kiedy miałam jakieś wątpliwości znajdował świetne rozwiązania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Sobol dnia: 2014-07-02 18:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą odpowiedzialnością polecam pana adwokata Bartosza Palczewskiego. Wybronił mojego męża z niemałych opresji. Pozdrawiam Małgorzata Trela:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Trela dnia: 2014-04-10 17:15:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U pana adwokata widać pełne zaangażowanie. Bardzo mu dziękuję za poprowadzenie sprawy karnej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient z Chorzowa dnia: 2014-01-18 14:42:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Mecenasowi Palczewskiemu zostało umorzone postępowanie o wypadek samochodowy z motocyklistą, który chciał mnie naciągnąć na odszkodowanie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mateusz Kołodziejczyk dnia: 2013-11-14 10:35:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Palczewski prowadzi mi obecnie sprawę o podział majątku. W chwili obecnej jestem z niego bardzo zadowolona. Mam nadzieję, że efekt będzie taki sam, jak współpraca w chwili obecnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Przybylska dnia: 2013-10-14 14:45:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zniszczył moją żonę przed sądem przy rozwodzie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-10-09 16:36:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją